Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesli tak to co

Koleżanka zaprosiła mnie zobaczyć jej nowe mieszkanie- czy powinnam coś kupić?

Polecane posty

Gość jesli tak to co

Gość Jupijej
Tak,ja bym zaniosła np.kwiatek doniczkowy

Gość jesli chcesz
to możesz, ale nie musisz- może to być butelka wina albo coś do domu- kwiat w doniczce, albo ramka na zdjęcia, albo jakaś pierdoła do postawienia na półce

Gość kup jej storczyka

Gość bwergwerfgrwefrwe
hehe, mnie tez :) Ja kupuje cos , nie wiem co ale kupuje

hmm ja czytałam raz że może to być jakiś komplet ręczników itp. po prostu coś pożytecznego, a nie kolejna figura do postawienia która niekoniecznie musi pasować do wystroju :)

Gość gdsgdgsdgd
Wódkę jej zanieś

Gość gdsgdgsdgd
Nie wiem, jak dobrze się znacie, ale ja bym nie ryzykowała kupować czegoś do urządzania domu albo jakiś talerzyków... Każdy ma inny gust, ja ostatnio od swojej przyjaciółki dostałam szklankii talerzyki, które są okropne :/

Gość wzr Bogini Seksu
solniczke 🖐️

Gość jesli chcesz
nie przesadzajcie, jak wam coś nie pasuje, to wcale nie musicie tego używać- raczej nikt nie będzie sprawdzał ;)....ja zazwyczaj oddaje w takich syt. mamie :)

Gość coś mnie blokuje24
niegdy nie kupujcie niczego z nawet drobnego wyposażena, kwiaty, najlepij ciete, albo wino

Gość waleranka
kupowanie elementów wystroju jest w złym guscie lepiej kupic po prostu porzadne wino

Gość jesli chcesz
czemu? ja dostałam np. wiklinowe koszyczki na segregowanie szpargałów w szafie- bardzo się do dziś przydają- a są W SZAFIE, więc raczej w wytrój nie ingerują- dostałam szklany wazon- też się przyedaje- a prosty szklany wazon, praktycznie wszędzie pasuje, dostałam też taki stroik za sztucznych kwiatów i też się przydał- bo zawsze jest jakiś kat do ukrycia w mieszkaniu ;) , dostałam zestaw na przyprwy z takimi fajnymi młynkami- tez bardzo praktyczne..... więc nie pamiętam... ale fakt, to raczej od rodziny i bliższych znajomych.... dalsi znajomi zazwyczaj przynosili jakiś alkohol, który umilał po prostu spotkanie....

Gość waleranka
To też zależy, co kto lubi. Ja lubię sobie każdą jedną rzecz sama wybrac, żeby mi i kształtem, i kolorem, i stylem pasowała do mojej koncepcji i naprawde nie lubię, jak ktoś mi przynosi "łapacze kurzu". Jak ktoś nie ma takiego jebla jak ja, to może to mu nawet sprawi przyjemność. Ale wino jest bezpiezniejsze :)