Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika olejnik tvn24

DZIEWCZYNY - CZARNE NICKI - POWAZNA DYSKUSJA

Polecane posty

czy dziewczyna, dzis w XXI wieku, moze zrobic pierwsza \"krok\" aby zdobyc faceta, aby stworzyc zalazek ewentualnego zwiazku? jak to jest u Was dziewczyny ( czarne nicki ) dzialacie w jaki kolwiek sposob ( zaproszenia na \"randke\", tworzenie roznych ciekawych sytuacji), czy odpuszczacie, gdyz Waszym zdaniem obojetnie jaka sytuacja to facet mimo wszystko powinien dzialac?

działa ten kto ma lepszą okazje :) czasami łatwiej kobiecie zrobic pierwszy krok

a czemu nie :) domagamy się równouprawnienia :classic_cool: są jednak pewne granice, bo różnica jest dość widoczna między dawaniem sygnałów mężczyźnie a nachalnym zachowaniem wobec niego

W dzisiejszych czasach kobiety są wyzwolono ponoć;) Więc często one pierwsze podejmują jakieś kroki/działania, aby zwrócić na siebie uwagę mężczyzny. Wysyłają mu czytelne sygnały, niejednokrotnie sama nawiązują rozmowę, a jeszcze częściej kontakt wzrokowy. To żaden wstyd;) Jednak mimo wszystko to faceci lubią być 'zdobywcami', więc my, kobiety powinnyśmy pozwolić im się zdobywać (jeśli chcemy, rzecz jasna). Pozdrawiam!

Pewnie, że tak :-) Gonić króliczka - fajna zabawa. Złapać króliczka - jeszcze lepsza :-)

a czemu nie :) domagamy się równouprawnienia :classic_cool: są jednak pewne granice, bo różnica jest dość widoczna między dawaniem sygnałów mężczyźnie a nachalnym zachowaniem wobec niego

ja sie ograniczam do spojrzeń i uśmiechów, jak facet się zainteresuje to podejdzie, a w wyjatkowych sytuacjach, kiedy szansa sama pcha się do rąk robie pierwszy krok, ale rzadko wole kiedy facet działa...:)

kolcia0187 ..wiesz mnie by to nie zachęciło bo to może byc odbierane jako albo zainteresowanie albo naśmiewanie się

Pewnie, że robię pierwszy krok, gdy facet mi się podoba... :D Ale robię to tak, żeby myślał, że to on go pierwszy zrobił. ;) Męska duma, to faceci od zawsze są zdobywcami (przynajmniej za takich się uważają;) ). Po co wyprowadzać ich z błędu? :p

Sarah Jessica Parker ..nie zmieniłem płci tylko wiadomo jak się topik skończy :P

wiadomo, niemowimy ... nie chcemy mowic o sytuacjach skrajnych takch jak: dziewczyna nic nie zrobi bo nie, bo jest jak "sierotka marysia" albo jak dziewczyna lata za facetem bo jest zdesperowana i to WIDAC, boshe ostatnio bywaly takie akcje wobec mojego znajomego, biedny chlopak :P

oczywiście , że może zrobić krok, no kroczek :D. jestem za równouprawnieniem ale ... potem to facet powinien działać.

uśmiech i spojrzenie na mnie nie dziala i nie zachęca bo tak może dziewczyna robic do wszystkich facetów

jessica, tego sie nie da opisac :o ona mu prawie na glowe wchodzila, proby ustawiania randek na sile, telefony, sms, jakies glupie 15 letnie zaczepki ( a ma 26 lat ) i widac ze szuka meza :o

justynaaa tak to sie wszystko zgadza, ale ilu facetow "zostanie na miejscu" jak wyczuje desperacje ? :P granica miedzy podrywaniem a nachalnoscia u niektorych dziewczyn widac jest cienka :P

>>c.r.e.a.m. i moze dlatego ta metoda nie jest skuteczna w stu procentach ale pomyslne rezultaty daje w wiekszocsi przypadkow:)

tamara ma racje jakies zaczepki, usmieszki tak ,ale prosic jak pierwsza o numer tela niee

Jessica -jeśli się uśmiechniesz do faceta, zaczniesz rozmowę a on nie przejmie inicjatywy to kazda następna próba nawiązania kontaktu juz jest nachalna

kolcia0187 ..wiesz do mnie czasami się jakaś laska uśmiechnie albo spojrzy tak inaczej ale ja tego nie traktuje poważnie raczej bardziej jak naśmiewanie się