Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakbyco

ja też szukam BOGATEGO MEŻA ale musi być inteligentny i pracowity

Polecane posty

Gość zmartwiony i juz ehh
no coz szkoda moze macie dizewczyny racje jestem smieciem ktory powinien siedzieć cicho

Gość moniczkaaaaaa
A tam, jak sie jakas zakocha to coz bedzie miala pecha ze zarabiasz te 1500 :))) Ja powiem ze mi np bardziej chodzi o to, ze chcialabym faceta zwiazanego ze swoja branża a tu raczej nikt 1500 nie zarabia chyba ze dziennie (no i oczywiscie nie odrazu), a poza tym bardziej wierzylabym w zaradnosc faceta ktory jednak finansowa dobrze sobie radzi. Tu nie chodzi o korzystanie z tych jego pieniedzy, bo nawet bym nie umiala, jestem zdania ze kazdy robi na siebie, ale jak zwykle Wy szukacie ladnej dziewczyny, tak my szukamy faceta z tzw. pozycją, w ktorym mozna miec opracie i czuc bezpieczenstwo, no a w dzisiejszym swiecie troche sie to na pieniadzach niestety opiera.

Gość nikt..............
Żonaci się nadają ok 40tki-wtedy słabsi są umysłowo i można łatwo rodzinkę rozbić- masz wtedy bogatego, ustawionego i latającego za Tobą:-)tylko nie miej skrupułów :-)spójrz na koleżanki i bierz z nich przykład:-)

Gość jakbyco
daje dup* za darmo kto chce

Gość rolnik leśnik i rzemieślnik
ludzie to maja dopiero proglemy :D

Gość misio_gd
a ja jestem młody, bogaty i po studiach i nie mam zamiaru się złapać na jakąś co na kas leci :)

Gość Bogacz przebiegły
Inteligentny i bogaty, to zakontraktuje na 2-3 lata, bez ślubu lub z mocną intercyzą. Poźniej jak się zestarzeje czy znudzi w łóżku (zależnie co nastapi wcześniej) to będzie zmiana na młodszy model. Tak, aby każda atrakcyjna i potrzebująca "liznęła" trochę marzeń, no może nie tylko marzeń...