Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twigggy

CZy jak maluje rzesy to kolejna warstwe nakładam na wyschniete czy na mokre

Polecane posty

Gość Twigggy

jak to sie powinno robic prawodłowo dziewczyny :):):D

Gość ja maluje ławkowcem
drugi raz na mokre :O

Gość Twigggy
no dziewczyny jaki macie sposób na glllugie zesy!!!! jakiego tuszu uztwacie ja maybeline ten niebiskei ale wybiram sie na zaupy i kupuje DRAMATIC effect!! MAX FACTOR 2000 calorie

Gość Twigggy
aha :) no ja daje zawsze kilka warstw :) 3-4 :)

Gość Twigggy
no wslanie zawsze dawalam na mokre a dzis przez przypadek musialam dac na suche i lepszy efekt tak mi sie zdaje przynajmniej :P

Gość LOIU
MAX FAKTOR NAJLEPSZY TYLKO TEGO UZYWAM 2000 KALORIE JEST NAJ NAJ LEPSZY:-) POLECAM

Ja mam długie rzęsy bez malowania, ale jeśli chce mi się w to bawić to używam czarnego tuszu Diorshow Unlimited. Nakładam tylko jedną warstwę.

Gość owszem tak
nie i jeszcze raz nie najpierw tuszujesz same końcówki rzęs, lewe oko potem prawe, a potem jeszcze raz lewe: całe rzęsy od nasady aż po końce i to samo z prawym wtedy pierwsza warstwa tuszu zdąży wyschnąc, rzęsy nie posklejają się i będą długie i pogrubione jednocześnie acha i jeszcze jedno: ten pierwszy ruch spiralką robię od zewnętrznego kącika oka do nosa na górnej powiece i odwrotnie na dolnej

Gość owszem tak
hie hie, kiedyś byłam zrobic makijaż u kosmetyczki przed weselem, i po tym jak mi wytuszowała rzęsy to następnym razem wolałam robic to sama (ona malowała twarz i oczy a ja sama tuszowałam rzęsy) była zaskoczona że robię to lepiej od niej i rzęsy są dłuższe i gęstsze polecam Wam swój sposób, koniecznie go przetestujcie, bez tuszu moje rzęsy są prawie niewidczne, po wytuszowaniu są dwa razy dłuższe i dwa razy gęstsze

Gość Twigggy
no wlasnie!! dzis tak zrobilam tzn wlasnie pomalowalam koncowki i musialam przerwac by odebrac telefon!! i potem zeby efekt byl taki sam zrbilam tak samo z lewym okimem!! i wlasnie wyszlo super jak nigdy!!!

Gość owszem tak
;-)