Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny - tak se wlewam

kocham piescic stopki kobiet

Polecane posty

Gość Velvetinka
Cuuuudowna sprawa... Uwielbiam mieć pieszczone stopki ale nie każdy facet to lubi. I uważam ,że szalenie podniecająca jest pieszczota stopkami intymnego miejsca u faceta mrrrrr :D

Gość No to super
że są tu takie dziewczyny jak Velvetinka, która czyje to samo. podrawiam

Gość Velvetinka
Zadziwia mnie fakt ,że ludzie wolą mówic o sexie analnym a nie przyznają sie do takich sexownych pieszczotek jakimi są lizanie paluszków czy masowanie faceta po jego skarbie :)

Valentinka Myślę że dlatego-że wiekszosc kobiet na takich forach to faceci ;) a faceci chyba mają niezdrową satysfakcję gdy napisza o analu publicznie.. i czekają co inni na to. Oczywiscie Ci niedojrzali umyslowo. osobiscie anal dla mnie istnieje ale zeby mi przeslanial seks... to nie. Subtelne pieszczoty sa o wiele lepsze :) Seks powinien byc urozmaicony.

Gość Velvetinka
Hiway być może tak właśnie jest :) Wiesz co ? zazdroszcze Ci tej przygody w pociągu,, to musiało być niesamowite...

Velvetinka Sam sobie zazdroszcze :) Żaluję ze to bylo raz i koniec. Dziś jestem za poważny na coś takiego - poza tym nie jezdze juz pociągami tylko tyłek wozę autem. Cos utracilem, z pewnoscia ;) To było niesamowite, mocne a jednoczesnie bardzo subtelne doznanie. Z pewnoscia z moja kobietą byloby takze przyjemnie ale wtedy - z tą nieznajomą, obcą mi osoba - cos fantastycznego.

Gość Chetnie wsiądę
w pociąg do którego też wsiadziesz Velvetinka:) Jak bedziesz ubrana?

Gość Velvetinka
Hm... wybieram sie do amsterdamu w grudniu... Może znajde w pociągu kogoś komu zrobi się gorąco kiedy będe chciała wyprostować nóżki na przeciwnej kanapie ;] Obym sięgneła :) Hi way nie wiem czy wiek ma tu tak naprawde wiele do powiedzenia , nigdy nie jest za późno.. Ja np. mam 20 lat ale nie przeszkadzałoby mi gdyby mój tajemniczy nieznajomy był starszy ... Ba nawet uważam ,że moi rówieśnicy raczej nie doceniają takich przygód i takich pieszczot :)

O widze ze masz juz adoratora, widzisz... sa jednak faceci, ktorzy to lubia ;) 20 lat... Dzieli nas dekada ;) Tak sobie mysle ze gdybym mial pewnosc ze moge przezyc to znowu - wsiadlbym do pociagu "byle jakiego", gdziekolwiek.

Gość Velvetinka
10 lat to żadna różnica... Faceci w wieku 30-40 lat z regóły najlepiej wiedzą czego chcą... :)

Gość Chetnie wsiądę
Coraz więcej puzzli pasuje do tej niezwykłej układanki, bo jestem od Ciebie starszy. tylko czy od 1 grudnia mam jeździć pociagami i czekać aż Velvetinko wyciągniesz nóżki?:)

Gość Chetnie wsiądę
Chociaż powiedź, jak bedziesz ubrana, żebym przypadkowo nie zaczął masować nózek jakieś innej kobiecie która nie była na coś takiego przygotowana, tylko ot poprostu wyciągnęła nogi, aby sobie odpocząć. Wiesz kobiety są rózne, mógłbym dostać z nienacka po pysku:)

Gość Velvetinka jesteś
Już pewno się pakujesz do amsterdamu, a ja jeszcze w rozsypce

Gość Velvetinka
Hehehhe jeszcze się nie pakuje... :):) Narazie ucze się do ostatnich egzaminów... Ale nie moge przestać o tym myśleć... Hm Mam kolczyk w dolnej wardze i tatuaż na kostce ,małą gwiazdkę :)

"Velvetinka - napisala" "Hi way nie wiem czy wiek ma tu tak naprawde wiele do powiedzenia , nigdy nie jest za późno.. Ja np. mam 20 lat ale nie przeszkadzałoby mi gdyby mój tajemniczy nieznajomy był starszy ... Ba nawet uważam ,że moi rówieśnicy raczej nie doceniają takich przygód i takich pieszczot .." Wielkie uznanie!!!!!!!! Sa faceci co cenią to ponad wszystko. Ciesze sie bardzo ze jest jakas kobieta ktora to lubi i nie boi sie o tym pisac :)

Wasze historie jakie mialy miejsce w pociągach sa niesamowite. Chcialbym cos kiedys takiego przeżyć. Mial ktos z was kiedys podobne przygody? Piszcie o tym :) Zachecam Panie do pisania :)

Gość Velvtinka
Ja niestety takich przygód nie miałam okazji zaznać... ale nie miałabym nic przeciwko ;]

Gość ron-denis ósmy
fajny temat :):D

Gość starsza...
a co was mężczyzn tak kręci w damskich stópkach? Mój facet też le uwielbia, lubi je całować, pieścić, lubi jak nimi jeżdżę po jego ciele...nie powiem, to dość zmysłowe jest, no...

