Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawka.zzz

Walnelam go po gebie!

Polecane posty

Ale spoko, nerwy Cię poniosły, sama nie wiem czy bym nie przyłożyła w takim momencie. Ja jestem przeciwniczką siłowych rozwiązań :P Fakt, jak by mnie facet uderzył, bo go okłamałam, to od razu byłby damski bokser. A kobiecie się takie rzeczy wybacza. Ale facetom w życiu i tak więcej rzeczy uchodzi na sucho.

>> Fakt, jak by mnie facet uderzył, bo go okłamałam, to od razu byłby damski bokser. A kobiecie się takie rzeczy wybacza Gówno prawda, macie po prostu podwójną moralnosc i nie stosujecie takich samych kryteriów przy ocenie takich samych wystepków przy podziale płci :o Relatywizm, ot co :o

Gość a slyszeliscie to
dzwonilas ze chcwesz spotkania a on nic .. nawet jak sie niby wyrobil czy co?? jak to sie wwyrobil a o dziewcvzyne zapominaal?? dobrze zrobilas ja ym go olala partacz jeden

Gość według mnie to przesada
No bo jak sie jednak nie umowili na dany dzien, to jak skonczyl wczesniej, to uwazal ze moze wyjsc z kumplami, a do niej pojdzie jutro.

Nie wycinaj wypowiedzi wyrwanych z kontekstu kolego. To nie to samo, co kobieta bije silniejszego od siebie mężczyznę, który w 1 minutę mógłby ją powalić na ziemię i obezwładnić, a jak facet okłada ją, a ona nie ma szans się bronić :o jak już napisałam, są rzeczy, które kobiecie się wybacza, i są rzeczy, które facetom uchodzą na such

Gość ollllllllllka
fceci lubią być czasami sami.Może bał się jej powiedziec ze chce wyjsć z kumplami.Ja zatakie coś bym z facetem nie zerwała tylko starała się wyjaśnić sprawe.Zwiazki bywają trudne.A co do strzłu w papę,my z moim mżem też sobie kilka razy daliśmy po dziobie:) i żyjemy:) ,ale poza tym jest wspaniałym meżem.Cieżko chorowała i on uratował mi zycie.Ciągle był ze mną.Lepszego przyjaciela nie mam.Czasami wystarczy szczera rozmowa.Jesli z takich powodow rozpadałyby sie małzeństwa instytuacja ta przestałaby istnieć:)

Gość ollllllllllka
Absolutnie nie popieram maltretowania fizycznego,ale strzał w dziub partnerowi szczególnie taki aby otrzeźwiał,a nie taki aby miał siniaka uważam w zwiazkach za okresowo przydatny:)

Gość ollllllllllka
dziób oczywiscie:)

Ale autorka napisała, że jak zobaczyła go zataczającego się tego wieczora, to jej przeszła miłość. Może po prostu zobaczyła w nim kogoś, kogo wcześniej nie zauważyła i już mniejsza o to, czy ją okłamał czy nie. Ale i tak bym się spotkała, bo nie da spokoju, póki się nie wytłumaczy pięknie i nie oczyści we własnych oczach z zarzutów. Ja bym tam tego spokojnie wysłuchała, przeprosiła za to, że dałam w twarz, i na koniec podziękowała za x czasu spędzonego razem. Rozstawać się trzeba też z klasą.

Gość ollllllllllka
ale widać ze z jakiś powodów jej facet bał sie jej powiedzieć ze chce wyjsc sam z domu bez niej.Cos jest nie tak w zwiazku,niewłaściwa komunikacja.

Gość ollllllllllka
dalej jednak uważam ze jednokrotny taki "incydent" nie powinien prowadzic do definitywnego końca.Naprawde w życiu bywaja trudniejsze relacje,klopoty itd...

Uderzenie kogoś w twarz to duży stopień poniżenia... ale ja tam uważam, że są uzasadnione przypadki.

A facet zachował sie po świńsku... co znaczy: może wcześniej skończył pomagać ojcu i wyszedł z chłopakami?!!!! Przecież dziewczyna chciała się z Nim spotkać i pogadać, więc skoro przyczyną "nie spotkania" było pomaganie ojcu, to skoro wcześniej skończył powinien się spotkać z Nią, a nie iść chlać... no to porażka jakaś!!!!! To niech teraz kretyn dzwoni - dalej nie odbieraj. Jak Mu zależy znajdzie sposób na spotkanie, rozmowe i wyjaśnienie.

Gość zabawka.zzz
Wiem, ze to, co zrobilam bylo fatalne i wstydze sie tego :-( Sama sie zle z tym czuje, bo nigdy w zyciu bym sie o to nie podejrzewala. Ale od jakiegos czasu zylam ciagle w zawieszeniu, milion razy prosilam o rozmowe, a on mnie unikal :-( Juz wczesniej niepokoil mnie fakt, ze alkohol stajke sie dla niego bardzo wazny, ale jaki go zobaczylam w tym bardze, uwieszonego na kolegach i "spiewajacego" to az mi sei niedobrze zrobilo :-(

Gość zabawka.zzz
Nie chce z nim rozmawiac. Tamtego wieczoru powiedzialam mu, ze dziekuje za te lata spedzone razem i prosilam, zeby nie szukal ze mna kontaktu. Ale on i tak wydzwania... ja nie odbieram, powiedzialam, co mialam do powiedzenia, on nie kwapil sie na rozmowe ze mna, kiedy miesiacami go o to prosilam. Teraz juz ja nie mam ochoty rozmawiac. Wcale nie pomagal ojcu :-(

Bardzo dobrze zrobilas. Tylko ze ja bym odebrala tak z ciekawosci co on ma mi do powiedzenia:-P

Gość zabawka.zzz
no tak...ale ja wcale nie chce go sluchac ani jego durnych usprawiedliwien :-( W ogole nie chce o nim myslec, ani go widziec i nie interesuje mnie co ma do powiedzenia...

