Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Davidos

związek 25 latka z 35 latką-czy to jest możliwe?

Polecane posty

Gość no/
widocznie tak , chociaz tego nie wiemy , moze tutaj nie pisza ale mysle ze zrezgnowal .Ona podjela dobra decyzje

Gość jasminummmmm
jarek tobie nie dosć że biologia sie kłania to jeszcze jestem pewna ze taka 35 latka to by na ciebie nawet nie spojrzala , ba najgorsza zdesperowana 50 na takie padło jak ty by nie poleciała :P

Gość jasminummmmm
no tak ale nastki też ciebie nie chca :P zostje ci raczka i stornki xxx do końca życia :P

Gość izóchnaaaaa
Jarku :) ja jestem 35- latką, i uwierz mi - nie jeden 25 - latek chciałby ze mną mieć więcej wspólnego niż ze zwykłą koleżanką :) Nie widać po mnie, że mam 35 lat - to raz ( kwestia zadbania ), a dwa - w tym wieku jestem pewniejsza siebie niż kiedyś - znam i wysoko sobie cenię swoje atuty :) A Ty co? Próbujesz zaistnieć na kafeterii?

Jarek chyba próbuje w taki sposób zwrócić na siebie uwagę, bo niestety w inny chyba raczej nie potrafi. Szkoda Jarku, że taką drogę wybrałeś i wolisz obrażać ludzi, zamiast prowadzić miłe rozmowy, które na kafeterii jeszcze się na szczęście zdarzają.

Gość zenith
Czlowieku, znajdz sobie mlodą dupencje. Wiesz, jak ona bedzie wyladala za 10 lat? :o strach pomyslec.

Gość serfer************
Do Jarek_84 Stary nie zalamuj sie ,nie kazda 35-latka wyglada jak twoja :( Poserfuj po necie,wyjdz z domu do klubu wieczorkiem..... po prostu rusz dupe sprzed kompa-bedziesz w szoku ,jak piekne sa kobiety. Rozumie stary,ja tez mialbym zjechana psyche,jakbym siedzial caly czas zamkniety w czterech scianach. Hmmmm.... notowany....wiec, moze ty nie mozesz wyjsc na spacerek? ....to wszystko tlumaczy.... wspolczuje.

ja uwazam ze roznicy 10 lat czesto nie widac i taka róznica jest ok. Ale chodzi też o to że ją okłamałem, że nie napisłem od razu prawdy ile mam lat. A każde kłamstwo sprawia że traci się do tej drugiej osoby zaufanie.

To tylko w Polsce ludzie mają takie dziwne myślenie....... Za granicą nikt nikogo nie ocenia, niewazne czy chłopak jest nizszy od dziewczyny, czy jest młodszy ani czy jest Murzynem.........Tylko u nas szuka sie dziury w całym i panują przestarzałe stereotypy, takie sprzed 30 lat.

Constantine Wiem że potem powinienem to wyjaśnić, ale się zwyczajnie bałem Twojej reakcji Bałem się bo czułem że możesz się odwrócić, w każdym mailu chciałem napisac ile mam lat, ale odwlekałem ten moment I przeczucie mnie nie pomysliło, stało sie jak się stało jak w koncu zdobyłem się na odwagę i napisałem prawdę

Constantone jestes :) Nie pisałem na topiku, wiec to ze napisałaś zobaczyłem dopiero dzisiaj

Jestem , jestem :) Domyśliłam sie że nie widziałeś to co napisałam bo pewnie byś odpisał .

Gość serfer************
do autora 20-30-40 lat nie widac jezeli obydwoje o siebie dbaja. Mieszkam w U.K i takie zwiazki nie wzbudzaja sensacji. Czasami jak w klubie poznam super laske,w miniowie,z nogami i cala reszta jak marzenie-to przezywam szok,jak okazuje sie......ze ma pod 40 . Babki po 30-ce maja w sobie to cos,co przyciaga.... tancza bardzo zmyslowo,inaczej sie poruszaja..... Juz mnie i moich kumpli nie interesuja malolaty...nie maja nic do zaoferowania.... tylko glupi smiech,prymitywny i prostacki podryw. ...... no i w lozku..... masakra !!!!!!!! A rozmowa ?.....szkoda gadac !

