Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika olejnik tvn24

DZIEWCZYNY - CZARNE NICKI - POWAZNA DYSKUSJA

Polecane posty

>>c.r.e.a.m. a mialaby powody żeby się naśmiewać?? jeśli jesteś atrakcyjny i przyciągasz spojrzenia kobiet to taki uśmiech możesz odebrać jako chęć nawiązania bliższego kontaktu:P

nie realista tylko gosciiem ktory ma bardzoo niska samoocene i mozliwe ze przegapiles kilka okazji

cream jeden fakt to jeszcze nie reguła. podnieś swoją wlasną poprzeczke w swoich oczkach :D

ja pisałam z moim mężem na necie ot tak poprostu chciałam go poznac- wiedziałam blok bo mi kiedyś napisał, znałam nazwisko i wiedziałam, że to pierwsze piętro kiedyś się umówiliśmy ale zadzwonił, że sręcił nogę- niewiele myśląc pojechałam połaziłam po klatkach i go znalazłam - wprosiłam się na herbatkę ( nogę na jego szczęście serio skręcił :D) i na dodatek jeszcze mu dałam:P jesteśmy szczesliwym małżeństwem;)

jakby dal mi swoj numer smsa i wiedzialbym, ze chcialby zebym sie odezwala to czemu nie, ale nic nachalnego, tylko takiego zachecajacego niewinnego

kolcia0187 ..kurde tego niewiem ale wiesz zawsze się znajdzie cos z czego można się nabijac

tez tak mysle, jakby mial on moj to ja w zyciu bym nie zrobila pierwszego kroku

Jessica- facecie też maja zachamowania. jednym smsem sprawdzasz go. i albo jest chętny albo wycofujesz się.

przeważnie jeśli podobał mi się facet i zwlekał z inicjatywą to ją przejmowałam...i dobrze bo wielokrotnie się okazało, ze facet wyobrażał sobie, ze nie miałby u mnie szans:P

noż kurcze faceci, każdy z was ma w sobie coś co zaintryguje, spojrzenie, uśmiech, sposób bycia:) jak laska to zauważy i się tym zachwyci daje znak i czeka na reakcje, wydaje mi się że da radę odróżnić kpinę od zainteresowania...:) no a jeśli się zgrywa i lubi się z faceta nabijać to sory ale przejść obojętnie i tyle, czasem warto odpowiedzieć uśmiechem, kto wie może z tego później powstać piękna znajomość:) a jeśli nie trudno, porażki kształtują osobowość więc też wyjdzie na wasze:))

Doprawdy..ja to tak postrzegam jak napisalas poprostu ja nie mam szans to nie podchodze

justyna... no i jak bralas ten numer kom, to na drugi dzien juz po trzezwemu dzwonilas ? odzywalas sie ?

ale czasami myslę że dobrze że się o nikogo nie staram bo po co mam kogoś unieszczęśliwiac :)