Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakbyco

ja też szukam BOGATEGO MEŻA ale musi być inteligentny i pracowity

Polecane posty

Gość jakbyco

bo jakby kasa wyparowała to sie z zaradnym, mądrym i pracowitym jakoś da życ, a z biednym przygłupem już raczej średnio...

Gość jakbyco
kto sie zleci? bogatych to jest od groma i trochę.... no ale nie mam z nimi o cvzym rozmawiać, a czasami by sie przydało

Inteligentny ( 3456 krzyżówek w końcu rozwiązałem :D ) pracowity ( zwiedziłem cały świat ;) ) No i na polskiej emeryturze więc z kasą tak przeciętnie :D Nadaję się ;) ?

Gość jakbyco
o nie, na emeryturze to odpada - pewnie zdrowie juz nie to, a ja potrezbyje h\jakiegoś jurnego chłopa a nie emeryta, no błagam

Gość bruneteczka17
swieta prawda:)jak krasc to miliony....jak kochac to ksiecia;)bogategooooo;d:)i madrego:)u boku ktorego zycie bedzie szczesliwe i nie bedzie trzeba zastanawiac sie nad kazda wydana zlotowka;)wole bys sama niz z jakism dziadem:)hehe

Gość jakbyco
mówicie że albo inteligentny albo bogaty? kurcze a ja sie ciąglę łudzę , że znajde takiego... matka mi powtarza, ze jak tak bedę ich wszytskich odsyłać z kwitkiem to mnie niedługo żaden mnie nie zechce - ani bogaty, ani intelibentny

Gość jakbyco
tylko że ja nie chce księca - chcę pracusia z kapitałem, mogę mu nawet ewentualnie pomóc w biznesie, nie mówiąc o praniu i prasowaniu koszul, sprzataniu i gotowaniu pysznych obiadków :)

Gość jakbyco
własnie takiego pracusia szukam, im mniej czasu razem spędzimy tym bezie nam siebie bardziej brakować - co potwierdzają przykłady z życia szczęsliwych związków. nPoza tym nie bedzie miał czasu na inne panny ani siły na skoki na boki - a ja mu będę umilać wolne chwile he he :) ale mam plan nie?

Gość jakbyco
bez przesady, zawsze da sie jakoś dogadać, zresztą możemy sie widywac w pracy gdybyśmy mogli pracować razem. ale powoli tracę nadzieję, i rysuje się przede mną widmo satropanieństwa :( a szkoda, bo taka fajna dziewczyna ze mnie...

Gość ofe rma
ale inteligentny to rzadko jest na tyle głupi żeby się dawać wykorzystywać jakiejś pannie. bo jakoś tak inteligencja z głupotą rzadko idą w parze.

Gość jakbyco
ale ja go nie chcę w zadnym wypadku wykorzystywać!!!! wręcz przeciwnie - chcę sie dorzucic do jego interesu - pomagac mu, angażować sie. Nie chcę mu wiseć u szyi, bo wiem jak to jest - czasem do mnie chcą sie przlepić takie lenie licząc na łatwy zysk i ładny tyłek. nie chcę być na jego utzymaniu ani mi się sni, nie jestem aż tak głupa by sie od niego uzależniać!

Gość biznesmen pod celą
ja bym się nadał. gdy mi odwieszą to i tak sobie poradzę, ale mam wymagania, z byle paszczakiem nie będe się wiązał, aha i wierna masz być, kto mi będzie paczki i grypsy nosił?

Gość jakbyco
jakbym była doskonała to już by sie znalazł jakis odpowiedni, a tu ciągle pudło... Chociaż już kiedys słyszałam ze trudno mi bedzie kogoś znaleźć na stałe przez tą moją pseudo doskonałość.... ale czy to źle że sie staram?!! mniej zaradne i 100 razy brzydsze dziewczyny wyhaczają facetów a ja ciągle trafiam na półprodukty...

Gość ofe rma
jak to nie chcesz go wykorzystać. już samo założenie jest takie - ma być bogaty to znaczy że ty chcesz skorzystać z jego pracy, dochodów itd. jak nie będzie bogaty to choćby był naprawdę fajnym i przystojnym gościem - nie wchodzi w grę.

Gość ofe rma
"mniej zaradne i 100 razy brzydsze dziewczyny wyhaczają facetów a ja ciągle trafiam na półprodukty..." bo faceta do działania dopinguje kobieta. bez niej często facet jest półczłowiekiem któremu niewiele potrzeba więc nie ma się po co starać. dlatego często kobiety znajdują sobie fajnych gości a potem okazuje się że radzą sobie oni świetnie i stają się bogać. a ty byś chciała na gotowe. nie zaufać, nie pokochać tylko wybrać sobie jak z katalogu. to nie dziwne że ci się nie udaje.

Gość jakbyco
a co Ty możesz wiedzieć, zreszta nawet jesli nazwiesz to wykorzytywaniem - to on tez może mnie wykorzystywac nie mam nic przeciwko dopóki bedzie nam dobrze. a kasa wiele w życiu ułatwia, temu nie zaprzeczysz.

Gość jakbyco
ale ja nie powiedzialam, ze chcę przyjśc na gotowe - chętnie dorobiłabym sie razem z nim tego bogactwa, niekoniecznie musi mnie nim obsypywać - nawet by mi to nie pasowało. Poza tym jestem zwolenniczką intercyzy i chętnie ją spiszę, bo sama też dbam o swój majatek. w ogólnym zamysle chodziło mi o bogatego - w sensie z ambicjami i pomysłem na interes , na samego siebie, na rozwijanie się. Jesli ma kapitał to dobrze, ale taki który ma dobre pomysły (i realne przede wszystkim) też wchodzi w grę!

Gość ofe rma
mi się po prostu wydaje że bogaci i inteligentni faceci nie dają się złapać takim łowczyniom majątku. gdybyś chociaż bogatego durnia szukała to szanse by wzrosły a tak, stara panna będzie.

Gość jakbyco
no będzie, cos tak czuję trudno, to chociaż poszukam jakichs dobrych genów i będę miała dzidziusia zamiast faceta

Gość midas
Sugeruje zamiast sie wysilac i pisac posty na forum, po prostu polozyc sie z 0,7l przed telewizorem - a inteligentny i bogaty maz od razu sie znajdzie... . Kuracje mozna powtarzac w rytmie dobowym do skutku ;p

Gość zawsze chodzi o seks
z doopami sie nie rozmawia, je sie rżnie...

Gość zmartwiony i juz ehh h
ale zobaczcie jedno! facet ktory potrzebuje kobiecej pomocy jest wtedy traktowany jak szmata .Przeciez rozni sa faceci .Kobieta ba sie dostosowac a facet motorem napedowym . A jak jest przecietniekiem z pesją 1500netto to znaczy ze nie warto sie wiazac ? pytam szczczesze autorkę

Gość moniczkaaaa
o ile to nie ma tendencji wzrostowej i ma tak pozostac na zawsze to niewarto sie wiazac z takim facetem co ma 1500. Moze tez sie tu dołaącze do poszukiwan :D