Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś mnie blokuje24

Nigdy nie przespałabym się z czarnoskorym

Polecane posty

Gość coś mnie blokuje24

i nie chodzi o rasizm, woóle nie przespałabym się z nikim innej narodowości niż moja

Gość mam taką kolezanke która
za murzynem wyjechała do Holandii ,prawie wcale go nie znając :O machnął jej dzieciaka i wyjechał do Francji 😡 a ona wróciła do rodziców siejąc zgorszenie w swojej wsi :O Po tym kretynie ślad zaginął ...a tak własciwie to ja ją winie za to bo na jaką cholere pojechała za dupkiem :O :O :O

Gość ofe rma
z miłości przecież.

Gość poolka
niektóre laski mają świra na punkcie ciemnoskórych facetów. Stiudowało ze mną na roku paru-nie mogli się opedzić od namolnych lasek. Naprawde potrfiły być b. natarczywe.

Prawda jest taka, ze polka widząc murzyna w każdej chwili jest gotowa klękac mu do miecza 🖐️

Gość ja też nie
wolę ązjatów :classic_cool:

Gość poolka
nie mozna uogólniać. Większośc pewnie nie.

To jest bardzo ciekawe zjawisko socjologiczne. Polki bardzo chętnie wskakuja na murzyńskie kuśki (mimo iż potwierdzone badaniami jest, ze wcale nie są większe od europejskich), z checia wiążą się z pakistanscami, albanusami czy innymi syfiarzami :o Ja tego nie rozumiem, jak szanująca się, normalna, zdrowa na ciele i umyśla ładna dziewczyna nie brzydzi się pocałować bambusa, czy co gorsza pakistanca albo innego turasa :o Taki obrazek wzbudza we mnie odruch wymiotny, gorszy jest chyba tylko widok dwóch całujących się pedałów :o

Gość cześć jaruś
:o

Camp Nou ale Ty dziecinny jesteś, mało wiesz o życiu, a nawet bardzo mało :-D

Gość marioloa
''Nigdy nie przespałabym się z czarnoskorym '' ja tez.

\"mimo iż potwierdzone badaniami jest, ze wcale nie są większe od europejskich\" pewnie potwierdzały to badania robione przez jakiegoś pana europejczyka z dużymi kompleksami:D

Gość hgddssas
a ja bym w ogole nie przespala sie z kims kogo nie kocham i kto mnie nie kocha.

palola będąc w londynie widziałem, jak te co pierwszy raz przyjechały na wyspy aż sikały po nogach na widok czarnuchów :o a ile to juz historii było, ze sie głupia cipa rozkochała w głupim murzynie, ten zmajstrował dzieciaka i tyle go widzieli.... Nie bez kozery bambusy tak się rozpanoszyli, ze traktują każda polkę jak dziwke :o

Gość coś mnie blokuje24
szczerze mówiąc ja turkow, arabów, pakistańczykow też bym nawet nie pocałował, mam częsty kontakt z turkami bo często przychodzą do firmy w której pracuje i powiem Wam że na tylu ilu sie przewinęło, tylko jednego polubiłam, taka zwyczajną sympatia, nie w jakiś erotyczny sposób. Ja wolę Polaków mimo wszystko:) i nie wiem z czego wynika ta chora fascynacja niektórych dziewczyn czarnymi.- chyba przez stereotym o dużym fallusie

>> pewnie potwierdzały to badania robione przez jakiegoś pana europejczyka z dużymi kompleksami Swoją dupą możesz przeprowadzić własne badania jesli tym nie wierzysz :classic_cool: Są to badania durexa opublikowane jakies dwa lata temu: średnio bambo mają 1,5 cm dłuższego pena. 🖐️

Gość poolka
Czemu się czepiasz jak im się podba niech zbierają doświadczenia. Ja mówię stop ale rozumiem że kogoś mozę to kręcić. Inna sprawa ze z takim ciężko się dogadać bo kiepsko idzie im nauka obcych języków- moze to ich łaczy z Polkami na obczyxnie?

