Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wytrzymam z nią/

jak pozbyć się wrednej eks?

Polecane posty

Gość nie wytrzymam z nią/

Bardzo męczy mnie pewna sytuacja. Otóż- eks mojego Księcia, zatruwa nam radość wszelaką:( Nie są razem już z 6 lat, ona go zraniła, rzuciła dla innego. Książe przebolał, związał się ze mną. Wtedy zaczęła nas męczyć- nocne smsy i telefony, żeby na przykład sprawdzić "czy dalej mam darmowe minuty do wybranych waznych numerów". Ciągłe propozycje spotkań. Ponieważ dużo złego mu zrobiła a i mnie nie pasuje ta sytuacja (telefon w walentynki i w dzien chlopaka, w urodziny czy swieta to juz nie, bo po co), Książe raz odpisał jej- nie pisz do mnie wiecej, nie chce z Tobą kontaktu. Grochem o ścianę. "może pójdziemy na soczek?" "odezwij się, nie chciałaby m żebysmy sie kiedys nie poznali na ulicy" itp itd. Napisał więc drugi raz: dość namieszałaś w moim życiu, nie chcę Cię znać, ani mijać na ulicy, jestem szczęśliwy, uszanuj to. Gówno uszanowała. Dziś znowu sms- jestem w polsce spotkajmy sie, przedstawie Ci moja coreczke... Nie wytrzymam. Laska nie ma za grosz honoru i dumy. Ma 26 lat. Jak sobie z nią poradzić, by raz na zawsze się po prostu odwaliła?? Dodam, ze jej facet bylby bardzo niezadowolony, gdyby sie dowiedzial ze ona usiluje z Ksieciem kontakt utrzymywac, albo ze chce mu ich dziecko pokazac.. pomocy:(

zadzwoń do byłego, i zapytaj czy nie miałby ochoty dołączyć się do waszego \"spotkania po latach\", bo jego obecna dziewczyna bardzo na to nalega od dłuższego czasu :classic_cool:

Gość but nr 54
aha, no i jeszcze zerwie z obecnym i dopiero sie skupi na ksieciu :P ...no takie suki trzeba z trepa, prosto między oczy chamstwem wyrąbać, inaczej nie zrozumieja, będą ciągle skamleć i usychac z tęsknoty i zatruwac życie tekstami ' odezwij się nie, tracmy kontaktu''.

Gość niech Twoj Ksiaze
zmieni nr tel i juz ona nie bedzie pisala. Przeciez to takie proste.

To nie Ty masz sie jej pozbywać, tylko on. A jeśli tego nie robi, to może się przyjaźnią, a Ty szukasz problemu bo jesteś zazdrosna? Nie zrozum mnie źle, ale gdyby Twój (buehehe) Książe, chciał naprawdę, całkowicie zerwać z nią kontakt, to znalazł by sposób aby to zrobić. Jeśli nie ma na nią rady, to masz przechlapane. Powiedz mu co Ci leży na sercu, a sama nic przeciwko niej nie rób, bo tylko wyjdziesz na zazdrosną histeryczkę.

Gość nie wytrzymam z nią
no Książę;) takie robocze imię:/ numeru zmienić nie może, nie zmieniał od 10 lat i nie zmieni, bo jak mówi, za wiele osób się z nim kontaktuje- szczególnie z poprzenich prac i tak dalej. nie chce się z nią kontaktować, bo widziałam te smsy od niej i raczej wynika z tego, że ona raz na jakiś czas podbija z tym samym, a jak ludzie mają ze sobą kontakt to raczej co chwilę tak nie piszą;) wkurwia mnie niemiłosiernie.. a on mówi, że po raz trzeci jej nie bedzie pisał, że ma więcej sie nie odzywac, bo i tak nie pojmie. więc nie odpisuje w ogóle. może jej się znudzi?? to już jakieś 3 lata trwa:/

Gość nie wytrzymam z nią
candywoman- nawet nie wiesz jak mnie to kusi:)

Gość but nr 54
kobieto, jak to trwa trzy lata, to znaczy że temu twojemu księciu to pasuje, że ona ciagle udowadnia że tęskni wspomina i błaga o kontakt. powtarzam takiej trzeba w łeb- delikatnie ona nie zrozumie, będzie skamlała do usranej śmierci. to on powinien jej powiedziec coś co ją upokorzy i może da wtedy spokój, jeśli mu na tobie zalezy.