Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Davidos

związek 25 latka z 35 latką-czy to jest możliwe?

Polecane posty

Już dzisiaj mieliśmy spacerować nad morzem :) Wyszło jak wyszło - ale jeszcze nic straconego :) Za tydzień wszystko sie okaże ...:)

Gość mialenka
constantine :)) :) :) musze powoedziec , ze u mnie było cos podobnego , tez jestem starsza o 10 latek i jest wspaniale :)) Poznalismy sie tu co i Ty i Twój ... On napisał ile ma lat .. mnie nie pytał ;) spotkalismy sie po długiej jego namowie ;) Nie po to aby romansowac , ale pogadać , gdyz wspaniale wychodziło nam to na gg Powiedziałam , ze jak mnie pozna , to zmieni zdanie , ale nie mówiłam dlaczego ! Myliłam sie ;)) trwa nasz zwiazek juz ponad rok , a jak jest ? Kochana wspanialej nie moze być :)) jestem starsza od niego , ale w czym to ma nam przeszkadzać ? Powodzenia! Wiem , ze wam tez sie uda i bedziesz wiedziała co to szescie :))

Mialenka -dziękuję :) 🌻 Okazało sie że dzieli nas \"tylko\" 9 lat - małe niedopatrzenie było ;) Oj ,Davidos jeszcze będzie musiał mnie troszkę poprzekonywać :)...ale zaczęłam wierzyć ,że jest to możliwe :)

Gość mialenka
constantine :)) :) :) ;) Wspaniale :) przekonasz sie ze warto było :) narawde jest cudownie :) Szanujemy sie i cieszymy wszystkim .. rodzina nas zaakceptowała , nie cała , ale czy oni musza nas kochać ?

Gość mialenka
constantine :)) Naprawde* .. przepraszam za błedy ! Nie czekaj długo .. czas leci .. szkoda straconych dni

Gość nutka08
Moj zwiazek to roznica ponad 20 lat on mlodszy a jednak jestesmy zakochani i szczesliw ze soba od ponad 4 lat i mimo ze nie mieszkamy razem i jego rodzina nie wie o tej roznicy jest cudnie bo sami siebie akceptujemy takimi.Nawet kobiety 40paro letnie nie traca na urodzi ani osobowosci jezeli ja maja... wiec wracaj na kolanach do swojej pani i badzcie szczesliwi.Zycze powodzenia

Gość leon86
ja mam 25 ona 45 kochamy się wzajemnie i szanujemy jest super wszyscy nam tej miłości zazdroszczą

Gość leon86
wiek nie ma znaczenia my jesteśmy szczęsliwi a czy stara prukwa to najpierw byś musiał ją zobaczyć nie jedna 30stka by jej pozazdrościła wszystko dlatego że naturalnie dba o siebie

Gość senika
leon86---Cos z toba nie tak widocznie chłopcze :-) Mamusi nie miałeś czy za bardzo była zaborcza,ze za taka starą sie wziłałes:-) Boisz sie młodszych? Ty 40 lat bedziesz miał,a ta twoja 60 :-)

Gość energiczny 30-latek
Energiczna 30 latka Davidos, 2 tygodnie... nie za szybko na deklaracje? Dla mnie 10 lat różnicy to trochę za dużo, w obie strony. Ale ostatnio wolałabym Pana 5 lat młodszego niż 5 lat starszego """ Ja też wołałbym jjako 30latek 25latkę niz starą smierdząca 35latkę :)

Gość sliczna...
moja kolezanka ma meza ktory jest 17 lat mlodszy odniej ...juz 10 lat sa razem maja dwie wspaniale coreczki .....i jakos nie przeszkadza im roznica wieku raczej ludzie bardziej zwracaj na to uwage ...

Gość wypowiedz powyzej
nie o to chodzilo Autorce cytatu powyzej, faceci po 30stce to cwaniacy i swirniecie, normalnych juz nie ma, a dziewczyna kolo 30stki wie czego chce i byle czego nie wezmie:p

Gość wypowiedz powyzej
moja wypowiedz tyczyla sie slow ENERGICZNEGO 30latka, ktory wypisuje bzdety

Gość czerwona truskawka__
to nie chodzi o to że ja okłamałeś tylko o to ile masz lat, gówniarz z ciebie ona jest bardzo dojrzała emocjonalnie i nie ma ochoty czekać aż ty będziesz przechodził przez taką nukę życia aż dojdziesz do wniosków takich jak ona. A podoba ci się bardziej dlatego że zerwałą kontakt dlatego że jest niedostępna wy już tak macie że lubicie gonić króliczka, jakby zaczęła się kleić i wypisywać że kocha to szybko y ci przeszło.

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam 35 lat i nie wyobrazam sobie wiazac sie z 25 latkiem, czułabym sie jakbym okradała go z młodosci, za duza róznica

Gość sdjfffff
Sprobuj Ja przekonac, ze jestes osoba dojrzala i nie masz fsiu bzdziu w glowie;)

Gość sdjfffff
25 lat to nie 20 czy 18, wtedy jest najwieksza mlodosc liceum studia. Po studiach wiekszosc osob stabilizuje sie, wiec dlaczego maja nie sprobowac? Zreszta w druga strone to tez dziala i jakos nie pyta sie cyz komus cos sie zabiera, a moze wlasnie cos sie daje sobie nawzajem i to jest najwazniejsze???

Moja ciocia ma 50 lat, wujek 40 i są małżeństwem od 20 lat i są szczęśliwi. Wujek poznał ciocię, kiedy była samotną rozwódką z dzieckiem i się zakochał.

Gość Paulinka16453
Nie mogę w to uwierzyć...na [http://poznajdate.com] kolejny raz mam tę samą datę śmierci... Cy to jest prawda? Czy na świecie istnieje system paranormalny...tyle się o tym ostatnio słyszy ...

energiczny 30-latek "Energiczna 30 latka Davidos, 2 tygodnie... nie za szybko na deklaracje? Dla mnie 10 lat różnicy to trochę za dużo, w obie strony. Ale ostatnio wolałabym Pana 5 lat młodszego niż 5 lat starszego """ Ja też wołałbym jjako 30latek 25latkę niz starą smierdząca 35latkę " Ja bym wolała, żeby takich jak Ty kastrowali.