>> chyba przez stereotym o dużym fallusie A więc czyste kurrestwo i myślenie cipą przez nie przemawia :o I to nam zarzucacie, ze my chuujem myślimy, znowu dwulicowość wychodzi :o

stawiam tezę, ze Camp Nou/El Mariachi szuka dziewczyny i wybrał sobie taki sposób (pisanie kompletnych bzdur) jako test na intelekt oraz pokrewne u potencjalnych kandydatek :-D

>> Czemu się czepiasz jak im się podba niech zbierają doświadczenia. Ja mówię stop ale rozumiem że kogoś mozę to kręcić. Mi nic do tego, masz racje, ale takie które lizały n=murzyńskie czy arabskie jaja powinno się jakoś oznaczać, zebym wiedział do których nie podbijac 🖐️

Gość garmazerka
nie wiem, jakim kpem trzeba byc, żeby za kryterium wyboru stawiać na pierwszy miejscu kolor skóry albo narodowość. Podejrzewam, ze stoi za tym nieznajomosć jezyków obcych oraz miejsce pochodzenia - zapadła wiocha, gdzie "kocmołuch" byłby powodem wyklecia całej rodziny. A Polacy - rzeczywiscie, najlepsze co moze byc. Co drugi dzień napity, pachnący potem i papieroskami, agresywny, zakompleksiony, bez zainteresowań, o pardon , ma jedno hobby - pyffkowanie z kolegami

Camp Nou pomyśl logocznie jakie kobiety jadą za chlebem na Wyspy - pewnie jakieś raczej niezasobne finansowo, a więc niewiele w życiu widziały, start życiowy mocno blady, jakieś moze kompleksy wyjeżdzaja, czują fałszywie pojętą wolność i chca się pewnie od-komleksić w ten sposób to o niczym jeszcze nie świadczy dla ogółu populacji kobiet narodowosci polskiej

Gość coś mnie blokuje24
ja sie nie wypowiadam na temat rego co kto lubi, ale fakt pozostaje faktem ze rzeczywiście dużo się słyszy o Polkach w Anglii chociażby- a to raczej nie bierze się z powietrza, coś musi się tam dziać. byc moze one spełniają swoje fantazje:), i to jest myślenie pipą, ale faceci nie są lepsi.

>> pomyśl logocznie jakie kobiety jadą za chlebem na Wyspy - pewnie jakieś raczej niezasobne finansowo, a więc niewiele w życiu widziały, start życiowy mocno blady, jakieś moze kompleksy wyjeżdzaja, czują fałszywie pojętą wolność i chca się pewnie od-komleksić w ten sposób to o niczym jeszcze nie świadczy dla ogółu populacji kobiet narodowosci polskiej W dużym uproszczeniu masz racje, natomiast jakość nieszczególnie do mnie przemawia jaka jest analogia pomiędzy biedą, zaściankowością a nadziewaniem się na czarne pały?

El- u mój drogi po pierwsze jesli okoliczności będą sprzyjające czyli nikogo nie będę miała i nadarzy sie okazja...przetestuję z rozkoszą, po drugie nie testowałam choc miałam okazje i do dzisiaj sobie w brodę pluję:P

Gość coś mnie blokuje24
a co do Polakach to zależy kto kogo szuka, jeżeli ktoś szuka śmierdzącego pijak to ma śmierdzącego pijaka, jeżeli ktoś startuje wyżej ma kogoś lepszego. i 100 razy bardziej wolę swojego Polaka niz jakiegoś murzyna, araba, a nawet anglika czy amerykanian.

>> ale faceci nie są lepsi Sama perspektywa seksu z murzynem wzbudza we mnie obrzydzenie. Przecież seks z małpą to zoofilia :o

Gość garmazerka
coś mnie blokuje24 "a co do Polakach to zależy kto kogo szuka, jeżeli ktoś szuka śmierdzącego pijak to ma śmierdzącego pijaka, jeżeli ktoś startuje wyżej ma kogoś lepszego." no widzisz, to samo tyczy Murzyna, Araba, Japończyka itd.

"Przecież seks z małpą to zoofilia"- dlatego żadna z nas nie przespałaby się z toba, nie ma nic bardziej aseksualnego od małpiego rozumu i małego peniska drogi El-u:D

Gość garmazerka
Camp Nou, jesteś tak głupi, że nawet nie denerwuja mnie twoje wypociny. Z baranem sie nie dyskutuje, nie ma sensu