Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nigdy wiecej

załamałam sie tym co zrobił mi fryzjer na głowie

Polecane posty

Gość juz nigdy wiecej

masakra:O teraz mi nic nie pozostaje jak zapuszczanie włosów:(

Gość kaczka podcieraczka
A co zrobił?

Gość juz nigdy wiecej
za mozno wycieniowane :O jak szybko rosną włosy? ile muszę czekać aby wyglądac w miarę jak człowiek?

Gość juz nigdy wiecej
o matko:O diabeł mnie podpuścił aby pójśc do fryzjera:(

Gość hehehe przewa weszłaś
na link? :-D Ja ostatnio musialam kompa wylaczyc

Gość juz nigdy wiecej
a dobrze wam tak to jest jak ktoś ufa podszywaczom :classic_cool:

Gość juz nigdy wiecej
nie chce was straszyc ale strasznie mam fryzure jak baba po 40 :O

Gość juz nigdy wiecej
ile przeciętnie rosnie włos na miesiac? jak mozna przyspieszyc porost włosów? ja codzinnie pokazuje sie ludziom:(

ja otworzylam w nowej karce i normlanie zamknelam ale jak jest z tym problem to trzeba ctrl alt i delate

Gość link---padaka nudy zenada..

Gość Fryz
ja tam się sama strzygę..a na porost włosów dobre jest smarowanie włosów przed umyciem naftą kosmetyczną

Gość goździk.owa
Umyjesz, uczeszesz po swojemu i będzie dobrze. Fryzjer nigdy nie trafi stuprocentowo ze stylizacja tak, jak ty byś sobie tego życzyła, a pewnie nawet nie umiesz opisać. Zawsze tak mam - jak mi sie po fryzjerze totalnie nie podoba, to po paru dniach już mi się podoba. Ułozę po swojemu i jest git

Gość taka jedna klientka sal.fryz.
mnie 2 razy w życiu tak urządzili w salonach fryz. _Raz, zrobiono mi czarne-czerwone włosy (czerwona grzywka i trochę przy bokach, tj. przy samym owalu twarzy, a reszta czerń. To wszystko wycieniowano i wyprostowano- KOSZMAR!!! Natychmiast kupiłam sobie farbę i wyrównałam kolor (a wywaliłam 300zł) _Dwa, postanowiłam machnąć se jaśniejsze pasemka (miodowe) na ciemnym brązie. Koleś przytrzymał mi folię na łbie tak długo, że WSZYSTKIE rozjaśniane włosy -natychmiast skruszyły się przy zdejmowaniu sreberka!!! HORROR! Płakałam, jak salona cały tydzień. Zupełniebn nie wychodziłam z domu!!! Po tym czasie 6 razy w tygodniu chodziłam na saune włosów, żeby odżywić siano, które mi zostało! HORROR! Od blisko 3 lat w ogóle nie chodzę do fryzjera, bo nie zniosłabym kolejnego spartaczenia. :-O

do autorki topiku -włos rośnie ok. 1cm na miesiąc. Czyli, jak masz bardzo wycieniowane (jak ja kiedyś miałam), to 'troszkę' poczekasz.

Gość goździk.owa
zrekompensował ci to jakoś ? że ci zrobił snop na głowie ?

Gość pamiętajcie dziewuchy
popularne u nas CIENIOWANIE to nic innego jak wizualne postrzepienie końcówek polegające na odjęciu,stonowaniu gęstości włosów, cieniowanie dobrze wychodzi na GĘSTYCH włosach!

gożdzikowa - jesli mnie pytasz, to fryzjer, który spierdolił robotę, uśmiechnął się głupio i powiedział tylko tyle "sama chciałas" ( w miedzy czasie trwania zabiegu, przeszliśmy na "ty"). Owszem chciałam jasniejsze pasemka, ale kurna nie siano na łbie i połowę włosów, przez spalenie -mniej:-O Zapłaciłam normalnie za usługę, bez żadnych zniżek za partactwo. Co więcej- dałam mu napiwek (a zasłużył jedynie na strzała w ryj. :-O ) Nikt z tego salonu nie zaproponował w ramach rekompensaty jakichś odżywek, czy sauny. Chodziłam do innego na zabiegi nawilżająco-odżywiające przez ok.3 miesiące -i wydałam na to fortunę!

Gość goździk.owa
ajajaj na drugi raz nie daj sie, jakbys sie postawiła i zażądała rozmowy z szefem albo zagroziła, że pójdziesz do gazety, to zaraz coś by sie dało wymyślić, a za te pozal sieboze usługe nie zapłaciłabys tez nic kobiety, nie można tak im pozwalac!

Gość izzzzzzzzzzzka
zareklamuj usługę.

Gość izzzzzzzzzzzka
powiem tyle ze ja mam włosy do pasa,ładne i jakby fryzjer mi spalił włosy miałby antyreklamę w całym jkraju:)

Gość juz nigdy wiecej
no juz lepiej, chyba się powoli oswoiłam z nową ja:( matko jaka ja durna jestem:( mialam długie włosy do połowy pleców, chciałam wycieniować na trzy warstwy, które podwijają sie pod spód, chyba wiecie o co mi chodzi, w tyłe włosy wtedy układają się w takie pasy i wygląda tak jakby było ich więcej, z przodu grzywka :( a teraz mam kopułkę i wystającymi z pod spodu włoskami :O jak zetnę ten włoski to wygladam jak z chełmem na głowie:O no i włosy dużo straciły na długości :(