Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brightnesssssss

Czy ktoś wie co to jest???

Polecane posty

Gość brightnesssssss

Mam 26 lat i nigdy nie miałam problemów z cerą. jakis miesiąc temu zauwazylam na mojej twarzy, głównie na policzkach dziwne... no własnie dziwne coś. Nie sa to typowe pryszcze ani wągry, ani żadna wysypka. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Jest to kilka drobnych kropek o dziwnej strukturze, bo wygladają jak wypolerowane ;/ Próbowałam peelingów, zeli oczyszczajacych itd, ale one uporczywie trzymaja sie mojej twarzy. Czy ktoraś z Was miała coś podobnego? Zaznaczam jeszcze raz, że nigdy nie mialam najmnieszych choćby problemow z cerą, dlatego tym bardziej jestem w szoku... Prosze tylko o normalne wpisy. Dzieki!

to może być trądzik różowaty, najlepiej idź do dermatologa

A to są takie białe kropki nie do wyciśnięcia ? Bo jak tak to sa to po prostu \"kamienie\" (tak mi zawsze mama mówiła). To samo uschnie i zrobi się z tego co najwyżej wągr albo nic, zostaw, nie dziob, musisz to przezyć, ja mam kilka takich \"kamieni\" na twarzy :)

Gość resewerek
Spróbuj wypić wapno,może to uczulenie

Gość brightnesssssss
Jesli chodzi o tradzik różowaty to zaraz poszperam na necie, zeby dowiedzieć sie coś wiecej, natomiast jesli chodzi o te tzw ''kamienie'' to jak długo trzeba czekać az to zejdzie? Odp jeszcze na pytanie dotyczace wyciskania (brrrrrr!), to nie są pryszcze, takie, które sie wyciska....