Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aramanda

Studia....

Polecane posty

Złozyłam papiery na 3 uczelnie - Kraków, Katowice i Bielsko-Biała. Na pierwszą się nie dostałam, na drugą tak, a z trzeciej jeszcze nie ma wyników ;/. Ale uczelnie tak sobie powymyslały terminy, że juz muszę zdecydować, gdzie iść. Powtorzyla sie sytuacja z gimnazjum, gdy skladalam papiery do liceum - jednej szkole musialam dac odpowiedz, a inna jeszcze nie pokazala wynikow... Zaryzykowalam i poszlam do tej lepszej, na szczescie sie dostalam... A teraz nie wiem znow, co robic ;/. Musze jutro jechac do Katowic, a wyniki w Bielsku sa w sobote :O. Czego bym nie zrobila pewniei tak bede żałować :(. A tak wogóle to mozna złozyć papiery na ten UŚ i potem odwołać?

Kierunków nie podałaś, więc jak ci mamy pomóc?

To chyba bez różnicy, ja wybrałabym oczywiście Kraków :P

Ja też bym wybrała, ale się nie dostałam.... Zawaliłam z wyborem poziomu na maturze, ale teraz już tego nie cofnę. Nie chcę powtarzać matury za rok.

Gość ytka
zapisz sie tam gdzie sie dostałaś, poczekaj na te ostatnie wyniki i jeśli się dostaniesz to wtedy możesz zrezygnować z tej poprzedniej

Gość matematyczko
Nie idź na UŚ, ja studiuje na wydziale filologicznym ale nie filologię. Nie idź, to jest porażka a nie Uniwersytet