Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaDd

czy zmyc tatuaż zrobiony henną

Polecane posty

Gość monikaDd

dzisiaj zrobiłam sobie tatuaż i przyszłam do domu pokazać i tata powiedział jak nie zniknie on do jutra do 12 to będę miała kare proszę was o pomoc czekam

Gość próbuj następującymi środkami
- benzyna - woda z mydłem - spirytus - aceton Któryś z powyższych musi zadziałać 🖐️

To ciekawe, co tatko by powiedział na prawdziwy :D Kurcze no! Wytłumacz mu, że są wakacje i chcesz z nich trochę poużywać!!!! Ja mam tatuaż na piersi, a w domu nie było afery :P Jeśli okaże się, ze tata to jednak ciężki przypadek, to spróbuj to zszorować gąbką z mydłem. Najlepiej tą ostrą częścią. Prawdopodobnie zejdzie. Pewnie nie robiłaś tego u profesjonalisty od henny, więc masz na skórze środek bardzo podatny na ścieranie, mimo, że na opakowaniu zapewniają, że jest inaczej :P Wiem z doświadczenia.

Gość monikaDd
woda nie pomaga benzyny nie mam i spirytusa tez a aceton nawet nie wiem co to jet macie cos jeszcze

Gość moze pomoze
zmywacz do paznokci?

Gość panna kapryśna a tato wie...
...że masz tatuaż na piersi!? Tzn. tato ogląda Ci cycki??? No... Skoro macie aż tak bliskie relacje w rodzinie, to się nie dziwię, że nie ma Ci za złe tego tatuażu :P:D

Gość monikaDd
idę spróbować mydłem i gąbką

Ah... Układy z ojcem się przydają, nie? ;) A tak na serio to trudno nie zauważyć, bo tatuaż jest dość wysoko, a zapinać się pod szyję nie zamierzam :D