Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrajnie wyczerpana

SOPOT - chce tam jechać

Polecane posty

Gość skrajnie wyczerpana

Czy mozecie mi polecić - wszystko - czyli kwatere, dobre jedzenie, tani dojazd...cokolwiek... Jestem skrajnie zmęczona pracą,czuję że jesli niedługo nie wyjadę - zwariuję. nigdy tam nie byłam i.....hmmm nie chcę tak jechać w ciemno. Polećcie mi coś!

Gość ghjkl
a po co chcesz tm jechac? tam nie odpoczniesz plaza brudna strasznie ,jest glosno wszedzie sie pałetaja rozkrzyczane pijane malolaty :O wybiez sobie jakas inna miejscowoc choc by kołobrzeg .

Gość poza ttym
Sopot mega drogi

Gość skrajnie wyczerpana
no ale ja chcę jechac nad Morze....no dobra...gdzielkowiek... na 5 dni....i żeby tanio było.... Pomyślałam o Sopocie,bo tam można dojechać pociagiem z Warszawy. W miarę tanio i w miarę szybko....

Gość skrajnie wyczerpana
Największym kłopotem jest dojazd. Muszę jehcac poociagiem. A nie chce jechać cały dzień. Do sopotu jedzie sie 5 godzin.

Gość no wlasnie na odpoczynek
raczej nie Sopot. Teraz wszytko rozkopane, na Monciaku tlumy i ceny z sufitu, najdrozej w Polsce, bez sensu. Plaza zatloczona, zresza codzin leje, wiec mokra. Spacerowac po plazy sie nie da, po tlumy.Tojuz lepiej gdzisz indziej nad morzem, a do Sopotu sobie dojedz na dzien kiedys.

Gość ghjkl
a napisz co chcesz robic nad morzem i na czym ci zalezy? jedziesz sama czy z kims lubisz imprezy czy wolisz spokojnie posiedziec ?

Gość ws
ja bylam ostatanio na weekend w gdansku, za bilety w dwie strony zaplacilam 50 pln a i wypoczelam bardzo :)

Gość skrajnie wyczerpana
Chce pojechać z chłopakiem. Najważniejsze żeby znaleźc tanią kwatere i dojazd. Piszecie że tam drogo...i to mnie zastanawia bo ja muszę liczyc kazdy grosz..... Poleccie mi coś w takim razie..... tylko żeby z Warszawy nie jechać tak długo...

no jesli dojazd, to faktycznie latwy. Poszukaj kwatry w internecie. jedzenia masz wbród, z tymze najdrozsze sa rozne kawki - herbatki na monciaku, Ale chocby niedaleko, na grunwaldziej przy morzu masz bar mleczny za grosze, calkiem sensowny. W ogole byle dalej od monciaka ,ceny sa o wiele nizsze. Jedziesz z warszawy? Masz Tanie linie kolejowe, za 28 zl chyba. I popytaj o rozne promocje kolejowe, bo tez są.

Gość skrajnie wyczerpana
za dwa bilety 50 żł? to skad jechałaś? Ja z warszawy jestem.... Czuję się jak w Dniu Swira...tak bardzo chcę odpocząć i jednoczeńśie wiem,że mi sie to mozę nie udać.... Chcę spokoju - połazić po plazy z facetem, poprzytulać się, posiedzieć w kawiarni przy lodach.....kawie, smażonej rybce.....

Gość skrajnie wyczerpana
nie słyszałam o tanich liniach kolejowych. Proszę daj mi jakiś namiar.

Gość ktośkaaaa
z warszawy nie jechac za dlugo . musisz sie liczyc z przesiadka jesli chcesz tanio i nad morzem. proponuje ; Jurate, Jastarnie, Katy Rybackie- te ostatnie supeeer i Stegne oraz Sztutowo. te trzy blisko Krynicy Morskiej, w Stegnie w miare tanio, i duuuzo lasu:) wpisz w google i wyskocza Ci kwatery oraz domki, domki zawsze tansze. poszukaj. mieszkam blisko pasa nadmorskiego

sopot- drogo, multum ludzi, kwatery drogie,, brudne plaza i ciagly syf w zatoce :o

Gość sopot
potwierdzam, mieszkam tu na co dzień, teraz jest strasznie dużo ludzi, sezon w pełni, masakra, jeśli trójmiasto to polecam Gdynię, bardziej spokojna, plaża w Orłowie, skąd można spacerkiem do Gdyni gł wzdłuż plaży iść, Sopot jak już to na wieczór, co do kwater to ciężko mi określić, nigdy nie musiałam szukać, mieszkam we własnym mieszkaniu choć od niedawna polecam portal www.trojmiasto.pl w ogłoszeniach pod nieruchomościami można znaleśc kwatery!! :)

