Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akochana na zaboj

zwiazek z duzo starszym facetm-czemu polacy tak dziwnie na takie zwiazki reaguja

Polecane posty

Gość akochana na zaboj

mam 25 lat , kilka miesiecy temu wyszlam za mezczyzne starszeo odemnie o 17 lat; bylismy razem juz 5 lat,kochamy sie ;realizujemy zawodowo, pozom materialny mamy taki sam i rozdzielnosc majatkowa.kiedy przyjechalam do polski odwiedzic rodzicow odrazu uslyswzalam teksty ze polecialam na kase, ze jestem utrzymanka, ze nikt mnie nie chcial to z desperacji zie ochajtamal z nim... a ja ko kocham nad zycie i nie widze co ma ruznica wieku do uczuc... czy ktos moze mi to wyjasnic? siedze z mzezem juw tydzien w polsce i mi wstyd bo on polski bardzo dobrze rozumie a te pkomentarze sa poprostu straszne

Gość zakochana na zaboj
upppppppppp

Gość zakochana na zaboj
chyba nikt mi nie wytlumaczu glupiej polskiej mentalnosci :/

Gość zakochana na zaboj
no ale mnie to wali jeslmi o mnie mwia glupoty, ale moj maz to slyszal, rodzice mieszkaja w malym miasteczku i jestesmy dosc "znani" nie cche zeby rodzice mieli nieprzyjemnosci i moj maz tez :(

tego już nie zmienisz,jeśli pojawia sie jakies docinki do twoich rodzicow lub ciebie to po prostu odpowiedz im jakimś docinkiem, a swojemu mężowi wytłumacz,że u nas w polsce tak jes,btw mieszkacie na stałe w tym miejscu,gdzie tak gadaja?

Gość zakochana na zaboj
nie przyjezdzamy do plolski na wakacje 5 razy w roku, mieszkamy 5 miesiecy w paryzu i 2 miesiace w londynie ze wzgledu na nasza prace i nie mamy tego problem, jest recz na peczki takich zwiakow, ale w polsce oczywiscie veto :/

Gość zakochana na zaboj
hmmmm

Gość rfgbffffff
17 lat to duzo. powiem jako polka, ze my jestemy ostro zacofani. fajnie, ze ci sie uklada z mzem, zycze powodzenia:)

Gość zakochana na zaboj
no duzo ale najwazniejsze ze sie kochamy :) i z kazdym rokiem coraz bardziej :) niedlugo bedzie juznasze kochane malenstwo :) ale te teksty czy tak czy tak mnie denerwuja; typu ze go na brzuch zlapalam i ze mnie utrzymuje :/ ehhh a ja jestyem za dobrze wychowana zeby sie odgryzac:( jedna baba nwet mi powiedziala ze wystarzylo ze dziwka za granica studiowala i juz dupy dala stremu repowi zeby go na bachora zlapac i kase ciagnac :( to boli jak cholera :(

Gość pusc mimo uszu
ja tak robie, choc przyznam, ze jak czasem slysze plotki o mnie to tez mi przykro, u mnie chodzi o religie... staram sie o tym nie myslec i zerwalam kontakt z przyjaciolkami "od serca" - plotkarami

Gość rfgbffffff
jak mozesz mowic, ze jestes za dobrze wychowana, zeby cos im odpowiedziec.dziewczyno, wiesz,z e to klamstwa co mowia, musisz sie bronic. stanowczo, ostro ale grzecznie.

Gość zakochana na zaboj
ja tez juz w polsce nie mam znajomych odcialam sioe od wszystkich procz rodziny, ale to co mi rodzice opowiadaja co ludzie mowia to az mi sie plakac czasem chce bo na to nie zasluzylam; kocham meza, tez jest innej wiary (protestant), swiadomie sie pobralismy i zdecydowalismy na dziecko, jestem dobrze wyksztalcona ,zarabiam konkretna kase i doszlam do tego sama ie ze maz mi pomagal. ale dla wszystkich zostnbe w polsce kurwa lapiaca na dziecko

Gość nie przejmuj się
Mam męza 16 lat młodszego i mieszkam w Polsce na stałe:-o,jest duzo gorzej niz u was.

