Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość talala

Co myślicie o tych zdjęciach

Polecane posty

Gość nicola76-
jak dla mnie baaaardzo przecietne, co z tego,ze naturalne..taka nature fotograf amator tez potrafi ujac, a nawet lepiej jak mu sie uda:) wlasnie jak dla mnie to te zdjecia na tym polegaja,...na "udalo mi sie".Zauwazcie,ze przeciez na stronie umieszcza sie najlepsze zdjecia, ten fotograf ma ich zaledwie kilka i nie uwazam je za "zwracajace uwage"

Gość głowacizna
kotku, mnie się te zdjecia nic a nic nie podobają; są sztuczne, wycudowane, pozbawione nuty osobistej propozycja autorki moim zdaniem duzo lepsza, zdjęcia są dynamiczne i pełne ekspresji

Gość Propozycje autorki
są bezbarwne i nijakie. Dzięki, Kotku :)

Gość głowacizna
dobrze, że są różni fotografowie, tak ze dla każdego coś sie znajdzie

Gość PO SLUBIE...
Dziewczyny nie dajcie się zwariować!!!!!!!!!!!! Nie dajcie sobie na żadnym forum wmawiać, że dany fotograf jest lepszy a inny jeszcze lepszy. Przeglądajcie same strony internetowe ludzi zajmujących się fotografią. Zwracajcie uwagę na ilość zamieszczonych zdjęć tych samych ludzi i czy zdjęcia tematycznie pasują do święta zaślubin. Nie dajcie się wmanewrować dorabiającym sobie na boku niby fotografom, którzy namawiają na sobotnie sesje plenerowe i niskie ceny. Jeśli koleżanką poleca swojego fotografa koniecznie zobaczcie jej zdjęcia a nie wierzcie na słowo. Uważajcie na strony fotografów, wiele zdjęć na nich umieszczonych jest kupowana i część zdjęć to foto modelki, aktorki i osoby oswojone z obiektywem.