Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny inaczej

brzydota

Polecane posty

hehehe, tylko nie czekaj na księcia na białym koniu. Jeśli już miałby być to chociaż nie czekaj na niego w łóżku z książką jak moja siostra :) Ja tam czekam na osobę która będzie chciała wsiąść do mojego wózka zwanego życiem :)

ale ten Książe to przenośnia właśnie, chodzi o osobę z którą można będzie pchać właśnie ten wózek.

a to chyba że, bo moja siostra chyba rzeczywiście czeka na księcia.. i właśnie z książką w ręku. No ale cóż, dorosła kobieta jest więc sama najlepiej wie czego chce, a może raczej kogo. A Ty czego masz już dosyć ?

Gość przystojny inaczej
inka0013 i co o tym sądzisz?

"Dwu kumpli po ślubie szczęśliwy, trzeci z bardzo fajną dziewczyną, a ja znów z niczym." tego, że ja znowu z niczym

a to widać nie jestem sam :) chociaż nie wiem czy jest to powód do zadowolenia. -- panie przystojny inaczej, wyślij pan linka też do mnie

hmm, a co to znaczy że na własne życzenie. Sama podziękowałaś ? Ja chyba też sam podziękuję, ale jakoś nieszczególnie będę się czuł odpowiedzialny.

hmm no nie dokońca tak, ale ja tutaj nie che pisac za dużo, bo niestety mni etutaj już kojarzą i głupoty wypisują potem:P

aha i dzięki za zdjęcia, sory ze nie odpisalam ale mialam pewne zawirowania.

a to możesz na maila popisać. Swoją drogą, google wszystko indeksuje, dobrze, że maciek_pn to takie internetowe alter ego ;) -- panie nieprzystojny... 1) fotka - czemu odstrasza ? zmień na jakąś inną, ciekawszą (jak nie ma to zrób), mniej przyrody, więcej Ciebie. Koniecznie z uśmiechem a nie miną jakbyś szklankę soku z cytryny wypił 2) opis - wysil się na napisanie go bez błędów ort. Koniecznie dłuższy i taki, który potrafi zaciekawić. Samo napisanie "najlepiej poznać mnie samemu" jakoś do tego poznania nie przekonuje. 3) fotki - musi być kilka ciekawych, nie da rady inaczej. 4) wywal informację, że szukasz seksu ;) 5) Mój wymarzony partner: Ciężko jest znaleźć dopasowaną swoją drugą połowę, ale jak już się znajdzie to powinna być nie można pisać tak negatywnie. Lepiej będzie już: Wiem, że czyha gdzieś za rogiem, z tym że czasowo nie wiem za którym. i jeszcze pewnie coś dziewczyny dopiszą :)

Gość przystojny inaczej
dzięki za rady maciek_pn postaram się popracować nad tym.

aha i jeszcze jedna sprawa, może by zmienić fryzurę. Krótkie włosy są bardzo wygodne, ale nie zawsze się w nich najlepiej wygląda :) przynajmniej ja tak mam

ja popiram rady maćka. a tak wogóle to wcale z Ciebie nie jest jakiś brzydal.. przesadzasz.. przestań sie nad sobą użalać.

Gość przystojny inaczej
Angolek nie masz adresu poczty

agiie : moje rady to chyba takie bardzo normalne i jakoś nieodbiegające od tego czego oczekują kobiety ?

Podawałam już wcześniej. :p Ale daję jeszcze raz: angel_1987@o2.pl

ja generalnie sceptycznie podchodze do tego typu profili i rzeczy które się na nie wypisuje. Mam co prawda profil ale to raczej z ciekawości i raczej ni eodpisuje .

i raz miałam taką smieszną sytuacje że dwa razy w dość długim odstępie czasu napisał do mnie facet .. i było napisane słowo w słowo co wcześniej:P oczywiście mu odpisałam, że śmieszne jest że do wszystkich wysyła ten sam tekst.

Gość
To ja sięprzyłacze bo chyba za brzydki jestem skoro ciagle sam...

Tobie chyba nie moge odmówić, bo wkońcu ja Ciebie widziałam;)

phi, to nie za bardzo sie postarał, chociaż przyznam się że sam kiedyś wysłałem tego samego maila ze 150 razy ;) i co z tym adresem ?