Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweliiinkaaa

CELLULIT_ ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość eweliiinkaaa

Wiele kobiet ma problem z cellulitem...tylko czy to jest naprawdę cellulit? Drogie Panie wklejajcie zdjęcia swojego cellulitu, a my (inne kobietki) będziemy oceniać cellulit czy tez nie cellulit i ktory stopien i jak pomoc. Zapraszam.

Gość magnoliaaaaaaaaaaaa
a ma ktoś może zdjęcia cellulitu w róznych stopniach? Szukam w necie, ale nic nie mogę znaleźć...

ooo wlasnie wklejajcie jak ktos ma, sama sie zastanawiam czy to co sie dzieje na moich udach to cellulit czy po prostu spadek jedrnosci skóry....

Gość tswsj
a dleczego nie wkleicz swojego zdjęcia na zachęte? chcesz się podbudować innym cellulitem bo tak to widzę?

Gość i cooo

Gość jh h i
pfff...to to sw kazdy moze obejrzec i znalezc:P

Gość i cooo
to bylo dla magnolii bo nie umiala znaleźć a co myslalaś trąbo :P

Gość kamisia234
i co? nikt się nie odwazy? jak wróce z wakacji to wam powklejam trochę.

Gość ascnwjc
hop

Gość y h h
jo]

Gość smallgirl
to jest straszne ale niestety prawdziwe ja mam 22 lata ijuz mam problemy w okolicach bioder i ud.Bede musiała po prostu zabrac sie ostro za uprawianie jakiegoś sportu bo inaczej bedzie kiepsko:( Bo sama dieta nie pomoże.

Gość kj jkij o
jk

Gość green_kitten
ja w ogole tego nie mam,sprawdzalam juz na posladkach,udach,wszedzie sie pomacalam :D

Gość Sasss
bleeeeeeee ten cellulit jest ochydny!!!!!! wh dużych zdjęc to mam II a wg tych małych to II albo III

Ehhh,jeszcze ze 2 mies.temu miałam idealnie gładkie uda,a dzisiaj zauważyłam,że robią mi się te szatańskie grudki (na szczęście tylko jak ucisnę).popijam sobie własnie zieloną herbatę,a po pracy \"odpalę\" bieżnię :/ Mam 24 lata,chcę pochodzić jeszcze w mini spódniczkach :(

Ehhh,jeszcze ze 2 mies.temu miałam idealnie gładkie uda,a dzisiaj zauważyłam,że robią mi się te szatańskie grudki (na szczęście tylko jak ucisnę).popijam sobie własnie zieloną herbatę,a po pracy "odpalę" bieżnię :/ Mam 24 lata,chcę pochodzić jeszcze w mini spódniczkach :(

Gość dfsd sef edf
:(

Gość Bogna1
walkę z cellulitem warto wspomóc odpowiednimi preparatami... colway w ramach linii kosmetycznej wprowadził serum wyszczuplające anti cellulit stworzone do walki z cellulitem z nowej serii serum z 25% dodatkiem serum wyprodukowanej w limitowanej ilości 3.000 sztuk pozostało nam już tylko 5 sztuk !!! ceny niższe o 10% już po zalogowaniu http://kolagen-naturalny.net.pl/product.php?id_product=43