Gość s0009
jesli chodzi ci o morze to tylko POBIEROWO- drugi eden doslownie

tansza kwatere znajdziesz w trojmiesci poza Sopotem, ale musisz patrzec na mapie, w jakim jest punkcie. Z taniego dobrago jedzenia masz Green Way wegetarianski - w Trojmiescie masz pare punktow. Jesli nie Sopot, to mozesz jechac pociagiem Slupia troche dalej i wysiasc gdzies po drodze. ZGdanska chodzi tez niedrogoi pociag na Hel. Obok dworca glownego masz autobusy na Mierzeje Wislana - Jantar,(godzina jazdy) Stegna, Krynica , chodza czesto, nie wiem, pewnie mozna kupic wczesniej bilet przez internet. Tam mozesz sie stolowac z jakims domu wczasowym, albo sa tzw Obiady Domowe - nie kupuj w kioskach- barach przy ulicy bo drogo i trucizna. W trojmiescie poszukaj tez cos w Brzeznie i w Jelitkowie, w Gdyni tez masz plaze i najwiecej niertogiego dobrego jedzenia,

wejdz w PKP rozklad jazdy, sprawdz wszystkie pociagi z cenami.

Gość ktośkaaaa
sluchaj ! Z WARSZAWY DO ELBLAGA -> STAMTAD NIECALA GODZINKA AUTOBUSEM I JESTES W STEGNIE, SZTUTOWIE, KATACH RYBACKICH. POLECAM ! TANIO SPOKOJNIE. COS DLA CIEBIE

Gość skrajnie wyczerpana
w rozkładach PKP nie ma cen!

Gość Kocham Gdynie
Polecam Gdynie jesli chcesz miec za jednym zamachem wypoczynek i cywilizacje :) rano - plaza (opalanie) albo zwiedzanie roznych pieknych miejsc, a wieczorem do sopotu na balety kolejka skm za 2-3zl tanich kwater w Gdyni (do 50zl za noc) jest pelno, do roboty tez jest duzo, wystarczy wziac jakis przewodnik po Gdyni... To Cie moze zachecic: Poranki Gdynia - Orlowo http://pl.youtube.com/watch?v=T_SmxRVwbzs Widoczki http://pl.youtube.com/watch?v=T0YQ131rht4 http://pl.youtube.com/watch?v=4xTlX18TQ00&feature=related Gdynia noca (piekne) http://pl.youtube.com/watch?v=U0Xjo_uV05o&feature=related pozdrawiam :)

Gość sopot
oj coś ciężko szukasz kochana, albo tak szukasz, żeby czasem nie znaleźć!! Jak to nie ma cen??? wyszukujesz połączenie, klikasz na jego dokładny opis a poniżej masz wykaz cen za połączenie w internecie znajdziesz wszystko tylko trzeba chcieć i umiec szukać

co za bzdury ... Byłem teraz 6 dni w Sopocie.Ceny takie same jak w Ustce,Władysławowie czy Łebie.A w Kolobrzegu nawet drozej. Na Monciaku owszem tłumy,ale zawsze jest coś ciekawego. Problemu z zakwaterowaniem nie ma zadnego.idą co d dworca w kierunku mola małymi uliczkami,praktycznie co drugi budynek oferuje kwatery.Ceny rózne.Od 20zł do 100zł za sosobe.Zalezne od standardu pokoju,odłegłosci od mola,pietra/jesli to nie domek/.

Gość alez są ceny
Do elblaga jezdza pociagi IC, klasa II bilet normalny kosztuje 93,50 zł. Mysle z e z tym Elblagiem to dobry pomysl, a te miejscowowsci blisko sa naprawde przepiekne i ustronne Stegna Jantar Sztutowo

Gość skrajnie wyczerpana
no dobra :) Zmieniłam zdanie - teraz GDYNIA... :)

Gość Kocham Gdynie
Moj Maz jest z Elblaga, objechalismy wszystkie poboczne miejscowosci i moim zdaniem wygladaja one jak biedniejsza wersja nadmorskich miejscowosci typu Trojmiasto... naprawde :/ moze sie przyzwyczailam to tej wielkiej przestrzeni i szumu morza i dlatego tak oceniam surowo ale jakas kladeczka nad zalewem mnie nie pociaga :/

Gość Kocham Gdynie
a co do przedlurzacza orgazmow to ma on racje, ceny w Lebie, Kolobrzegu sa wyzsze nawet niz w 3City!!

Gość podsumowując
osoby z sopotu/gdyni/gdanska odradzają przyjazdu , bo drogo, brudne plaże, tłoczno, natomiast osoby nie s 3city chetnie tam jerzdzą ... hahahahah wy turystów chcecie odstraszyć!! dla was to normalne sopot monciak itp ale dla nas nie mieszkajacych tam jest to cos zajebistego, ja kocham morze , nie jade w tym roku do sopotu , bo byłam tam rok temu, ale i tak nie odstraszylibyście mnie tymi tekstami :)))) ktoś sie wybiera do Mielna?