Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22 letnia panienka

mam 22 lat i jak większośc osob w moim wieku

Polecane posty

Gość 22 letnia panienka

niczego sie nie dorobilam jeszcze :(

Gość wzr Bogini Seksu
a jestes dziewica jeszcze? :P

ja skończyłam studia w wieku lat 25 i też nic nie mialam... zresztą teraz też mam niewiele :P

Gość 22 letnia panienka
fakt, przebicia blony sie dorobilam, ale to marne pocieszenie bo nie mam stalego partnera, no widzicie nawet wlasnego faceta sie jeszcze nie dorobilam to takie smutne

Gość 22 letnia panienka
taa irytujące :( wręcz poniżające

to ja jestem na samym dnie bo nie mam faceta a mam troche wiecej lat niż Ty :) w takim razie na dnie też bywa zabawnie i dobrze ...

Gość 22 letnia panienka
ale uwierz mi ze ja nie mam nic wlasnego w domu gdzie mieszkam, nie mam pracy, nie mam studiów tak jak ty :( nie mam chlopaka ktory by mnie wspierał... nawet psa nie mam, zebym chociaz jego miala by moc kogos przytulic gdy jest mi zle

czujesz sie gorsza bo nie masz faceta?? to jest poniżające??? poniżane to są te kobiety, ktore tkwią w związkach gdzie facet ją bije, wykorzystuje a ona jescze uważa, ze nie zasługuje na niego... to jest uwlaczające ale tylko w Twojej głowie, zreszta przyznaję sie: kiedyś też gorzej sie czulam z tego tytułu...ale bardzo wiele zależy od podejścia...

szkoda, ze nie masz pracy :( naprawde tak trudno coś znaleść? cokolwiek,żeby mieć chcoziaż trochę grosza? czy są jakieś inne powody, ze jesteś w takiej sytuacji?

Gość 22 letnia panienka
nie mam pracy bo boje sie szukać :( moze to jest smieszne i glupie ale czuje ze nie znajde pracy bo zawsze ktos będzie lepszy odemnie :( nie mam chlopaka bo nie jestem przeslicznej urody zresztą nigdzie nie wychodze z domu

uroda nie gwarantuje znalezienia milości.... ale uwazam, ze musisz koniecznie zacząć szukac pracy, nawet jak myślisz, ze jej nie dostaniesz. To jest tylko Twoja opinia a potencjalny pracodawca może mieć inne zdanie na ten temat. Wyobraź sobie, ze wstajesz rano , idziesz do pracy, pracujesz... potem na koncie masz swoje pieniązki, które możesz wydać na to czego potzrbujesz/chcesz... myśle, ze u Ciebie bardzo podiosloby to poczucie swojej wartości ... przemyśl to, przełam sie spróbuj chociaż!!

uniezależnisz sie , bedziesz się z tym dobrze czula, przeciez kiedyś i tak bedziesz musiała stanąć na własnych nogach... na poczatek zaczep sie w jakiejkolwiek pracy, potem bedziesz mogla zmieić, bedzie już z gorki - tylko zacznij działać... napisz jutro cv i powysyłaj mailem - to nic nie kosztuje :)

Gość 22 letnia panienka
wiem wiem ze praca bylaby najlepszym rozwiązaniem, problem w tym ze ja kompletnie nie wiem gdzie moglabym sie podziać, znaleść swoje miejsce, poprostu nie mam pomyslu co moglabym robić :(

Gość 22 letnia panienka
poslac meilem ale gdzie nie mam adresu firm :( mieszkam w malej miejscowosci spoglądam kazdego dnia na oferty ale tam nie ma nic dla mnie :(

nie szukaj w ogłoszeniach, powysyłaj cv + lm do firm, nawet jak sie nie ogłaszały z propozycją nawiżania współpracy :P nie wiesz co byś w życiu chciala robić ? - spokojnie, musisz spróbować kilku rzeczy a wtedy bardziej sie ukierunkujesz na to co chcesz robić...

Gość 22 letnia panienka
no ale gdzie ze srednim moge wyslac cv do jakiej firmy?

hmmmm... moze sprobuj jako kelnerka, sprzedawczyni itd. teraz jest lato to może potrzeba wicej osób - to na początek, kaska zawsze sie przyda a w trakcie szukaj dalej nie wiem co potrafisz, co lubisz - trudno wtedy doradzić