Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pistacjaa

Wciąz się boje ,że ona kiedyś wróci

Polecane posty

chodzi o byłą żonę mojgo nażeczonego.10 lat temu zostawila jego i ich wspolna corkę,nigdy nie dała znaku życia,nawet nie przyslala kartki.wiem ze było mu z tym wszystkim trudno,nigdy jej nie kochal,to była wpadka.a ja sie ciagle boje ze ona sobie kiedys o nich przypomni,ze zacznie miec wyrzuty sumienia i bedzie chciała spotykac sie z dzieckiem,tylko co wtedy ?ja sobie nie wyobrazam zeby maiła przychodzic w odwiedziny do naszego domu,wogóle żebu mogła istniec w naszym zyciu.

Gość a kto to jest NAŻECZONY
😭

Gość synapsa9
Wiążąc się z mężczyzną mającym dziecko musisz liczyć się ztym iż kobieta ta będzie w jakimś sensie w waszym życiu. Nie mozesz dziecku zakazać kontaktu z matką,pomimo tego że jak piszesz nigdy o ten kontakt się nie starała .Nie piszesz zjakich powodów.Nie możesz jednak zakladać iż dziecko z poprzedniego związku twojego partnera bylo pomyłką ,bo chyba sama w to nie wierzysz .Ciągle obawiasz się reakcji twojego partnere jak pojawi sie ona.To raczej ty nie jesteś pewna jego milości,.Adziecko zawsze jest wynikiem miłości .