Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ee..

czy jesli chlopak nie jest zazdrosny

Polecane posty

Gość ee..

oznacza to ze mu na mnie nie zalezy? to taki czlowiek ktory ceni sobie rozmowy z ludzmi , lubi zlapac kontakt i twierdzi, ze to jest dobre, zeby nie chowac sie w skorupie a wychodzic do ludzi bo ktos zawsze doradzi itp. Pytam sie go czy nie bedzie mial nic przeciwko jesli wyjde z kolega na piwo. Twierdzi, ze nawet nie ma prawa miec cos przeciwko jesli mam z nim jakies sprawy zwiazane z praca itp ze to jest normalna rzecz. Kocha mnie i ufa mi wiec sie nie boi . Martwi mnie jednak to, ze nie jest zazdrosny , ze tak najzwyczajniej nie przeszkadza mu to, ze sie spotkam z jakims kolega.

Gość tak wlasnie

Gość Dop****lam dziś każdemu
on jest zazdrosny lecz wieży w ciebie że wiesz co robisz

Gość ee..
no widzisz czy myslisz ze mu na mnie nie zalezy? on nie lubi zamykac sie na ludzi i zdarza sie ze spotka sie z kolezanka i mnie tez nie zabrania z kolega

Powiem tak... - dziewczyno naprawdę masz poważny problem:| Robicie problemy z niczego, z psychologicznego punktu widzenia, każdy inaczej reaguje. Niektórzy są zaborczo zazdrości inni, są tak pewni siebie, aż spokojni. Zachowanie Twojego faceta nie oznacza, że mu na Tobie nie zależy, po prostu ma takie, a nie inne podejście do spotykania się z ludźmi.

Gość ee..
osoba powyzej mnie jestes kobieta czy facetem? myslisz ze tak moze byc?

Gość Dop****lam dziś każdemu
zależy na pewno i wierzy w ciebie

Gość ee..
Kenniks a co jesli ja nie za bardzo takie popieram powinnam mu zabronic?

Gość ksennaaa
To jakis urojony problem! Ciesz sie, ze jest tolerancyjny, i ze jest otwarty na innych ludzi, to bardzo pozytywna cecha!

Gość dom wariatow...
jakd la mnie to jest dziwne. ja bym nie cchiala faceta, ktory nie byl o mnie zazdrosny... widocznie on cie nie kocha... skoncz z nim bo szkoda czasu na tekigo co nie kocha a jest tylko dla seksu

Gość ee..
myslisz ze mnie nie kocha jesli nie jest zazdrosny?:( no to mnie zdolowalas

Wiesz jak działa zabranianie? Lepiej wpływać na kogoś, niż dawać bezpośrdnie zakazy. Normalna rozmowa byłaby najlepszym wyjściem... Powiedz, że po prostu brakuje Ci lekkiej zazdrości z jego strony. Co do Twojej sytuacji, to nie jest straszliwa, wyobraź sobie, że gdy wychodzisz sama facet dzwoni co 5 minut żeby sprawdzić co robisz, a jak usłyszy męski głos, to wrzesczy jak najęty. Powiedziałbym, że Twoja sytuacja jest bardziej normalna.

Gość ee..
ale kiedys powiedzial cos takiego " nie wyobrazam sobie zeby teraz kiedy jestem juz z toba mogl dotknac cie jakis inny facet"

Gość ee..
kenniks chyba wolalabym zeby krzyknal i powiedzial zebym wrocila do domu :( ja lubie ta nutke zazdrosci

Gość dom wariatow...
wg mnie on cie nie kocha. jak mozna w ogole nie byc zazdrosnym i spokojnie godzic sie na to, zeby dziewczyna poszla z kolegą np. na piwo? jak dla mnie nie zalezy mu na tobie, normalny kochajacy facet odchodzil by od zmyslow. zastanow sie czy warto ciagnac taki zwiazek. a jakie jeszcze gosciu ma wady lub dziwne zachowania?

Ja myślę, że jednak jest zazdrosny, jednak bardzo tolerancyjny. Jest pewny siebie i darzy Ciebie bezgranicznym zaufaniem. Myślę, że pozwala CI na spotkania z innymi facetami, kolegami z pracy itd. bo dla niego to jest normalna sytuacja, że ludzie są istotami społecznymi i szukają kontaktu z innymi. Myślę natomiast, gdyby zobaczył, że przytulasz czy całujesz się z kimś, to mógłby zrobić ogromną aferę a nawet zakończyć wasz związek. Z tego co mówisz, tak bym go ocenił.

Gość ee..
Kanniks dokladnie... powiedzial mi ze nie toleruje zdrady i jesli bym go zdradzila ( powiedzial to takim ostrym tonem wtedy ) to pokazal by mi drzwi

Gość dom wariatow...
a ja uwazam ze on jest z nią tylko dla seksu i dlatego nie obchodzi go to zbytnio z kim sie spotyka bo nic do niej nie czuje i tyle :)

Gość ee..
Kenniks myslisz ze to dobrze ze ma do mnie takie zaufanie bo moze gdym zasiala w nim jakas nutke niepewnosci to.. ja w sumie nie umiem byc inna jesli kocham to bezgranicznie i jestem uczciwa, nie krece itp

Gość ee..
a jesli dom wariatow ma racje?:( to fakt jest oczarowany moim wygladem fizycznym ale nieraz udowodnil ze mu zalezy, przyjedzal do mnie kiedy potrzebowalam pomocy. juz sama nie wiem..

Gość ee..
pokretlo skad wiesz?

Czyli naprawdę nie masz się czym przejmować:) Wiem, że czasami brakuje nam lekkiej zazdrości. Jednak uwierz, że zazdrość może przerodzić się w coś zbyt zaborczego i nienormalnego. U Ciebie sytuacja wygląda dobrze i nie przejmowałbym się tym;) Co do zasiewania niepewności, sprawdzania czy komuś na nas zależy, nie popieram takich zachowań, są głupie i dziecinne. Przedmówczyni twierdzi, że jest z Tobą dla seksu, nie wiem skąd takie wnoski i jak można wnioskować na podstawie braku zazdrości, że mu nie zależy. Autorko, to Ty powinnaś wiedzieć jak jest, przebywasz z nim i spędzasz dużo czasu, gdyby mu nie zależało to myślę, że byś to wyczuła.

ale narzekasz, jedna dzisiaj pisala na kafe ze dostala w pierdol bo ma zazdrosnego chlopaka a ty masz zajebisce, wyrozumialego i tolerancyjnego, docen to powiedzial przeciez ze nie wyobraza sobie ze ktos moglby cie dotykac, po prostu ci ufa, dziwne ?

Gość ee..
Kenniks chodzi o to ze ja sie pogubilam, problem polega na tym, ze nie mieszkamy razem, on tam ja tu ale myslimy nad zamieszkaniem ze soba

uwierz mi na slowo:D ciesz sie z tego co masz, bo chyba nie wiesz co to znaczy miec zazdrosnego chlopaka, ale nie zawiedz jego zaufania

Gość ee..
no tak ale ufa i przez to czuje sie moze tez zbyt pewny

Gość ee..
niech lepiej on sie boi bo ja tez nie wybaczam . no tak lipa ale co zrobic, tak sie zdarza, w kazdym razie sa plany by zamieszkac razem