Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slicznaeloelo

pomocy?cos ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość slicznaeloelo

czesc.mam 17 lat...i cos ze man sie dzieje...i nie wiem co to...a wiec....kiedys wzeilam dwa stoleczki i zaczelam na nich cwiczyc podnoszenie....po chwili zaczelam sie an nich chwiac....od przodu do tylu(przy tym mialam scisniete mocno nogi)i poczulam ze to sprawia mi bardzo ale to bardzo duza przyjemnosc..chodzi mi o odczucia seksulane...sprawialo mi to przyjemnosc wiec robilam tak dalej....az wkoncu dostalam orgazmu....nie wiem jak to jets mozliwe!!!czy to chodzi o lechtaczke????ze scisniete nogi daly by mi taka rozkosz???co mi sie stalo???cos ze mna nie tak???az sie boje!!!!!piszcie plissss.....moze jestem chora!!!!!?:(

Gość zdecydowanieee

Gość to normalne
jak się to jeszcze ale kilka razy powtórzy to do lek.psychiatry albo seksuologa !pozdro!

Gość nie panikuj
wpisz w google termin fizjologia i filozofia seksu a wiele Ci rozjaśni. Masz bardzo wrażliwy organizm, i zdolna będziesz w przyszłości czerpać rozkosz w postaci wielokrotnego orgazmu. Pielęgnuj to. Notabene, duży odsetek kobiet cierpi na oziębłość seksualną, manifestującą się suchością pochwy i brakiem orgazmu. Ty masz wszystko ok!!!! Pielęgnuj organizm, spełniając 4 warunki: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne.

Na pewno nie jestes chora:-) Jak najbardziej jest to możliwe. Nie nadużywałabym jednak na Twoim miejscu tego sposobu osiągania orgazmu, bo potem będzie Ci trudno go osiągnąć w inny sposób. Popróbuj też innych metod masturbacji:-) Jestem pewna, że jestes normalna:-)

Gość zazdroszczę Ci

Gość wszytsko z Toba w porzadku
nie martw sie czasami niektorzy ludzie ntak maja:)

Gość tak tak ja tez tak mysleeee
a z ta dyskoteka nielzy pomysl!hehehehe

Gość huannn don zuan
ale macie ludzie problemy

Gość magieee2435
ale CI fajnie:):):)zazdroszcze;)