Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siania295

Blagam o pomoc...

Polecane posty

Gość Siania295

Witam juz wczesnije tu pisalam odnosnie okresu po porodzie ....pisalam ze spoznia mi sie 6 dni...teraz sie spoznia 14 i nic...nadal sie zle czuje, ostatnio pobolewal mnie brzuch tak jak na okres i dostalam pryszczy jak zawsze przed okresem, ale nic:(martwie sie bardzo, a moj maz mowi ze nie mam sie czym martwic,ale ja odchdze od zmyslow:( Hania ma dopiero 4 miesiace...nie damy sobie rady z drugim dzieckiem:( bardzo uwazalismy, tylko raz kochalismy sie bez tego,ale maz wtedy byl bardzo zmeczony i tak lipa z tego wyszla tak szczerze mowiac:Pkarmilam mala tylko miesiac...wiem ze to wazne w regularnosci miesiaczkowania,dlatego uprzedzam pytanie....Wiec prosze powiedzcie mi jak bylo u Was,jak sie czulyscie przed druga miesiaczka??i kiedy jak dostalyscie?prosze o pomoc

Gość jkgfksjgjkd
test i tyle-szkoda sie oszukiwac o denerwowac

Gość na pewno masz kogos kto sie na
zzrób test!

Gość samisia
spoznia ci sie okres 14 dni to czemu jeszcze testu nie zrobilas? przeciez mialasbys sprawe postawiona jasno a przez interent nikt nie powie Ci jestes albo nie w ciazy idz po test albo do gina- jedyne wyjscie

Gość weź dziewczyno nie ośmieszaj
się tylko zrób test:O

nie licz ze po porodzie dostaniesz regularnie okres jak przed ciaza ja przed zajscie okres mialam co 28 dni a po porodzie dostalam pierwszy okres, a na drugi musialam poczekac sobie 36 dni dokladnie, pozniej jeszcze przez pare mies mialam okres co 36 dni, z czasem sie skrocil tak ze mialam juz co 25-26 dni jedyne rozwiazanie to test dziwie sie ze wolisz zyc tyle dni w nieswiadomosci i denerwowac sie niz pojsc do apteki po test

Gość Siania295
Evi_22 a czy ty karmilas piersia??

Gość sianai jesteś po prostu śmiesz
na i albo się nudzisz i chcesz pogadać o dupie marynie albo na siłę szukasz sztucznych problemów:O zrób test, a nie palmujesz głupa:O

Słuchaj, myślę, że nic się nie dzieje. Oczywiście nie jestem jasnowidzem, ale może to być zupełnie normalne. Ja też karmiłam bardzo krótko. Po porodzie miesiączkuję dość regularnie, ale pamiętam, że ten okres właśnie jakieś 3-4 miesiące po porodzie też był inny, dłuższy. Też wtedy zaczęły mi znacznie wypadać włosy, co unormowało się jakiś niecały miesiąc temu. Te 3-4 miesiące po porodzie mocno szaleją hormony, tak naprawdę wszystko się normuje w gospodarce hormonalnej 6 miesięcy po porodzie. Trzymam kciuki, będzie dobrze, a najlepiej zrób test i przejdź się do gina. Pozdrawiam

A moj maluszek ma juz 4,5 miesiaca ja od miesiaca juz go nie karmie i nadal nie mam okresu.To normalne,organizm musi od nowa \"ustawic\".

Gość monki99
jak karmisz piersia to wiadomo ze niedostaniesz

Gość Siania295
dziekuje Wam dziewczyny:) ja poprostu bardzo sie boje zobic ten test:( bo przez ten rok duzo przeszlam...pierwsze dziecko stracilam,potem pojakims czasi bardzo szybko co zdziwilo wszystkich zaszlam w ciaze...no i mam moja coreczke:) a teraz znow brak okresu:( a mnie teraz nie stac na drugie dziecko...bardzo uwazalismy z mezem,bylam jakis czas temu u ginekologa pare dni przed tym jak powinnam dosac okresi mowil ze wszystko jest ok tylko ze mam mala nadzerke i zajmiemy sie nia na nastepnej wizycie:) ktos sie ze mnie wysmiewa a nie wime wogole co sie dzieje?i co ja juz w zyciu przeszlam:(