Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bereta

Czy moja Mama ma romans???

Polecane posty

Gość Bereta

Wyjechałam z Mama na krótkie wakacje. Spędziłyśmy ze soba cały tydzień w jednym pokoju, wszędzie chodziłyśmy razem... Już na samym początku zauważyłam,że ma wyłączony dźwięk w telefonie komórkowym. Zdziwiłam się i już miałam zapytać dlaczego ma wyłączony dźwięk,ale rozmysliłam się... Mama co chwila zerkała na komórkę i coś pisała. Wykorzystywała każdą moją nieuwagę, jak byłam zajęta rozmową przez swój telefon i odwróciłam się już miała telefon w ręce i do kogoś pisała. Kilka razy zdażyła się idiotyczna sytuacja, dzwonił jej telefon i orientowała się tylko dzięki charakterystycznym zakłóceniom radia , za każdym razem dzwonił Tata. I znowu była okazja żeby zapytać czemu ma wyłączony dźwięk ,ale nie wiem dlaczego nie umiało mi to przejść przez gardło. :( Jednego dnia mieliśmy odwiedziny rodzinki, telefon został sam w pokoju, postanowiłam sprawdzic czy ma jakies wiadomości w skrzynce. Nic nie było wszystkie wiadom. wykasowane ale jedna właśnie przyszła. Zastanowiłam się co zrobić i odważyłam się przeczytać tę wiadom. Była od faceta takiej treści "Nie ma sprawy. Dla ciebie wszystko" Zatkało mnie, już wyszło na jaw, że ma sekrety... W nocy nawet sprawdzała smsy bo słyszałam, zabierała telefon do łazienki a dzisiaj wróciłyśmy do domu i kiedy poszła już spać chciałam sprawdzić czy jej telefon jest tam gdzie zwykle, ale go tam nie było!!! Jestem zła , nie wiem co robić!!! Jutro rodzice obchodzą 25 lat po ślubie i idziemy na jakiś obiad-żenujące!!! Nie wiem co robić...

Gość Bereta
?

Gość na razie myśl o 25-leciu
żeby się czasem nie okazało, że Ty tę uroczystość zepsujesz ;) "dochodzenie" zostaw dla siebie ... Ma albo nie ma. Życie bywa nie zawsze takie jak wyobrażenia o nim :)

Gość agattka81
jutro jest wielki dzień dla twoich rodziców nie wychylaj się. pozwul sprawą toczyć się swoim torem.może ma niespodzianke dla męża i jest tajemnicza.poopserwuj rodziców zobać jak się zachowują a potem szczerze porozmawiaj z mamą.

Gość mam viste
dziewczyno jaki z ciebie Sherlock Holmes. Już romanse i zdrady wietrzysz. A może twoja mama zwyczajnie nie chce żebyś uczestniczyła w jakichkolwiek jej rozmowach, co, nie ma prawa? Moze nie chce żebyś coś słyszała, bo ma swoje tajemnice i naprawdę nie musisz tego wiedzieć. Moze coś załatwia w tajemnicy i ma do tego pełne prawo a tobie tylko z jednym się skojarzylo?