Gość olekdddd
starsza po prostu taki fetysz. Ja też uwielbiam pieścić stopy, niestety mam pecha - moja dziewczyna ma cholerne łaskotki :( I pozostaje mi tylko czytanie na forach wpisów kobiet, które to uwielbiają - niestety.

Gość judoka1982
Jak już wspomniano to kwestia zapatrywania kobiety na tego typu pieszczoty czy miała już do czynienia z czymś takim, czy jest to nowość, a wtedy trzeba ją do tego przyzwyczaić oraz ładności stópek, bo jeśli kobieta uważa że ma brzydkie stopy to niestety zakąpleksienie przeszkadza aby otworzyć się na tego typu przyjemności.... Niesamowicie uwielbiam kobiece stópki, mógłbym je pieścić na wiele sposobów godzinami i nie ukrywam bardzo na to zwracam uwagę u każdej partnerki, bywało że kobieta miała cudowne i piękne stópki ale było to dla niej nowością i nie jedna krępowała się będąc w dużym zakłopotaniu jak dobierałem się do jej stópek i dużo czasu, nawet raz miesięcy musiało minąć zanim się przyzwyczaiła i jakąś przyjemność z tego wyciągała. W tej chwili jestem z kobietą, która uwielbia nie ziemsko jak jej pieszczę stópki i sama mi daje do pieszczot. Kobiety ogólnie nie zdają sobie sprawy tak naprawdę jak wielu mężczyzn uwielbia stopy, bo też wielu to ukrywa i jest to nadal temat tabu i kłopotliwy, cóż stopy kojarzą się z nie miłym zapachem i innym paskudztwami ale zadbana i zgrabna stópka kobieca owinięta nylonkiem i szpilką, uwielbiam te z długimi noskami to arcydzieło i bardzo dział na męski zmysły, a nie tylko kobiecy biust, pupa itp. Jestem fetyszystą totalnym ale czy coś w tym złego, po prostu każdego faceta pociąga u kobiet co innego. pozdrawiam

Gość total recal 22
judoka1982 napisał... "W tej chwili jestem z kobietą, która uwielbia nie ziemsko jak jej pieszczę stópki i sama mi daje do pieszczot." - Człowieku jak ja Ci zazdroszcze. Szukam juz tyle czasu takiej kobiety i jak dotąd nic z tego nie wychodzi..... Wielki szacunek! Najgorsze jest to ze nie ma regóły kiedy sie na taka kobiete trafi. Tez bym tak chcial jak chcial /:

ja też tak chce :)

Ja na swoje szczęście mam taką kobietę, która bardzo to lubi. Nie ma dnia, abym nie popieścil jej nóżek. Możemy się danego dnia nie kochać, ale popieścić nóżki obowiązkowo. Najlepiej jak ma wtedy ubrane rajstopki, mogą być koloru beige, visione czy bronzo, ale też nie pogardzę też kolorem nero lub bianco, a jak już są to rajstopki bez zaznaczonych palców to wogóle jest miodzio. Pozdrawiam

Gość aja...
Kochani...realizacji swoich upodobań ...szukajcie w realu . Tutaj nie warto...wbrew pozorom mozna drugą osobę zranić...czasami nieswiadomie...czasami celowo . Czy nawet dla tych kilku miłych chwil warto ranić i sprawiać ból? Pozdrawiam i życzę niech spełnią sie marzenia nawet te niemożliwe do zrealizowania...

Gość Koks D
Hmm... znowu mnie nie było kupę czasu.. Fajny wybacz, że się nie odzywałem tyle czasu, ale od dłuższego czasu nie mam komputera podłączonego do sieci :P nawet teraz piszę od znajomego. Przygoda tego typu w pociągu, z nieznajomą osobą, musi być na prawdę mega przeżyciem :) chciałbym kiedyś doznać czegoś takiego. Ja za to mogę powiedzieć, że jakiś czas temu moja znajoma, domyśliła się, że ciągną mnie jej stópcie i w dosyć bezpośredni sposób zapytała czy to mnie podnieca, wyrażając przy tym hmm.. zniesmaczenie? coś w tym rodzaju. Kolejna kobieta, która uważa to za "zboczenie" :/. Szkoda, ale dobrze, że istnieją takie przedstawicielki płci żeńskiej jak aja albo velvetinka :) Pozdrawiam wszystkich :)

Gość aja...
koks, i co z tego,że sa takie kobiety jak ja ;-)? Skoro ...no wlasnie nie ma już co pisać.Pozdr

Gość betii 666
jejuuu moj facet ostatnio tak cudownie piescil moje stopy-to byl totalny odlot tym bardziej ze pierwszy raz w zyciu ktos mi zrobil cos takiego ...mmmm...