Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZROZPACZAM

dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość ZROZPACZAM

Byłam z chłopakiem około miesiąca. Wszystko było ok i w ogole. Pewnego dnia z moja przyciółka i jej chłopakiem wybrałam się na piwo. Poszedł z nami również przyjaciel chłopaka mojej koleżanki.(nazwyjmy go Jacek).. I zaczeliśmy gadać i fajnie nam sie gadało. Potem nagle przyszedł mój chłopak i spedzilam z nim reszte weczoru. Po tygodniu zorganizowalismy wyjazd i pojechał tam również Jacek. Mój chłopak zachowal sie na wyjazdzie karygodnie w stwerdzilam ze nie potrafie z nim dłużej być. Wiec z nim zerwalam a on sie nie mogl z ty mpogodzic. Dzis sie dowiedzialam ze Jacek jest we mnie zauroczony i nie wiem co mam robić. Bo mowil on mojej przyjaciolce ze sie boi angazowac i ze to niby on czuje sie winny rozpadowwi mojego zwiazku. NIE WIEM CO MAM ROBIC... dodaje ze Jacek jest przystojny czarujacy i dobrze traktuje kobiety. Moj chłopak byl normalny (chociaz wyglad sie sprawa drugorzedna) strasznie NIEODPOWIEDZIALNY, i czasami miał obleśne zarty. Boje sie ze przez mojego bylego moge wyjsc w oczach Jacka na najgorsza. CO MAM ROBIC ANGAZOWAC SIE CZY NIE ?????????

Gość kitenka_irl
daj sobie czas, ale nie odrzucaj tego chlopaka, z tego moze powstac cos naprawde pieknego:)powodzenia.trzymam za was kciuki

Gość ZROZPACZAM
dziękuje ale się boje ze on nie bedzie chiał się ze mną zwiazać ze wzgledu na moj poprzedni zwiazek i przez to ze mój były cierpi

Gość ZROZPACZAM
To tak jakby zamienic Miśka koterskiego na bechama czy brada pitta

Gość ZROZPACZAM
Mariusz .... Patryk ..., Maćku już znowu jestem gotowa i czekam, zróbcie mnie dobrze i jak lubię :) , do roboty nieroby !

Gość ZROZPACZAM
oby nam wyszło dziękuje...

Gość ZROZPACZAM
podszyw