Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robaczek3

uwielbiam piosenkę U2 ONE

Polecane posty

smutno mi dziś i tak sobie przypomniałam, że ją bardzo lubię co ciekawe nie bardzo lubię sam zespół u2, nie ziębią mnie ni grzeją ich utwory, tylko ta jedna piosenka coś w sobie ma.......

U2 ma dużo lepszych piosenek, niż One, ale też darzę ją jakimś sentymentem :)

Gość aswarea
a słyszałaś wersję One gdzie Bono śpiewa z MAry J Blige? to dopiero jest piękne :)

podoba mi się wersja jak spiewa to Vanessa Paradise chetnie posłucham tych innych wersji :)

Gość nie tylko ty lubisz
słyszałam ją na żywo na koncercie kilka lat temu w Warszawie

cieszę się, że inni też ją lubią co ciekawe mój mąż bardzo lubi piosenki U2 a ta najmniej mu się podoba, zupełnie odwrotnie niż u mnie

Gość nie tylko ty lubisz
na tym koncercie spiewali też coś, co pierwszy raz w ich wykonaniu słuszałam. Piosenkę z filmu Uwierz w ducha Z patrickiem Swazy`m i Demi Moore. Super

Bo tak to jest bardzo często, że jak ktoś bardzo lubi jakiś zespół, to te najbardziej ograne i osłuchane kawałki najmniej się podobają. Ja na przykład też mam dosyć "With or without you". A jesli chodzi o "One" to pierwsza wersja jest najlepsza. Ta z Mary jest "prześpiewana". To wszystko, co ona robi mi się nie podoba, bo "One" jest piękne w swej prostocie, a wersja z MJB jest przegięta...