Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mercury

ŚLĄSK ślubnie - kto? gdzie? kiedy?

Polecane posty

tyle się regionalnych topików pojawiło że postanowiłam że można założyć też temat dla nas :). wpisujcie się :)

Gość upppppppppppppppppppppppppppp

ja oczywiście też z Katowic :) tu ślub. a wesele w Mikołowie :)

Gość aneczkaW
całe życie mieszkałam w Czerwionce (k.Rybnika), teraz rodzice mają dom w Bełku, ja teraz mieszkam w Lublinie. Ślub będzie 16.08.2008 śląsko-lubelski. zobaczymy, zo wyniknie z tej hanysowsko-gorolskiej mieszanki;)Pozdrawiam wszystkich!

Gość tam-tam
Witajcie:) Ja ślubuję w przyszłym roku. Data już wyznaczona - 15 sierpnia. Załatwione - sprawy lokalowe, bo ślub odbędzie się w ogrodzie naszego domu, a wesele - w środku.. wiem, że to nietypowe, i ale o dziwo urzędniczka zgodzila się bez żadnych fochów:) Podobno tutaj (jestem z Ustronia) to dosyć popularny ostatnio sposób urządzania kameralnych ślubów:) Do załatwienia został prezenter muyzyczny, fotograf, moja suknia. Pozdrawiam:)

Katowice!! ja teeeez stad jestem :) slub w Siemianowicach a wesele w Zabrzu :)

Dagaa, blisko mnie mieszkasz:) A masz już może prezentera muzycznego i fotografa?? Ja szukam takiej jednej babki, co chyba z bielska jest, ale nie mam teraz knaktu z koleżanką, którą ją miała na ślubie, i jej zdjęcia są po prostu taki, ze az dech zapiera... Z prezenterem mam jeszcze gorzej,bo zupelnie żadnego nie znam:( ani nie byłam na żadnym ślubie, na którym jakiś by mnie urzekł:(

Gość pytajnik___________
kabe--->masz przyjęcie w Gliwicach? Gdzie? basic---> Gdzie w Zabrzu?

od tego m-ca mieszkam z narzeczonym w Będzinie, ślub będzie w Czeladzi a wesele w Dąbrowie Górniczej:-) ale to dopiero w 2009 roku

tam tam:) my mamy fotografa z rudzicy a orkiestrę z pietrzykowic:)

Gość Gdzie jest w Zabrzu ta Klasyka
? Fajny lokal?

Gość mike195
Melduję się z Rudy Śląskiej, he, he :))

Gość JAZie..
..A JA Z Gliwic.. wesele na styczeń 2010..i wszystkie przygotowania przede mną..sali jescze nie mam ..moze dziewczynki powiecie gdzie wy robicie...

Witam, ja jestem z Chorzowa. Ślub 17.10.2009r. w Sztygarce w Chorzowie. Czy ktoś kiedyś był tam na weselu?

Klasyka jest przy glownej ulicy laczacej Rude Chebzie z Zabrzem (teraz obok leci srednicowa) ale adres to jest: Wyciska 1 (to jest przecznica). lokal wedlug mnie fajny. maja stronke: http://www.restauracjaklasyka.pl/ mozna zwiedzic wirtualnie sale :)

moje wesele w Sjeście - Mikołów ale przy drodze na Gliwice? była tam może któraś z was? w sumie tak w ciemno wybralismy, już mamy zaklepany termin ale posłuchać opinii warto żeby w razie czego wyeliminować niedociągnięcia :)