Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samlamandraplamista

Tak czy nie???? PILNE....

Polecane posty

Gość Samlamandraplamista

... poki nie otrzezwieje ;) Oki. Siedze, dumam od dluzszego czasu. Postanowilam zdac sie na los a wlasciwie na pierwsza odpowiedz jaka od was przeczytam. Chodzi o bardzo glupia sprawe. Mianowicie zauroczyla mnie pewna osoba. Zdarzenie mialo miejsce ok 2 lat temu. Wtedy wiedzialam, ze wywarlam na niej spore wrazenie (moze wiecej niz spore). I teraz tak... Minelo tyle czasu a ta osoba wciaz mi sie placze po glowie. Wtedy, kiedy mialam okazje ja poznac (i ona do tego usilnie dazyla) stchorzylam (znaczy ucielam rozmowe). Teraz zaluje jak jasny grom... Wiem, ze tamta szansa sie juz nie powtorzy na taka pogawedke w 4 oczy. Co myslicie o tym, abym wyslala jej jedno pytanie mailem, ktore naprowadzi ja na tamto zdarzenie? Wtedy sama bedzie mogla rozstrzygnac, czy chce pociagnac temat i mi odpowiedziec czy nie? Czy wogole jeszcze pamieta, czy uzna mnie za kretyn... Pytanie byloby z gatunku neutralnych, choc pozornie durnych (dla osob postronnych, ale ona powininna skojarzyc po tym pytaniu mnie). No to co robic z siebie durnia, czy nie? Zalowac, ze sie zrobilo, czy ze sie nie zrobilo? Dla utrudnienia powiem, ze to osoba publicznie znana. :) Oki, czekam na pierwsza- decydujaca odpowiedz. I albo sle maila, albo sle sie spac. :) Dzieki z gory i z dolu

Gość o_.O
idz spac, nie widziwiaj

A jak ty myślisz? Możesz spróbować napisać.. chyba, że się z tym prześpisz i jutro pomyślisz ;)

a zrób to ;) lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż, że się tego nie zrobiło :)

Gość jujrjtjyt
nie dostaniesz odpowiedzi i będzie ci jeszcze trudniej bo się nakręcisz ale zrób to, po co masz żałować...

W razie gdyby strona sie nie wyświetliła to zajrzyj w temat : Gdzie ta piosenka grozy, co wczoraj tu krążyła ???