Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pianelka

leżaczek bujaczek który rozkłada się na prosto??

Polecane posty

Gość pianelka

Czy któryś z tych leżaczków rozkłada się tak aby dziecko mogło leżeć na prosto?? http://allegro.pl/item396328803_fisher_price_lezaczek_bujaczek_hustawka_0_18kg_ss.html#photo http://allegro.pl/item401093449_fisher_price_lezaczek_bujaczek_do_18_kg_wibracje.html http://allegro.pl/item401492249_lezaczek_fisher_price_m7930_do_18kg_najtaniej.html#photo http://allegro.pl/item400747658_fisher_price_lezaczek_bujaczek_pozytywka_wibracje.html Chodzi mi o to żeby leżaczek rozkładł SIę TAK BY DZIECKO LEżAłO A NIE SIADAłO. \będę wdzięczna za odpowiedź:) szukam takiego co by dziecko mogło leżeć a nie siedzieć( chyba że potem bo narazie ma2 niesiące)

wiem że z inglesiny jest (był?) taki leżaczek, mojego brata dzieci go miały i jak były takie malutkie to właśnie leżały sobie w pozycji horyzontalnej ;)

Gość pianelka
podnooszę:) Piszcie mamusie bardzo proszę ;)

Gość pianelka
No dobrze :) dziękuję, ale czy któryś z tych , które podałam rozkładają się na prosto??

Gość pytajaca_____
Celi xx ci podała link ..

Gość pianelka
Wiem, ale ja podałam kilka linków w temacie bo wolałabym kupić któryś z tych właśnie leżaczków z tym że zastanawiam się czy kręgosłup dziecka będzie bezpieczny, czy te leżaczki fisher prica rozkładają się od pozycji leżącej do siedzącej. Bo jeśl nie to kupię np taki który podała celi xx pozdrawiam :)

Gość pianelka
Gość pianelka
asia k własnie o to mi chodziło dziękuję za odpowiedź.

Gość tezzz mamusiaaaaaaa
Ja mam ten pierwszy z Fisher Price. Nie rozkłada się całkiem na płasko, jest tam zresztą zdjęcie na którym wszystko widać. Kupiłam go małej jak miała cos ok 4 miesięcy, dobrze się wtedy sprawdzał do karmienia łyzeczką. Teraz ma 19 miesięcy i dalej z niego korzysta.

Gość pianelka
Ja bym chętnie kupiła dziecku taki fisher prica ale boję się o kręgosłup, bo wygląda na to że dziecko siedzi w tym leżaczku a nie leży.

Gość tezzz mamusiaaaaaaa
Ja tez na to zwracałam uwagę, dlatego tez przez te pierwsze miesiące, niuna nie lezała w nim godzinami, tylko na chwilę, np do karmienia. A zalezało mi tez, zeby mogło z niego korzystać starsze dziecko. Bo tak prawdę powiedzawszy, to taki niemowlak i tak spędza wiekszość czasu spiąc w łozeczku i nie interesują go te zabawki. Natomiast dla półroczngo dziecka to juz większa frajda i większe zaineresowanie.

Gość pianelka
Dziękuję za zrozumienie:) Moje dziecko śpi bardzo mało :D stąd moje dylematy. Jeszcze się zastanowię:)ale wolałabym kupić ten fisher prica,bo tak jak mówiłaś mogę dziecko sadzać np. na około 40 minut dziennie i chyba mu krzywdy nie zrobię. Jakos to rozgraniczę.Trochę tu trochę tam. :)

Hej! Ja mam leżaczek firmy Sun Baby. Kupiłam na Allegro za 99zł. Jest świetny - ruchome są w nim obie części siedziska - i ta pod plecki i pod pupę i nóżki. Każdą z nich można układac pod dowolnym kątem (ustawiane niezaleznie od siebie). W tym całkiem na płasko. Jest i pałąk z zabawkami. Mozna ustawić opcję bujania albo ja zablokować, np. do karmienia. Leżaczek naprawdę jest super, Moja maruda potrafi spać w nim godzinami :) Tyle, że w uwagi na kręgosłup i wygodę malucha, podkładam na razie poduszkę tak, że Mały leży cały na niej. Mój synek ma 3 miesiące, z leżaka korzysta juz od miesiąca. POLECAM!!!

Ja miałam Primi Sogni, on się rozkładał na płasko, ale nie wiem ile kosztuje nowy, bo kupowałam używany :)

Gość zozusia
Opłałaca Ci się kupować leżaczek na 4 miesiące?Kup lepiej taki:)fisher Prica