Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny inaczej

brzydota

Polecane posty

ale na moim profilu nie ma nic oprócz zdjęcia i jednego cytatu.

O matko... Wiesz co? PRZESADZASZ! Ty chyba brzydkiego człowieka nie widziałaś. :o Fajny facet z Ciebie, a pieprzysz farmazony. Jeszcze tylko uśmiechnąć byś się mógł i byłoby gites. :)

wick - chcesz żebyśmy cie dowartościowali.? wyślę ci n amaila

no kaman bejb :P a nie tam wybrzydzasz. Na moich fotkach było więcej bezsensów niż mnie, więc nie będę narzekać

Nie widze tam żadnej brzydoty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Robisz sobie jaja! Normalny z Ciebie facet, gdzie Ty masz brzydotę! Ty masz niską samoocenę! Wszystko z Tobą w porządku! Więcej wiary w siebie! Moim zdaniem nie w wyglądzie tkwi diabeł, a w Twoim nastawieniu. Na prawdę wiem co mówię.

Gość wick - wyjmij kolczyk
i usmiechnij sie :)

Gość jak kwiat rozy po burzy
wick jak dla mne jestes ciacho

Gość przystojny inaczej
No nie wiem ale wyniki mojego poszukiwania nie są najlepsze, właściwie zerowe. To o czymś świadczy .

Gość
hmm-częsciej sie uśmiechac... spróbuję ...zobaczymy co z tego wyjdzie-a co do kolczyka-sam byłęm przeciwnikiem dopóki zakladu nie przegralem i nie musiałem zrobić :P

cream: hmm, godzina późna to już nie kontaktuję za bardzo ;) pisz jaśniej agiie: no no, a pomyśleć że tydzień temu byłem w krakowie, ech ;) znikam spać, dobranoc i pewnie do zobaczenia za bliżej nieokreślony czas

Gość
Angolek-wiem dlatego go zostawiłem :D pozatym pasuje chyba do moich rockowych zainteresowań.

w krakowie byles i mnie nie odwiedziles, no wiesz;)

no nie żartuję, zrobiłem sobie wakacje od poznania. kraków a w zasadzie skawina, oświęcim, tarnów, lesko, solina, ustrzyki górne, przemyśl i skokiem do poznania. Wszystko na motocyklu 2150 km :)

Gość sprawa mocno śmierdzi
wyglądasz naprawdę ok:-) myslałeś kiedyś, żeby zrobić coś bardziej zdecydowanego z włosami? irokez? albo długie? :-)

No fest... teraz to już nikomu nie uwierzę, że jest brzydki, dopóki nie zobaczę zdjęć. Ściemniacze jedne. :p

Gość świnka pepa
Wick-moja rada jest następująca-zapusc wlosy :) nie bardzo ale tak troche,z grzywka na bok byloby ci dobrze,bo tak to masz za wysokie czolo ;) Ale ogolnie nie jest najgorzej,nie przesadzaj :)

Gość
Ok. Pewie wina samooceny. Zresztą jesli zdjęcie w Twojej stopce jest naprawdę Twoje-to na kafeteri siedza naprawdę piękne dziewczyny.

Hmm... no tak to zdjęcie w stopce jest moje, ale jestem troszkę schowana. Nie chcę się pokazywać w całości. ;) Dzięki Wick. 😘