Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uno problemo

Czy akumulatorki baterie od aparatu cyfr. się kiedyś wyładowują?

Polecane posty

Gość uno problemo

Myślałam, że one są wieczne, ale ostatnio dziwne rzeczy dzieją się z aparatem i nie wiem czy to wina baterii czy czegoś innego...

Gość uno problemo
poprawie sie- nie wyładowują w sensie, że trzeba je naładować, tylko wyładowują w sensie, że ze starości i trzeba dokupić nowe

Gość asdas
tak, nawet akumulatorki mają swoją żywotność. Jeżeli coraz słabiej trzymają należy je wymienić... Ostatnio koleś w sklepie ze sprzętem mówił, że teoretycznie raz w roku powinnam kupić nowe.

Gość zależy o co pytasz
jeśli chodzi Ci o wbudowaną baterię do aparatu tak jak w komórce, którą łąduje się za pomocą kabla sieciowego to takie co jakiś czas trzeba wymieniać, bo tracą żywotność. Jeśli pytasz o zwykłe baterie, jak np w pilocie do telewizora to takie idą do wyrzucenia. A sa jeszcze podobne do baterii akumulatorki, które można ładować w specjalnej ładowarce. I co to ma wspólnego ze zdrowiem i uroda?

Gość uno problemo
Dzięki za odp. Tylko jest jeszcze jedna sprawa Bo nie jestem pewna czy to akumulatorki czy aparat ogólnie Chodzi o to, że ogólnie dbam o aparat, obchodzę się z hnim bardzo delikatnie, ale ostatnio miałam okres, kiedy robiłam nim masę zdjęć No i pewnego dnia, gdy próbowałam go uruchomić, ta część z okienkiem, która zwykle się wysuwa podczas uruchamiania i chowa po wyłączeniu, wysunęła się do połowy, po czm aparat wydał dziwny dźwięk i się zacięło... zA KAŻDYM RAZEM JAK WCISKAŁAM przycisk uruchamiający wydobywał się ten dźwięk Dopeiro po kilku godz., gdy odpoczął, wszystko działało sprawnie, ale po dwóch seansach znowu się powtórzyło I teraz nigdy nie wiadomo kiedy się zatnie ... czy to wina akumulatorków czy raczej w aparacie coś się stało (przepaliło?)

Gość uno problemo
I co to ma wspólnego ze zdrowiem i uroda- nie lubię ogólnego, za dużo tam syfu

Gość zarówno jedno jak i drugie