Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś mnie blokuje24

Nigdy nie przespałabym się z czarnoskorym

Polecane posty

Gość xyzxyz
ja moge z wlasnych oberwacji powiedziec z e u mnie laski sikaja za murzynami!! PO prostu kisiel w gaciach i juz cipka ciepla jak ich widza:) A tacy wielcy i rozchgwytywani murzynie ruchaja sobie malolaty;/ bo starsze sie za nimi nie ogladaja;/ 16-17 daja dupy koszykarza:)

Gość niewierna_beatka32
campnou, oj tak na wagary sie chodziło to prawda :) ale mam bardzo mile wspomnienia z niektorych wagarów hihi

>> doniśli na nich że przebywają nielegalnie No i dobrze zrobili, zgłosili przestępstwo.

Gość poolka
to chyba jakies studia. na których nie trzeba mówic były

Gość poolka
to chyba były studia na których nie tzreba mówić może wychowanie fizyczzne?

Gość ofe rma
"AleNAPISAŁAM ŻE SĄ WG. MNIE 2 TYPY CZARNOSKÓRYCH" ta, pigmeje i bantu :D

Gość niewierna_beatka32
poolka a do kogo to pytanie o studia? do mnie?

Gość poolka
do coś mnie blokuje24

Gość coś mnie blokuje24
ja pierdziel ludzie co z Wami? w co 2 aptece w Polsce widze czarnego farmaceute, nie przesadzajcie , to jakieś głupie sterotypy Wami kierują. Jak ktoś chce to się nauczy. nie mówie o tych cwaniakach murzynach tylko o ludziach którzy naprawde do czegoś doszli, gdzieś w necie jest blog czarnego gościa, jak znajde to Wam wkleje i prawde powiedziawszy po przeczytaniu moge stwierdzić że ma dużo bogatszy zasób słownictwa niż nie jeden Polak

Gość niewierna_beatka32
acha. bo ja studiowałam marketing i zarządzanie, ale zrezygnowałam

Gość wejdz tam który w internet
na strony uniwersytetów i zobacz jaki procent czarnych studiuje w Harvardzie , Berkeley itd ( sa tabele narodowosci) i dopiero sie wymadrzaj z pozycji prywtnej szkolki czegos tam w Pcimiu ( nie che obrazic Pcimia)

Gość boolinka_23
A ja mam tak, że nigdy nie przespałabym się, ani nie związała z osoba czarnoskórą - ponieważ nie podobają mi się. Mają inny od europejskiego wygląd (wiadomo) - duże tyłki, nosy, wargi. Poza tym dziwnie pachną. Po prostu nie pociągają mnie seksualnie. Wszyscy wyglądają tak samo, i ja jestem zdecydowanie na nie. Co nie znaczy, że uważam ich za gorszych, a jedynie INNYCH. Mogę się lubić, współpracować, ale na pewno nie sypiać.

Gość hjiuk
a Afryka jest kolebka cywilzacji-zadziwiająco inteligentna rasa

Gość coś mnie blokuje24
nie wiem co Wam z tym zapachem? Nigdy nie byłam tak blisko żeby to zweryfikować

Gość boolinka_23
ja studiuję z jednym czarnym chłopakiem, musiałam kiedyś przez 1,5 h siedzieć obok niego w pracownii komputerowej i naprawdę starłam się nie oddychać to było latem, a jego skóra wydzielała okropny zapach naprawdę wspominam to jako jedno z najgorszych doświadczeń, ledwo uszłam z życiem i prosze mi nie mówić, że to rasizm, bo to same fakty

Gość ZAngliiOdLat
Nie mysle ze tu chodzi o Rascism, kazdy jest inny, oni tez nas za bardzo nie lubia, tez mysla ze my wszyscy tak samo wygladamy. Ja nie mowie ze wszystkie sa zli bo bylem w sytuacjach n.p. w autobusie tu gdzie stoji matka z dzieckiem i nikt nie ustapi miejsce tylko murzynka, to nie mozemy powiedziec ze wszyscy sa zli, naprawde mieszkajac tu w Anglii gdzie jest mieszana kultura to musze powiedzic ze na kazdego trzebo uwazac i naj wiecej nie przyjemnosci to ze strony bialych tutaj mialem. Roznie jest, wiem tez ze sa murzynskie dzielnice tu w Anglii gdzie jest bardzo niebezpiecznie, jak ktos bedzie mowil cos przeciwko swoich i tylko za murzynami to przyda sie ich tylko odwiesc do takiej dzielnicy w nocy i zostawic tam, wylecza sie tego uczucia ze murzyn jest czyms lepszym bardzo szybko. Ja wiem tylko z doswiadczenia roznych kultur ze jest naj lepiej trzymac sie swojego, tyle.

Gość coś mnie blokuje24
to ciekawe, nie mówie że tak nie jest bo nie miałm nigdy tak bliskiego kontaktu z czarnoskórym.

Gość beatko32
"z resztą ja nigdy w szkole nie lubilam tych humanitarnych przedmiotów" Jakich? HUMANITARNYCH? Kto cie przxyjal na studia, tluku? :O

----. coś mnie blokuje24 wejdź w kontakty i wtedy porozmawiamy ;-)

Gość jestes gupiom blondynkom

Gość karolinusiaaa_09
Z czarnym nie, co innego z opalonym latynosem, moim chlopakiem jest Brazylijczyk, kulturalny schludny i katolik

Gość coś mnie blokuje24
a ja z Brazylijczykiem też nie mogłabym.