Gość tajer
kiedys widzialem jak dziewczyna pobila chlopaka pod barem. Byla odrobine wyzsza od niego i zdeydowanie ciezsza. Dobre dziesiec kilo, jak nie wiecej. On wygladal jak chuda galazka a ona jak atletyczna sportsmanka. Darla sie na niego wulgarnie a on sie cofal tylko. Nagle strzelila mu piescia w twarz az go zgielo ale jej nie oddal. Moze sie bal nie wiem. Kilka krokow dalej staly kumpele tej dziewczyny i tez rzucaly jakies agresywne teksty. Razem bylo ich z piec, jakby chcialy rozwalilyby go calkiem. Trwalo to kilka minut. Uderzyla go jeszcze kilka razy, na koniec zlapala go za wlosy jedna reka i szarpnela w dol. Dostal takie kolanko prosto w nos ze az upadl. I wtedy odwrocily sie i poszly z powrotem do knajpy

Gość głupota zabawki
polega na tym że bijąc i wyzywając związała się silniej z tym chłopakiem niż byłoby gdyby zachowała klasę i po prostu wyszła, durna baba, zabawka swoich kipiących emocji

Gość ale laski...
Kurrwa! Czy jest w tym wątku jakaś kobieta? Bo ja widzę same babochłopy :o

A wg ciebie, jak powinna zachować się kobieta? Niestety, prawdziwych mężczyzn brakuje i my - siłą rzeczy, musiałyśmy przejąć część waszych cech i waszych obowiązków. Inaczej świat stanąłby w miejscu (coraz więcej Piotrusiów Panów i maminsynków) i Sexmisja gotowa. Taki cios w twarz często przywraca jasność myślenia. Nie tylko temu uderzonemu, ale i temu, kto wymierza ów policzek. Dziewczyna zaczęła myśleć, chłopak być może też. Zrobiła tak, jak w danej chwili czuła. Całą złość, gniew, rozczarowanie przelała w to uderzenie. I miała do tego prawo - czasem tylko to pozostaje zranionej kobiecie. Panowie, już nie róbcie z niej potwora, bo jeszcze zamienicie ich rolami. Zawinił on. Autorko, nie zmięknij tylko.

Gość ale laski...
Damascenka Co ty bredzisz? Od kiedy walenie w pysk jest obowiązkiem faceta? (to odnośnie przejmowania naszych obowiązków) Świat stanie w miejscu jeśli kobiety nie bedą waliły w pysk? Chyba Twój świat, Damascenko. Mój świat nie stanie :-) Cios w twarz nigdy nie przywraca jasności myślenia, jest wyłącznie wyładowaniem agresji bijącego. Stare przysłowie pszczół mówi: nie rób drugiemu co tobie niemiłe. Jeśli uważasz, że walenie w pysk ma sens, to oznacza że chcesz być walona w pysk, kiedy brak Ci jasności myślenia. W przeciwnym razie jesteś zwykłą hipokrytką, która szuka mętnego usprawiedliwienia dla głupoty kobiet.

Damascenka Co ty bredzisz? Od kiedy walenie w pysk jest obowiązkiem faceta? (to odnośnie przejmowania naszych obowiązków) Świat stanie w miejscu jeśli kobiety nie bedą waliły w pysk? Chyba Twój świat, Damascenko. Mój świat nie stanie Matko i córko! Czy ty wszystko zawsze bierzesz tak dosłownie? Robisz czasem użytek z mózgu (o ile go masz)? Łopatologicznie nie odpiszę, bo mi się nie chce.

Gość ale laski...
Damascenko. Pieprznęłaś coś głupiego i żadna łopatologia tego nie zmieni. Tak samo jak uwagi na temat mojej anatomii :-) Natępnym razem postaraj się znaleźć sensowne argumenty za przemocą wzgledem drugiego człowieka.

Damascenko. Pieprznęłaś coś głupiego i żadna łopatologia tego nie zmieni. Tak samo jak uwagi na temat mojej anatomii Natępnym razem postaraj się znaleźć sensowne argumenty za przemocą wzgledem drugiego człowieka. Taaaa... Tak to sobie tłumacz :)

Gość ale laski...
Damascenko. Babska lojalność to fenomen: potrafi usprawiedliwić każdą głupotę kobiet. I co tu tłumaczyć??? :-)

Gość to nie fenomen
tylko kliniczna głupota, zamiast najpierw pomyśleć a później chlapać ozorem ona najpierw... a później i tak nie myśli

Gość ale laski...
Nie. Żadna solidarność. Zwykły rozsądek.

Gość zabawka.zzz
o matko, ale przezyłam szok! ktoś wygrzebał mój temat sprzed lat :-D