Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3000000000000000

Bardzo długie włosy u kobiety 30letniej - co sądzicie?

Polecane posty

Gość 3000000000000000

Mam na mysli długie, zupełnie proste włosy. Czy nie wyglądają zbyt staroświecko i pasują już nie-nastolatce ;) ?

Gość zasada jest prosta
im więcej lat tym krótsze włosy, trzeba do tego podchodzić z wyczuciem

Oczywiście że tak, przecież to że masz 30 lat nie oznacza że stoisz nad grobem. Powinny te włosy być jednak zadbane, lśniące, i o długości nie dłuższej niż do pasa. Jeśli pracujesz w biurze czy z klientami, to lepiej je wiązać albo upinać. Długie, zadbane włosy to piękna ozdoba. No i oczywiście muszą pasować do twojej twarzy.

Do pasa raczej nie,ale do polowy pleców jak najbardziej.Nie zgadzam się z twierdzeniem,ze im starsza tym włosy krótsze :-o,popatrzcie na Bogumiłę Wander,wygląda pięknie:)

Gość 3000000000000000
Ale mi chodzi o bardzo proste, przyklapnięte włosy. takie jak ma np. Kayah. Ona tez jest już najmłodsza, ale występuje na scenie więc to co innego.

Gość 3000000000000000
Oczywiście chodziło o to, że "NIE jest już najmłodsza" :)

Gość ejbisi
Wszystko zależy czy do Ciebie pasują, jeśli ładnie w nich wyglądasz to nie przejmuj sie ze masz 30 czy 100 lat :P

Gość Jak ktoś jest
debilem czy debilka to zakłada właśnie taki durny temat.

Gość Srebro
Dlaczego nie dłuższe niż do pasa? Ja właśnie zapuszczam...

Gość Jak ktoś jest
Ja mam 30 lat, nosze włosy do połowy pleców i nie widzę nic złego w tym czy nawet jakbym miała je mieć do kolan, a co wiek ma do tego ??? Rozumiem że w pewnym wieku nie wypada nosić mini czy dużych dekoldów ale włosy ??? Co złego w tym że 40-latka ma je długie ??? Jak są zadbane i pasują jej do twarzy to w czym problem ??? Nadal uważam że bez sensu ten temat

Gość 3000000000000000
Jak ktoś jest - Skoro temat jest bez sensu to się na nim nie wypowiadaj. Dziękuję. Pozdrawiam :)

Gość ja sądzę że wypada
przecież 30 lat to nie żadna staruszka, jakieś dziwne 30latki znacie. Wg mnie pasują jeśli są zadbane, a to czy proste czy kręcone to żadna różnica.

Gość włosy muszą pasowac do sylwetk
dlatego nie mogą byc zbyt długie u osób niskich lub puszystych, inaczej też wyglądają jasne włosy a inaczej ciemne, te ciemne jeśli są bardzo długie lub bardzo gęste wyglądają przytłaczająco no i fakt włosy bardzo długie czyli takie za plecy czy do kolan wyglądają kuriozalnie najlepiej wyglądają włosy do pasa lub sięgające zapięcia stanika, nie zakrywają wtedy z tyłu wcięcia w talii i nie zaburzają proporcji sylwetki

Gość co to znaczy ze włosy
są "za plecy"?????????

Gość konopiellka
ie podobaja mi sie takie wlosy. i to niezaleznie od wieku. Max do polowy plecow, dalej to juz mi zalatuje jakas oaza. A do polowy plecow to wtedy, jak wlosy sa naprawde grube, geste i w dobrym stanie. Rzadkie, cienkie, wiotkie wlosy nie wyglada dobrze, gdy sa za dlugie. Wtedy to max pare cm za ramiona.

Gość 20latka123
przeciez 30 latka to mloda kobieta wiec nie przesadzaj mozesz smialo chodzic w dlugich włosach