Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana.

Problem z orgazmem

Polecane posty

Gość zdesperowana.

Mam do was prośbe, podpowiedzcie mi co zrobic zeby osiagnac orgazm. wspolzje od 3 lat a mialam go tylko 3 razy. jest mi z tym naprawde bardzo zle. rzmawialam o tym z moim partenerem,probowalismy wielu technik i nic z tego. prosze, Pomozcie!

Pochwowy czy łechtaczkowy? Z pochwowym to nie wiem, bo sama baardzo dawno nie miałam. Za to łechtaczkowy mam zawsze gdy mnie facet podczas seksu pociera ręką, albo sama się pocieram najchętniej w pozycji na pieska :)

drogowa tylko i wyłącznie Na życzenie Klienta do soli dodawany jest antyzbrylacz - techniczny żelazocyjanek potasu (K43H2O) w ilości 10, 100, 150 g/tonę. Zawartość antyzbrylacza wskazana jest w Certyfikacie Jakości (wydany przez Producenta) dla dostarczanej soli doręczany Klientowi przy odbiorze

Zdesperowana, jeżeli umiesz sama doprowadzić się do orgazmu to poproś swojego partnera aby zaczął pieścić cię w taki sposób w jaki sama to robisz. To powinno rozwiązać problem.

Gość zdesperowana.
hmm, sama tez nie umiem. prosilabym ludzi niepowaznych o niewypowiadanie sie na tym forum.

jestem bardzo poważan, ZAdaję powazne pytania i uważnie czytam odpowiedzi. Robie notatki. Zapisuje ciekawsze wypowiedzi. Powaga

Zdesperowana, rozluźnij się i podczas seksu nie myśl ciągle o tym że chcesz osiągnąć orgazm. Skup się wraz ze swoim partnerem na drażnieniu twojej łechtaczki (można robić to również w trakcie penetracji pochwy). W końcu powinnaś osiągnąć orgazm.