Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś mnie blokuje24

Nigdy nie przespałabym się z czarnoskorym

Polecane posty

Gość poolka
a z murzynką lub mulatką?

>> dlatego żadna z nas nie przespałaby się z toba To zrozumiałem, ja nie sypiam z pasztetami ani starszymi paniami po 30. :classic_cool:

Gość poolka
ponoć cieszą sie ogromnym wzięciem u białych facetów

Ani z murzynką, ani z mulatką, po prostu są dla mnie aseksualne, kompletnie :o

Gość poolka
a skąd wiesz czy 20-tka nie ma30-tki? nie tak łatwo to poznać.

Gość coś mnie blokuje24
Przecież ja nigdzie nie napisałam że murzyni to ktos gorszy, po prostu ja nie mogłabym z nimi byc. nie jestem rasistką . Poza tym murzxyni to najwięksi rasiści.

nie jestem ani pasztetem ani nie skończyłam 30-stki El-u i z całą pewnoscia moge stwierdzić, ze jesteś intelektualnie aseksualny

ja bym się nie przespała z czarnoskórym (a mogłam niejednokrotnie)

Gość leew44
ja nie mam doswiadczenia z murzynami ani murzynkami - ale kiedys mialem " przyjemnosc "wejsc do mieszkania gdzie mieszkala murzynka - a dokladnie wymienialem okna - musialem wchodzic i przebywac tam na bezdechu - taki smrod. Jesli oni maja taki pot - to ja dziekuje. Do dzis mnie ciarki przechodza.

>> nie jestem ani pasztetem Mama mówiła ci, że ładna z ciebie dziewczyna/ :classic_cool:

Czrnoskórzy niejednokrotnie celowo postępują tak, zeby tylko potwierdzić opinię, ze są niesprawiedliwie traktowani (czyli izolują się, "nie zadają" z białymi itp)

Gość coś mnie blokuje24
dobra konczcie te potyczki personalne bo dyskusja jest o czymś innym. mnie też zastanawia dlaczego Polki nie bedąc w związku z czarnymi z nimi sypiaja.

Gość garmazerka
"przespać" to ja bym sie z nikim nie przespała, nie uznaję seksu bez uczucia A mam pytanie do tych na anty - czy wchodzi u was w gre przyjaźń z osoba innej rasy ? czy chodzi wam konkretnie o dotykanie czarnej skóry i jakies obrzydzenie z tym zwiazane ?

oh God co za rasizm. Ok może nie podobają Ci się ludzie odmiennego koloru skóry, masz do tego prawo, mogą być dla CIebie aseksualnie - jasne że tak. Ale nie dla wszystkich, świat poszedł do przodu - znam wielu ciemnoskórych ludzi którzy są bardzo wartościowi i porządni. Wiesz co pod tą skórą wszyscy jesteśmy tacy sami, mamy takie same emocje uczucia nieważne jaki to kolor czarny biały czerwony żółty... Wszyscy jesteśmy ludźmi! Nie rozumiem dyskryminacji z tego powodu. Nikt nie wybrał sobie koloru skóry zanim się urodził, i nikt nie może tego zmienić ( no chyba ze chce wyglądać jak michael jackson). Sama miałam czarnoskórego chłopaka pewnien czas, pamietam docinki gdy szliśmy razem ulicą, pamiętam co przeżywał... i był naprawdę dobrym człowiekiem do tej pory mamy dobre relacje.

>> czy wchodzi u was w gre przyjaźń z osoba innej rasy ? Jasne, mam kumpla murzyna :)

Gość garmazerka
leew44-> a ja raz zaprosiłam jedną Polkę do siebie na imprezę i tak potem smierdziało, ze musiałam wietrzyc; czego to dowodzi ?

leew44 mają soecyficzny zapach, też to wyczuwam, chociaż nie chodzi o brak higieny a to co Ty czułes to pewnie od brudu (znam gorsze historie ze słyszenia - robale, lodówka nie umyta nigdy, czyli od lat itp)

Gość poolka
kobiety, które sypiały z Molem traktówały to jako przygodę i podejrzewam, że przy takim stosunku do zycia sypiały z wieloma partnerami. To było ich kolejne doswiadczenie.

Gość poolka
i do nich mozna miec wstręt

Gość garmazerka
a ten kumpel to kto dla ciebie , małpa ? bo jak do seksu to sie nazywało - małpa

>> To było ich kolejne doswiadczenie JA bym to nazwał inaczej - jedno z ostatnich w życiu :classic_cool:

Gość garmazerka
kobiety, które sypiały z Molem, sypialy tez na bank i z białymi, i z wszystkimi innymi

>> a ten kumpel to kto dla ciebie , małpa ? bo jak do seksu to sie nazywało - małpa On mnie nazywa białasem, aj jego czarnuchem i żadnych rasistowskich jazd nie ma :)

Gość dommmmmi
A 50 centa też byś sie brzydziła?????????????????????????????????????????

Gość garmazerka
nie o to mi chodzi chodzi mi o to, czy uwazasz, że to małpa, cos niższego w hierarchii od ciebie bo wczesniej pisałeś, ze z małpą nie sypiasz

Gość poolka
Co innego jeżeli ktos sie zakocha, jest w związku z czarnoskórym ok, a co innego jak "zbira doświadczenia'' sypiając z pierwszym lepszym czarnym,

Gość ofe rma
"mnie też zastanawia dlaczego Polki nie bedąc w związku z czarnymi z nimi sypiaja. " mnie to też zdumiewa. a jeszcze bardziej to że ze mną nie chcą :D "Ale nie dla wszystkich, świat poszedł do przodu - znam wielu ciemnoskórych ludzi którzy są bardzo wartościowi i porządni." swięta racja, choćmy taki simon m - poeta, bojownik o wolność i tolerancję. został wybrany antyfaszystą roku (nie pamięetam którego). takiego tytułu nie przyznaje się byle komu.

Gość dommmmmi
A ile Ty masz lat że nie wiesz???

Gość niewierna_beatka32
ja nie widze zadnych przeszkód zeby pojsc do łożka z przystojnym czarnoskórym :) oczywiscie musialby byc bardzo przystojny :)