Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgzsfsfef

co myslec o lasce ktora ciagle ...

Polecane posty

Gość dfgzsfsfef

imprezuje z banda facetow i na dodatek nie ma za dobrej opini (blachara itp) ??

Gość radosna euforia
mysle ze sam wiesz [z tego co napisales ] co myslec ale nigdy nie dowiesz sie jak nie poznasz..;)

opinie torza odrzuceni faceci i zazdrosne laski, przekonaj się sam to jedyne rozwiązanie a to że lubitowarzystwo mężczyzn to nawet lepiej bo rozumie facetów. ale to optymistyczna wersja

Gość dfgzsfsfef
ech nie brzmi to za dobrze :(

to że jesteś rozdarty i nie wiesz co o niej myśleć utwierdza mnie w tymże czymś sobie zasłużyła na to wahanie, wiec nie można jej odrazu zaszufladkować, więc daje to nadzieję na to że plotki nie ukazują całej prawdy o niej

Gość dfgzsfsfef
to ze lubi przebywac z facetami to nie flotki akurat ale co do reszty pewien nie jestem chociaz w sumie mowil mi to ktos kto ja zna

Gość dfgzsfsfef
plotki*

Gość wtf
sam sobie odpowiedziales/as = blachara ^^

...."kto ją zna" i jej się podobasz i jest zazdrosna albo ...." kto ją zna" i mu nie dała albo chciała mieć z nim coś wiecej ale zrezygnowała...

Gość dfgzsfsfef
to mowil koles ktory mieszka blisko niej ale w ogole z nia nie gada teraz

musisz sam się przekonać na opini innych nie można polegać czeka cie albo szczęscie albo zranienie.myśl sam, a nie pytaj. wybór i tak należy do ciebie.życie jest po to aby doświadczać

Gość dfgzsfsfef
nie wiem czy warto poza tym nie moglbym byc z laska ktora sie takzachowuje i imprezuje z kolesiami

Gość dfgzsfsfef
nie wiem czy z glowy w sumie ja ją kocham ,ale nie chce zeby taka byla

Gość dfgzsfsfef
po co , ona i tak ma mnie gdzies a co do niej czuje to wie

skoro ma cię gdzieś to malo ją obchodzi twoja opinia i twoja miłość. daj sobie spokuj,bo w tym wypadku nie ma nadzieji na cokolwiek. poszukaj kogoś innego a wtedy nie będziesz musiał pytać co powinieneś sobie myśleć...

Gość dfgzsfsfef
ech bez sensu to wszystko :(

Gość dfgzsfsfef
to co zrobic walczyc o nia czy odpuscic ??

Gość dfgzsfsfef
pomozcie plz

Żabuleńka, niby racja, ale idąc takim sposobem myslenia dziewczyna, które nie ma opinii blachary dawała każdemu (więc faceci nie muszą jej obgadywać w ramach zensty) i jest tak brzydka, że dziewczyny nie mają nic na jej temat do powiedzenia :P

Gość Blondi............
Prawda jest taka ze te najgorsze zdziry maja najlepiej.... bo zakochuja sie w takich dziewczynach najlepsi faceci ktorzy cos reprezentuja swoja osoba....

Gość zakochanyyy
to moze niech wypowie sie jakis facet co by zrobil na moim miejscu i czy warto starac sie i czekac na taka dziewczyne ? kocham ja i zalezy mi na tym zeby z nia byc ,ale musialaby zmienic swoje zachowanie

Gość zakochanyyy
prosze niech ktos jeszcze cos doradzi jestem zalamany tym wszystkim i nie wiem juz co teraz

Gość zakochanyyy
nikt nie pomoze :( tak w ogole zmienilem nick nie chcialo mi sie tamtego wpisywac

oj, nie wiem, ale sam piszesz, ze zacząłbyś znajomość od zmiany jej zachowania - widziały gały co brały, trudno od kogoś wymagać, zeby stawał się na stracie kims innym, sama nie wiem ale może jej zaproponuj, może chciała sobie z kimś wcześniej byc na powaznie, ale nie było z kim, zawsze warto spróbować

Gość zakochanyyy
ech no sprobowac moze i warto ,ale aktualnie sytuacja jest mniej wiecej taka ,ze ona ma mnie gdzies takze musialbym sie troche postarac zeby nawiazac z nia kontakt no i z tym zeby sie nagle zmienila tez moze byc ciezko no ale z drugiej strony tez nie jestem pewien czy ona taka jest ,bo wiadomo pozory moga mylic chociaz w sumie pare rzeczy wskazuje na to ze za porzadna ona nie jest ( plotki na miescie i to ,ze caly czas wozi z jakimis kolesiami) ogolnie sytuacja jest strasznie ciezka i niepewna :(

Gość zakochanyyy
ech najgorsze jest ,ze naprawde powaznie sie w niej zakochalem :( i to wszystko boli ,ze ona moze nie byc taka jaka sobie ja wyobrazalem

Gość zakochanyyy
nie wiem czy jest sens marnowania zycia ,czekania i czekania i starania skoro moze sie okazac ze jestem ostatnim frajerem ktory by mogl ja miec :( ech sek w tym ,ze ona wiele dla mnie znaczy idlatego mam takie problemy z podjeciem decyzji gdybym tylko jej nie kochal byloby inaczej olalbym sprawe

Gość zakochanyyy
w ogole jakby sie udalo to ona by byla moja pierwsza dziewczyna ,ale nie chcialbym zeby mnie pozniej zdradzala albo co :( po za tym juz od wielu miesiecy sie o nia staram a i tak ona ma mnie gdzies ech najchetniej bym sie teraz powiesil dobija mnie to wszystko :(