Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fillizanka

położna - ile płacicie

Polecane posty

Gość fillizanka

Jeśli zdecydowałyście się na opłacenie położnej, to ile jej płaciłyście? To ona podała kwotę, czy "co łaska"? Kiedy się płaci? Z góry dziękuję za odpowiedzi. I z góry dziękuję tym, które "nigdy by nie zapłaciły" - nie komentujcie, proszę, bo Wasza opinia mi niepotrzebna.

Ja zapłaciłam 600zł była ze mną cały czas przy porodzie (24h) i 3 godziny po.Pieniazki dostała na następny dzień ... po doswiadczeniu znajomych wiem ze lepiej płacić po ;-) Ja jestem bardzo zadowolona i nie załuje. Gdy zdecydowałam sie na znieczulenie dostałam je po 5 min i tak samo było gdy po 24h (pełnym rozwarciu - ale dziecko nie chciało wyjsć ;-( ) spytała czy chce cesarke i za godzine miałam juz wszystko za sobą . Tyle ze połozna sama mi taka kwote podała Zycze powodzenia :-D

Gość Isabel..
Ja juz niedługo mam termin ,za miesiąc. I już wybraliśmy z mężem położną z polecenia znajomej.Płaci się po porodzie. Akurat u nas powiedziała 300 zł. Trzeba wcześniej zamawiać bo później mogą być z tym problemy.Pozdrawiam

u nas w Kraku 800 zl kupe kasy.. a lekarz 1400, ale malo ktora sie decyduje na lekarza, polozna jest wazniejsza