Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mniami19

moja siostra caly czas słucha DISCO POLO!!!!!!!! POMOCY!

Polecane posty

moja starsza siostra (20 lat) cały dniami ma włączone disco polo na cały regulator. Mam juz tego dosyc. ONa normalnie kocha tą muzyke (bleeeeeeeeee) te słowa i i tą melodie.... Jak ją zniechencic do tego? albo wogole co moge z tym zrobic?! POMOCY

Gość o gustach sie nie dyskutuje
mozesz ja poprosic (a nawet powinnas) o sciszenie odbiornika. To niedomuszczalne sluchac czegokolwiek na caly regulator. Jak chce ogluchnac - niech sobie slucha w sluchawkach ;)

to nie takie proste... jak ona słucha w słuchawkach to gratis śpiewa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az sie życ odechciewa.... :(

Gość nie no spiewac to jej
juz nie zabronisz, ani sluchac w sluchawkach... Chyba, ze dalej zapodaje takimi debecylami, ze to szkodliwe dla zdrowia. Niech zamknie drzwi od swojego pokoju i tyle ;)

Pytanie brzmi: czy przeszkadza Ci to, że słucha za głośno, czy to, że słucha disco polo :)

Gość akurat traktor
to calkiem przyjemnie brzmi jak jest rozpedzony :D

nawet teraz mni w uszach brzeczy... Ale moze masz troche racji ze denerwuje mnie sam fakt słuchania tej muzy

Gość no wlasnie tez mam wrazenie
ze to bardziej rodzaj muzyki Ci przeszkadza, a nie decybele... Jej sprawa co lubi :P

Gość o kurde.....
to masz przej.... puszczaj tak samo głosno jkaies inne piosenki z twjego klimatu

ja tez slucham disco polo i tez na caly regulator i jest lux:) wiec sie odczep od siostry

Gość no wlasnie tez mam wrazenie
Zawsze wszyscy narzekaja na disco polo, a najlepiej sie bawia wlasnie przy tej muzie na weselach czuy innych tego typu imprezach ;) ja tez lubie :D Majteczki w kropeczki 🖐️

Gość o kurde.....
a mniewkur*** disco polo na dyskotekach nie chce mi sie tanczyć przy tej muzie

ja jestem jej siostrą i wcale nie jest tak jak ona pisze! To prawda bardzo lubie disco polo i się tego nie wstydze!;) Słucham disco polo dosyć głośno ale nie na cały regulator bo nie mieszkam sama! A to że śpiewam jak słucham disco polo to dlatego że znam słowa i bardzo mi się podoba DISCO POLO ;)

Gość marcepan wieczorny
"najlepsze piwo,to lubelski full....gull gull" przy tym się powydzierajcie,można mocz popuścić :classic_cool: