Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusilago

przyjaźń damsko-męska pomóżcie bo zawariuje

Polecane posty

Gość tusilago

mam 24 lata i mam jednego znajomego i tu zaczyna się problem:( był tylko kolegą, fajnie się gadało i nic poza tym, każdy żył swoim życiem, potem wyprowadził się na drugi koniec Polski, jednak utrzymywaliśmy kontakt przez gg, taki przyjaciel od serca, wszytsko mu móiwłam o problemach z facetami, doradzał jak sie zachować itp:( no i ostatnio rozmawiamy sobie, podebrał mnie i zmusił do zwierzeń, w sumie nie miałam nic przeciwko, przecież był tak bliski:( zaczełam mu się zwierzać z ostatniego związku, że poznałam super faceta, że duzo od niego sie nauczyłam chociaż już nie jesteśmy razem i że tego żałuję, bo to przeze mnie:( a on chyba poczuł sie tym uażony, już sie z nim tak fajnie nie rozmawia, widzę, że mnie unika, boję się, że on sie we mnie zakochał i jest zazdrosny o tego faceta, bo dobrze wie, że jeszcze go tak całkowicie nie wybiłam sobie z glowy:( matko co mam robić, nie chcę stracić kumpla

Gość chce nastepna czesc
nie istnieje coś takiego jak damsko-meska przyjazń. Chyba, że jest to relacja gej-lesbijka.

Gość yglekid
istnieje jedstem tego zywym dowodem :P

Gość tusilago
no teraz to i ja wiem :( ci faceci

Gość chce nastepna czesc
yglekid tez bylam:D przez trzy lata. i sie skonczylo tam gdzie nie powinno - czytaj - w łóżku. Nie ma przyjaźni damsko - meskiej

Gość yglekid
jest moja trwa 10 lat i nigdy nawet blisko lozka nie byla :) moze jestem wyjatkiem ale u mnie jest mozliwa :)

Gość tusilago
pewnie dzieli was duża róznica wieku i dlatego

istnieje jesli owi przyjaciele sa w stalym, zadeklartowanym zwiazku;)

Gość Brzechwa
przyjaźń taka nie istnieje. Facet kombinuje , kiedy bzyknąć.

Gość ryba871019
Taka przyjaźń istnieje. Ja mam 21lat mój kumpel też razem imprezujemy, chlejemy, śmiejemy sie i płaczemy i nawet razem śpimy a raczej obok siebie i nigdy do niczego wiecej nie doszło i pewna jestem że nigdy nie dojdzie chociaż wiem że go kocham ale tylko jako kumpla. Oby dwoje mamy też swoich partnerów. Przyjaźń jest wielka tylko trzeba potrafic się przyjaźnic

Gość ryba871019
:)