Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolinka11884422

byliscie nekani przez przyjaciol?

Polecane posty

Gość zolinka11884422

mam pytanie czy spotkalo was cos takiego

Gość taaa dosc czesto
wpraszaja mi sie w gosci albo chcia gdzies wyciagnac... Ale coz zrobic ;)

Gość zolinka11884422
chodzi mi o to ze mam grupe przyjaciol zapraszaja mnie wszedzie na imprezy spotkania itd. sa dla mnie uczynni jak potrzebuje gdzie pojechac itd. jednak gdy mnie gdzies zapraszaja i im odmowie to sie obrazaja fochaja, jedni nakrecaja reszte i wszyscy odwracaja sie odemnie. daja do zrozumienia ze to jest grupa zamknieta i nie przyprowadzamy innych osob. poznalam fajnego chlopaka, nie robi mi jazd o to ze sie znimi spotykam ale go drazni jak nie pojde a oni mi pisza esy ze focha robia i sie obrazaja i mowi mi ze to nie sa przyjaciele w takim razie. sama boje sie przyprowadzic swojego chlopaka tam bo nie wiem jak oni zareaguja... raz chcial isc ze mna ale powiedzialam ze nie nie potrafie mu tego wyjasnic , uzylam zbywajacego tekstu ktory go urazil. i sie zastanawia co ja z nimi robie ze tak sie bronie zeby ich nie poznal ?/? co o tym myslicie?

Gość ja tez mojego partnera
nie poznalam ze swoimi znajomymi. hociaz obie strony by chcialy. Ale ja wiem, ze nie przypadli by sobie do gustu ;) No i tez krzycza na mnie, ze wieznie nie mam czasu 😭

Gość kraksanamatecznym
I co ten telefon wszędzie wciskasz? Mam taki! MA ZASADNICZĄ WADĘ! Jak gdzieś zginie, to można szukać godzinami, jest tak płaski, że wpada we wszelkie szpary, a raz mi się zamknął w książce i wcale tego nie zauważyłam (bo paliłam właśnie papieroska). Szukałam parę dni. W międzyczasie się rozładował i odzywała się sekretarka. Nie ma żadnych zabezpieczeń - jak Ci ukradną - od razu mogą korzystać! ma paskudny dźwięk raportu doręczeń, którego NIE DA SIĘ ZMIENIĆ! beznadzieja! Nigdy nie nękał mnie żaden przyjaciel

CHOCIAZ - mialo byc... Zezarlo mi literke ;) a pechowo to akurat musialo byc "C" :P

Gość zolinka11884422
a nie uwazasz ze to nie ma znaczenia ?? bo ani ja nie musze lubic wszystkich jego znajomych ani on nie musi lubic moich

oczywiscie, ze uwazam ze to nie ma znaczenia :D Dlatego zadnej ze stron nie narazam na wspolne spotkania ;)

Gość chyba nie zdajesz sobie sprawe
czym jet nękanie innych to jest koszmar sama to przezyłam to jest łamanie prawa mogliby za to pojsc siedziec widocznie oni nie akceptuja twojego faceta taka prawda sama sobie zadaj pytanie czy warto sie z nimi dalej przyjaznić