Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena1985

podskórne grudy pomocy

Polecane posty

Gość lena1985

temat podskornych grud pojaiwał sie wielokrotnie. teraz ja mam ten problem bolaca kulka pod skorą, na wierzchu zaczerwienienie i uczucie bólu. Nie daje sie wycisnać. Mozecie mi cos na to poradzić. smarowałam juz mieszanka masci ichtiolowej i pięciornikowej, robiłam opatrunki na noc, na dzien stosowałam mupirox i jakies inne masci jak cynkowa na przykład. ale bez efektu. mecze sie z nia ponad tydzien. Skąd sie biorątakie syfy?

Gość lena1985
pomozcie prosze, czy ktos w ogole był z takim problemem u dermatologa bo moja lekarka mnie zbyła i przepisała mupirox

ja miałam cos podobnego (nie wiem, czy to samo) wyskakuje po zjedzeniu czekolady. moim jedynym ratunkiem na to była masc Dermaknel, jak gruda była duza i boląca, to nakładałam krem i rozmasowywałam palcem jak długo sie dało, jak taka do wytrzymania, to po prostu zostawiałam krem na niej. ta masc jest super, bo nawet jak sie cos rozdrapie i tym posmaruje, bardzo szybko sie goi i nie ma blizny (przynajmniej ja tak miałam).dostepna w aptece, kiedys w cenie 7zl, ostatnio podskoczyła do bodajze 20zl:/ kiedys zauważyłam też, że jak brałam Bio-CLA i zarłam czekolade to nic nie wyskakiwało (moze pochłaniało ten tłuszcz)