Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika olejnik tvn24

TEGO JESZCZE NIE BYLO - DZIEWCZYNY PRAWDA O NAS

Polecane posty

dziewczyny, napisalyscie miliony zdan, slow, wiele dobrych rad, opini .... to moze tu cos innego ... napiszcie kilka slow o sobie, kilka slow zalet i kilka slow wad .... czy macie odwage czarne nicki ? :P

Gość lalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
piekna, inteligenta, spoznialska, wredna, cwana

wystarczy wypisać swoje wady i zalety? jestem: uparta, nieraz złośliwa, nerwowa, ambitna, towarzyska, aktywna, troszkę gaduła, lubię zwracać na siebie uwagę. Nie lubię nudy, lubię jak coś się dzieje

monika jednak nie dałaś rady jestem: inteligentna, empatyczna, głodna życia, (nad)wrażliwa, czasem z lekka porywcza, dobra w swoim zawodzie, kokietka czasem przekorna, lubię chodzić nowymi ścieżkami robić zdjęcia kocham morze jak ktoś mi nadepnie na odcisk potrafię nieźle zrispostować czasem za dużo przeklinam :O

Gość magieee
niesmiała tchórzliwa w sprawach d-m niezdecydoana niewiedzaca czego chce egoistka "królewna rozkapryszona" :( raniąca ludzi zła mam odruchy dobraci chyba czasem, wiecej zalet nie znam

Pełna sarkazmu i cynizmu, ironiczna, zazdrosna, złośliwa, leniwa, zboczona, inteligentna blondynka =) Ot, cała ja we własnej osobie :P

Gość hgddssas
jestem bardzo niesmiala, leniwa, lubie duzo czytac, interesuja sie ezoteryką, nie mam faceta, nie cche miec dzieci, niedlugo skoncze 24 latka, po studiach ale pracy jeszcze nie mam.