Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość talala

Co myślicie o tych zdjęciach

Polecane posty

Gość talala

Napiszcie mi tylko szczerze co sądzicie o tych zdjęciach....Wiem, że wybór jest i tak mój, ale chciałabym zasięgnąć obiektywnych opini http://www.studioqk.pl/

trudno powiedzieć ogólnie, bo są bardzo różne. ale wyglądają na naturalne i sprawiają wrażenie nie ustawianych, dzięki czemu nie są kiczowate ogólnie mnie się podoba taki pomysł

Gość talala
Nie chcę, żeby mi polecać kolejnych fotografów! Oglądałam już dużo stron i wybrałam kilka do decyzji, także proszę o komentarz a nie o samoreklamę!

Gość z pewnością ciekawe
ciekawe chociaż nie wszystkie są poprawne jeśli chodzi o kompozycję, z pewnoscią niektóre ujęcia są nietypowe i przez to intrygujące, fajnie że nie wyglądają sztampowo i nie są upozowane

Gość talala
A co to znaczy poprawna kompozycja?

Gość Są NUDNE

Gość talala
Leta-a dlaczego się Tobie podobają? mnie przekonała naturalnośc ujęć, bo ja na zdjęciach pozowanych nie wiem co zrobić z miną z ciałem...dlatego wolę takie na których zatrzymana jest prawdziwa chwila emocji. Chociaż niektóre mi się nie podobają...

ojjej...ktos napislal nudne...ale jakie maja byc zdecie slubne...weselne...?,,,pozowane na maxa?nieeeeeeeeeeeee tak jak napisalas...chwile, ulotne utrwalone chcwile, naturalne... oj..bylam n sesjiiii jako swiadek..ale fotograf mial wizje pozowania....porazka... a te sa...ciekawe...

mi osobiscie bardzo sie podobaja te zdjęcia są bardzo naturalne a jak je oglądam jakby to mam wrażenia jakby ktos stał w jakims zakątku z ukrytą kamerą i cykał fotki , ja osobiście bym takie chciała

A mi się bardzo podobają!!! Są śliczne!!!!! Są super naturalne. Wyglądają jak zatrzymane kadry z dnia ślubu. One wręcz kipią od emocji- widać łezkę w oku matki, widać spojrzenia pary młodej na siebie, widać miłośc z jaką na siebie patrzą. Te zdjęcia = żywe prawdziwe emocje!!!!

Gość bałagan jest
na tych zdjeciach...

Gość przeciez to autoreklama
a te zdjecia w rzeczy samej sa dosc przecietne, zle skadrowane i po prostu malo ciekawe.

Gość talala
Nie rozumiem dlaczego ma to być autoreklamą????Jak się komus podobaja to dobrze a jak nie to tez dobrze! Dlaczego jak się dyskutuje na forum o sukience czy butach to nikt nie pisze, że to jest autoreklama firmy??? Chce rzeczowych opini- podobaja mi sie bo... lub nie podobaja mi sie bo... wypowiedzi typu "sa śliczne" lub "sa nudne" nic nie wnoszą- chce wiedziec dlaczego.

Gość dlaczego nudne
? pomysly sie powielaja nie wnosza niczego nowego brak im swiezosci spojrzenia za 5 lat patrzac na nie nie poczujesz zadnych emocji - fotograf zlapal TYLKO te chwile, nic wiecej zle skadrowane zero pomyslu na zdjecia

Gość a ile biora za sesje

Moim zdaniem to nie jest "zlapać TYLKO" te chwile... to jest złapać AŻ te piękne chwile. Nie gniewaj się ale napisałeś śmieszne rzeczy!!!! Za kilka lat byłabym szczęśliwa móc oglądać uwiecznione emocje z mojego ślubu. To nie sztuka ustawić parę młodą i cyknąć jej fotki- a gdzie ruch, uczucia, przesłanie chwili-tego nie będziesz miał za 5 lat. Bedziesz miał za to dobrze wykadrowane zdjecia- odnosnie kadrowania sie nie wypowiadam-bo się nie znam. Ja bym chciala takie zdjecia!!!

Gość talala
Tak dokładnie to jeszcze nie rozmawialiśmy o cenie, ale wynikało z rozmowy przez telefon, że za ślub, wesele i plener chyba 2000 lub 2200 ( już mi się kreci bo dzwoniłam do kilku osób żeby porównać ceny)

Gość dlaczego nudne
Ambrozja - nie zrozumalas mnie. Chodzilo mi raczej o to, ze zostala zlapana TYLKO CHWILA a zdjecia sa martwe.

Faktycznie nie rozumiem Ciebie. Na tych zdjeciach widac same emocje a Ty piszesz, ze sa martwe...

Gość Czegoś na tych zdjęciach brak
nie wiem czego, ale czegoś brak.

Gość agaggagag
ładne i naturalne

mnie sie bardzo podobaja ale moze dlatego ze nie lubie takich szablonowych i popularnych jak zazwyczaj robi sie na weselu i slubie...moze te ktore pisze ze sa dziwne to wlasnie takie pozowane lubia najbardziej - moze jeszcze w studio.... nam zdjecia bedzie robil kolega ktory jest profesjonalnym fotografem - ma super sprzecior i nowatorkie podejscie do fotografowania a o to mi wlasnie chodzilo :)

Gość sdfgh
co tam zdjecia, ci ludzie na nich obalaja teorie ze polacy i polski to ladni ludzie, albo to studio mialo pecha ze robilo foty samym brzydactwom, te kobiety i faceci sa wstretni

Gość alfika
Bez przesady!!!! Są przecietni, ale sa tez ładne osoby....

Hmm wiecie co, w sumie w porządku,ale ja jednak wolę jak mogę sobie zobaczyć caly, duży repotaż kilku par, a nie wybrane parę ujęć. i cały plener. Chocby po te kilkadziesiąt zdjęć. Tak jakośnie ufam, bo jeżeli tosąnajlepsze od wielu par zdjecia,to aztaki super nie są. Ja się zakochalam w jednej fotografce, co robiła zdjęcia mojej koleżance (tzn widziałam tylko zdjęcia tej koleżanki, były niesamowite, te tutaj zupełnie bledną a obejrzałam ich ponad tysiąc!! nie widzalam innyh jej zdjęć i kurna nie mam teraz kontaktu z tą koleżanką i jak nie znajdę do niej dojscia to się chyba posiekam:(). I teraz kombinuję jak do niej traic. Mam nazieję że koleżanka jest na wakajach i w koncu odbierze,bo nie wiem nawet, jak ta fotografka sięnazywał:( No ale widziałam cały,wielki reprtaz i cały,wielki plener. Dla mnie to bardziej miarodajne po prostu. Jeśli zrobila tysiąc świetnych zdjęć, to na peni porafi to robić. no i tka sprawa.. piszecie i obrzydkich ludziach... moja kolżanka nie jest piękna, ale na tych zdjeciah widac dokładnie to, co w niej nalepsze. Po prostu babka wydobyla z niej wszystkie dobre cechywyglądu. I tm mnie chyba ostatecznie pzekonała...

Gość A kogo to obchodziże
możesz znaleźć numeru telefonu do jakiejś kobiety!!!!