Gość tulip..
serfer, a ty co masz do zaproponowanie kobiecie?:O

serfer masz całkowitą rację Wszystko zalezy od typu urody, sa kobeity ktore maja taki typ urody ze wygladaja w wieku 20 lat staro Za granica wogole jest inaczej

Ja widzę też coraz więcej takich związków kiedy to kobieta jest kilka lat starsza od meżczyzny . I są to udane związki ... Tylko te moje obawy ...

Constantine Zarowno facet 50 letni jak i 20 letni moze okazac sie nie w porzadku, tak jak wysoki czy niski- to wedlug mnie zalezy od człowieka ostatnio moj kolega-rownolatek zostawil dziewczyne mlodsza o trzy lata. A teoretycznie powinni byc razem, bo wiekowo pasowali jak ulal wedle polskich kryteriów.

Gorzej jakby kobieta była od mezczycny o głowę wyższa bo taka róznicę już widać. Ale jak ludzie chca byc razem to mieliby nie byc tylko dlatego ze ona jest wyzsza? Liczy sie to co czuja do siebie.

Wiem że nie powinno sie patrzeć na sereotypy . Kto jak kto ale ja mam tego bardzo dużą świadomość . Masz racje odpowiedni (stereotypowy) wiek , wygląd nie gwarantuje nam tego że związek się uda . Zresztą w Twoich mailach dużo mówiło mi że jesteś odpowiedzialnym mezczyzną .

kochani, fajnie się czyta, ale może se na gg przejdziecie, albo skype? będzie szybciej, prościej, bardziej intymnie:) jaki widać od nas (poza kilkoma frustratami) macie zielone światło. w sumie jaka różnica, bo to i tak WASZA sprawa? pozdro

No nic tylko Jarka na odstrzał i będzie na kafe ok ;) :classic_cool: Teraz to ja zmykam na spacer PS . Uśmiecham się :)

Gość serfer*******
do tulip O kobiete trzeba dbac ..... zapewnic jej ciuchy,spokoj, dobry sex(jezeli wiesz co to znaczy) Na to wszystko trzeba duzzzo kasy..... teraz ja mam :) .... i mam super kobiete,ktora docenia to co dla niej robie.... pomoc przy sprzataniu i gotowaniu tez :)

A ty dzieciaku zachowaj swoje wypociny dla siebie i nie śmieć na kafe:O Siedzisz w tym swoim pokoju bez klamek i całkowicie ci odpierdoliło::O

Te pierdoły nazywasz refleksjami??buhahahaha:O Dziecko pokrzywodzone przez polską oświatę normalnie

Gość chwalisz się czy żalisz bo to
za to mamy nieograniczoną inwencję w wymyślaniu epitetów na ciebie. A ty w swoim ograniczeniu tylko umiesz "pasztet" i "pasztet". :O

chwalisz się czy żalisz bo to - poprostu nie odpisujcie na Jarka wywody .Trudno zdarzaja sie i tacy \"ludzie\" :O Zaskoczona jestem ,że jest tyle pozytywnych opinii .Co prawda mam jeszcze wiele do przemyślenia , czeka nas spotkanie i ono pewnie przesądzi to czy będziemy próbowali stworzyć związek , czy rzeczywiście to co dzieje sie w necie przeniesie się na real . Łatwo na pewno nie będzie - ale kto powiedział ,że wszystko musi być łatwe :) No i przede wszystkim już nie jestem tak bardzo na \"nie\" ....

Constantine ... trzymam kciuki, aby to, co było w necie, potwierdziło się w realu :) I daj spokój stereotypom, bo życie jest naprawdę za krótkie, aby zawracać sobie głowę głupotami typu wiek, wzrost czy inne wymiary :)