Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinaG.244

JAK SIE POZBYĆ PRZYKREGO INTYMNEGO ZAPACHU???

Polecane posty

Gość gość
Może jesteś przewrażliwiona, bo na pewno nikt ci nie powiedział, że śmierdzisz i to może tylko tobie się tak wydaje. Jeżeli nie masz żadnego choróbska to może taki twój urok. Moja córka(nastolatka) ma intensywny zach potu do tego mocno się poci i to jest dopiero problem. Może zamiast prysznica kąpiel w wannie, bo to też pomaga jak się wymoczysz. Powodzenia kochana!!

Gość gość
To , ze ktoś smierdzi NIE JEST JEGO UROKIEM i zawsze jest choroba :( Tez milam problem z zapachem intymnym + nieprzyjemny zapach ciala. Powoduje go grzybica w jelitach u mnie spowodowana braniem antybiotykow bez probiotyku. Lecze się niestety pomaga tylko dieta która jest cholernie restrkcyjna ale co zrobić :(

Gość gość
Są rzeczy, których nie zmienisz np zapach potu czy zapach intymny i niestety taki jest urok tej osoby. Pozostaje tylko walka z nimi, a to Syzyfowa praca. Z opisu wynika, że ten zapach ma od zawsze i chodzi do lekarza bez większego efektu. Jak znasz dobrego lekarza, lekarstwo to podaj!!!!

Gość gość
Ja polecam na takie dolegliwości żel do higieny intymnej lacibios femina, który zapewnia fajne uczucie świeżości, łagodzi podrażnienia i dobrze dba o właściwe pH.

Gość gość
Ja jestem teraz w ciąży ostatni miesiac i mam ten sam problem z przykrym zapachem nawet moja siostra wyczula a mi sie az plakac chce. Ja uzywalam irygatora i czyy w czyms to przeszkadza czy z dzieckiem bedzie dobrze ??

Gość gość
Zapach intymny jest delikatny i niemal neutralny, a dla facetow bardzo przyjemny, wrecz magiczny. Jesli zaczyna sie smierdziec, to albo sie zlapalo jakas grzybice, albo zmiany hormonalne, albo inny problem. Trzeba isc do lekarza.

Gość gość
Po analach mozna miec duze problemy z narzadami inytmnymi, bo nawet po dokladnym umyciu czesc bakterii kalowych i z jelita zostaje na penisie, zyja sobie, a potem sa wprowadzane do pochwy , wiec ta cuchnie. Prezerwatywa nie pomga jako zabezpiecznie, nie ludzcie sie. Analne zakazenie pochwy moze sie zakonczyc nie tylko smrodem intymnym, ale nawet rakiem i bezpłodnością.