Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo mi zle. bardzo

MYSLICIE ZE JAK SIE MA 155 WZROSTU TO MOZNA WYGLADAC NORMALNIE?

Polecane posty

np. ja mam 155 wzrostu. Choc jestesm młoda mysle ze juz nie urosne, nie urosłam NIC od stycznia. Próbuje sie z tym pogodzic jakos.. jestem kurdupel i tyle.. NP. gwiazdy takie jak hilary duff, lucy liu i inne maja 155 i ładnie wygladaja.. ale one sobie mogą nosic wysokie obcasy juz, a ja? eh.

Gość help her help her
help her her help!

Gość sceptik399999
155 cm?! nie rozśmieszaj mnie. Nie zdziwiłbym się jakbyś tu przyszła z problemem 140cm, ale 155 to lekka przesada

Ja mam 155 i jakoś nie uważam żebym wyglądała nienormalnie :D wręcz przeciwnie- przynajmniej nie miewam problemów typu \"mój chłopak jest niższy ode mnie\", wszędzie się zmieszcze :p A tak naprawdę to nie tragedia miec niski wzrost o ile nie jest on podyktowany chorobą...ci co mierzą 120 albo 140 powinni się martwić a nie my ;)

no za młoda jestem, i jesli podam swój wiek to napiszecie: oj jeszcze urosniesz nie panikuj. Ale skoro nie rosne juz 7 miesiecy!! to raczej.. o mój boze nie urosne: (! Głupio mi przy kolezankach i w ogole przy ludziach, wygladam jak przedszkolak czy innych. Wszyscy maja powyzej 160!. Gdybym miała przynajmniej 160 moze nie byłby to mój taki wieeelki kompleks..

Gość asfvc
tez mam 155 i od dwóch lat nie rosne :o ale juz sie z tym pogodzilam,bo małe jest piękne :D a tak btw to ile wazycie przy tym wzroscie?

Ja waze 45:/ gruba jakas tam nie jestem wielce, ale tłuszczyku mniej by sie przydało, dlatego biegam : ( Biegam, cwicze przebywam na słoncu, nie jem słodyczy, warzywa i owoce jem i co? nie rosne.. Ja tez mam problem z kupowaniem spodni.. mam grube uda i tyłek, i nie whcodza mi czasem na tyłek.. ehh. ja niewiem..

Gość HELP HER HELP HER
upup help her help her

Gość HELP HER HELP HER
help

Gość ja kocham swoje 154

moja kolezanka jest mala, a seksowna z niej babka, a chlopa to ma dwa razy wiekszego :D nie martw sie nie masz czym, a jak jestes mloda, to mozesz urosnac nawet po roku przerwy w rosnieciu :) moj kolega tak mial

Gość help her her helpppppp
upupupupup help her help her her help

Gość hilary duff jest wysoka

Gość Zołzik
Też mam 155. Ważę 52kg (po ciąży; przed było 48kg). Jakoś nie mam kompleksów, chociaż czasami przydałoby się więcej tych centymetrów(właśnie przy kupowaniu spodni, żeby nogawy się za mną pół metra nie ciągnęły).

Gość LiiLiia
ja tez nie mam 160 cm. Czasem wolalabym miec te pare cm wiecej, ale..tak naprawde nie w tym tkwi problem. To ze jestes niska nie wyklucza ze jestes atrakcyjna. Nie urażając innych..lepiej byc niewysoka urocza babką niz wyzsza ale nieciekawą. Myslisz ze gwiazdy na codzien nosza obcasy? jest wiele takich ktore preferuja sportowy stroj, wkaldaja szykowane adidaski i mkną przez miasto:) wiec nie zadreczaj sie wysokimi obcasami dziewczyno:)

Chodzi o to,że mimo to że mam ładna twarz (przynajmniej tak mówią..) to jestem niska. 160 to nie tak malo juz.. wkoncu 5 cm wiecej. : p No alemimo wszystko głupio sie czuje przy tych ludziach, bo nikt tam nie ma 155.. Nawet młodsze odemnie dziewczyny mierza wiecej.. I głupio sie czuje.

Gość M A R I T A
dziewczyna mojego brata ma 155cm, malutka:) ale czesto nosi wysokie obcasy, a mój brat ma 183cm:D ale fajnie razem wyglądaja:)

No tak to prawda. Niektórzy sie smieja ze mnie, ze taka mała jestem a to przykre..

Gość hejou
a ja mam 164 cm i waże 46 kg czy to jest normalna waga?

Gość HELP HER HER HELP
upp help ehr her help

Ja mam jedną koleżankę ,która ma 152 cm wzrostu i jest 3 dm ode mnie niższa,niby 3 cm to niewiele,ale jednak gdy przy niej stoję,to daje się odczuć tą róznicę,że jest niższa...i to takie fajne uczucie popatrzeć na kogoś delikatnie z góry-rzadko mam taką okazję,zastanawiam się jakie to uczucie jak ktos ma np 190cm i patrzy na takie maleństwa:) Ja jedynie głupio się czuję przy mojej przyjaciółce,ona ma 175cm wzrostu do tego lubi nosić buty na obcasie i jest kobietką o obfitych kształtach,to czasem czuje się przy niej dosłownie jak jej córka. Ale np mam kolegę który ma ponad 190cm i już przy nim nie czuję się jakos tak dziwnie,choć musze zadzierać bardzo wysoko głowę gdy do mnie mówi ...:D