Gość zakochana na zaboj
no ale co mam odpowiedziec jak mbaba kolomnie pefidnie mowi do znajomej dajac ze mnie nie poznaje ze tak urwa od M.... znow przyjechala i brzuchem bedzie swiecic bo dupy daje na prawo i lewo za kase starym trepom no jaka na to odpowiedz dac?

Gość bo polacy
polacy sa strasznie zacofani..i nietolerancyjny..

To jest zazdrość ludzi,którzy nic szczególnego nie osiągneli, a ty zyj swoim życiem i ciesz sie szczęsciem które masz,naprawde nie warto sie przejmowac gadaniem ludzmi.Trzymaj sie cieplutko i życze aby Wasza miłość była z dnia na dzien większa.:) ❤️

Gość zakochana na zaboj
dziki :) jak kots bedzie mail ciekawe propozycje odzywek do takich tepych ludzi to pszcie jeszea 2 tygodnie wakacji :/ a ja ide sie cieszyc mezem;) mniam :)

Gość rfgbffffff
powiedz, ze zal ci jej ograniczonego horyzontu myslowego i niech pilnuje co mowi, bo nie zysczysz sobie sluchac tak perfidnych tekstow, ktore nie maja nic wpsolnego z prawda i sa jej glupia imaginacja.na koniec mozesz powiedziec, ze ty na dziecko faceta lapac nie musisz.

Gość rfgbffffff
jestem z toba🌼 tak czasem sobie mysle, ze niemcy jacy sa tacy sa i inne narody tez, ale chcoiaz moze piluja wlasnego dupska? czy mi sie tylko wydaje? nie wiem, mloda jestem, nie wiem zza duzo o swiecie:P

Gość a ja ci radzę nie wdawać się w
pyskówki z takim ścierwem umysłowym jak prezentowane przez ciebie przypadki zasada jest taka że gówna się nie tyka tylko omija bo się przyklei nie zmienisz mentalności tych ludzi - a wdając się w dyskusje i pyskówki tylko ich rozjuszysz - i będzie jeszcze gorzej - a wszystko odbije się na twoich rodzicach gdy wy wyjedziecie olej ich - to co robią wynika po pierwsze z zazdrości, po drugie z wrodzonej niektórym chęci wpierdalania się w cudze życie jeśli im pokażesz że jesteś ponad to (twoi rodzice też muszą tak robić) - będzie to najlepszą metodą na takich mężowi musisz jakoś to wytłumaczyć... to zacofanie pewnych osób w polsce jeśli chodzi o sprawy rodzinno- obyczajowe

Gość rfgbffffff
a ja wlansie odpowiedzialabym, niech sobie nie mysla,z e moga jechac jak po gownie. raz, zeby wiedzialy, ze udaje, ze tego nie slysze, bo na dluzsza mete to nie ma sensu.

Gość ewelinay24
ja też zycze ci dużo szczęscia a innym powiedz po prostu ze jestes szczęśliwa i cos w zyciu osiagnelas w przeciwienstwie do nich:)

Gość ewelinay24
ludzie zawsze byli zawistni i zawsze beda, sami nic w zyciu nie osiagneli wiec mysla ze inni powinni zyc tak jak oni

Gość wek
up

Gość zakochana na zaboj
dziki dziewzyny :) no niestety pl jest zacofana,ale co smnieszniejsze moj maz pochodzi z balkanow czyli tez slowianin i tam takich problemow nie ma jak jestesmly u jego rodzicow.

Gość ewelinay24
głowa do góry wkoncu wszyscy sie przekonaja ze wy sie naprawde kochacie:)

Gość Kajkakajka
Witam. W sumie mam taki sam problem. Moj ukochany jest starszy ode mnie 14 lat. Jak byłam za granica, czułam sie dobrze. Nikt nie zwracał na to uwagi, było wszystko ok. Ale w Polsce ludzie mają to do siebie, że uwielbiają interesować się cudzym życiem, zamiast swoim. Na początku się przejmowałam, ale stwierdziłam, że to moje życie i moje szczęscie i teraz szczerze to olewam. Też słyszałam pod moim adresem uwagi typu: "pewnie poleciała na kase". To okropne uczucie, jak sie kogos kocha a ktos takie bzdury gada. Najważniejsze, że jest się szczęśliwym w związku, a wiek nie gra roli. Zyczę powodzenia i wytrwałosci osobom z podobnym problemem!!!!!!