Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny - tak se wlewam

kocham piescic stopki kobiet

Polecane posty

Gość brzydkie stopy
A ja mam brzydkie stopy i pewnie facet bedzie sie brzydzil je piescic :( No coz i tak bywa czasem...

Gość Ej ...fajny
piszesz ,że z jedną kobietą miałeś dobry kontakt. To dlaczego jej nie zatrzymales. ? Ja jesli trafię na taką,która zechce abym pieścił jej stopy ,to za żadne skarby nie puszczę i ...już!

bo to byl kontakt na odleglosc - czysto "internetowy"... ona w jednym koncu polski a ja w drugim.

Gość Daj mi
jej namiary. Mi nie przeszkadza ,że mógłbym kontaktować się tylko wirtualnie. To tez bardzo duzo,zważywszy,że kobiety na ogół niechętnie mówią o stopach i ich pieszczotach :-)

nie ma mowy ! nie rozdaje kontaktow bez pozwolenia. Proponuje podac e-mail przy nicku - byc może przeczyta to kiedys i sama sie do Ciebie zglosi. Pozdro :)

czy jakas z użytkowniczek forum kafeteri moze sie wypowiedziec na ten temat? Co sadzicie o pieszczotach damskich stóp?

Gość Jestem jedna z wielu kobiet
Myślę,że Fajny masz nietypowe zamiłowania. Trudno będzie znaleść Tobie kobietę o podobnym zainteresowaniu. Szkoda,że nie utrzymujesz tej internetowej znajomości. Może byłaby nadzieja na real? Pozdrawiam.

Gość Duze stopy
Kurde dlaczego...:( Jestem wysoka i mam duza stope, nie taka malenka stopke. Najgorsze jest w tym, ze uwielbiam jak ktos mnie dotyka po nich, uwielbiam jak ktos mnie laskocze po nich, moglabym odczuwac ta przyjemnosc ciagle. To uczucie podniecenia, super uczucie, ktore "roznosi sie" po calym ciele..a to tylko od stop. Kurde no ale sa duze i niezbyt piekne:(

Gość jak masz rozmiar stopy
Duze stopy ja uwielbiam duze

Gość Duze stopy
42 ...

Kobieto to super ;) ja jeszcze lubię duże paluszki ;) bardziej mnie kręcą duże stopy niż małe.....

Gość Duze stopy
Dzieki troszke za poprawienie humoru :)

ja pisze poważnie strasznie mnie takie podniecają pieszczę paluszki piety całe liże

ja bym chciał kobietę właśnie z taki rozmiarem stóp

małe takie brzydkie krótkie palce często takie grube...:o

Gość Duze stopy
jak masz rozmiar stopy ale sie teraz rozmarzylam ;)

ech.... ja mam kosmate myśli ...:o

Gość Duze stopy
Ach te stopy... To jest moja najbardziej wrazliwa czesc ciala, a rozkosz jakie daja kobiecie przez ich pieszczenie, laskotanie jest BOSKIE.

nie jeden facet o takich stopkach marzy...... ;)

Gość Koks D
Ooo forum znów odżyło ;) hmm.. Fajny bardzo w porządku jesteś kolo ;) niestety nie każdy jest na tyle inteligentny aby pisać do rzeczy... w każdym razie.. no to szkoda, Ci się urwało, jak się domyślam była to Aja? ale nie chcę być wścibski. Piszcie kobitki ;) co myślicie na ten temat Duże Stopy sie nie przejmuj, to b. indywidualna sprawa jakie stópki komu się podobają i jestem pewien, że znajdzie się wielu, dla których twoje będą idealne, pozatym to, że lubisz kiedy facet je pieści jest turbo ważne, bo duża część kobiet tego nie lubi. Pozdro ;)

Koks D... kliknij do mnie na maila to puszcze ci kilka filmików ktore lubie w tych tematach albo podaj maila to sam Ci wysle.Sam ocenisz czy fajne...! Piszcie babki piszcie nic to wam nie szkodzi a mowie wam ze szacunek na pewno u mnie bedziecie mialy. I mowie wam facet co chce lezec u damskich stop na pewno nie zrezygnuje z takiej rozkoszy i bedzie dbal o kobiete co chce w ten sposob uszczesliwic faceta. :)

Gość Chcę
...taki filmik.Jestem facetem o podobnych upodobaniach jak wasze. Mogę fajny napisać do Ciebie?

Gość HiWay
Fajny temat :) Osobiście uwielbiam ładne stópki i nogi kobiet :) Zapraszam na GG dziewczynki i chłopców ;) pogadajmy.. Mam fajną kolekcję fotek tego typu. GG: 12101915

Gość a ja własnie
mam taką kobietę, która bardzo chetnie piesci mnie stopkami, wszedzie tam gdzie ją nogi poniosą, twarz, klatka piersiowa no i oczywiscie po ptaszku, który najbardziej to lubi. Obowiazkowo moja kobieta musi mieć załozone rajstopki, najlepiej firmy Gatta 15 den. Wytrysk murowany. Pozdrawiam wszystkich stopomaniaków

Gość Jimena
Co wy mówi się grzesznicy . Do kościoła seks ma byc po bożemu w usta w usta , pod kołdrą i tak dalej . Tylko w małżeństwie i bez żadnej antykoncepcji.

[Jimena Co wy mówi się grzesznicy . Do kościoła seks ma byc po bożemu w usta w usta , pod kołdrą i tak dalej . Tylko w małżeństwie i bez żadnej antykoncepcji.] nawet tutaj ta beznadzieja weszla :O

Gość xxxlusia26xxx
cos chyba w tym jest... latem mialam taki przypadek jadac w pociagu ze dwoch facetow rozmawialo o moich stopach. Podobalo im sie ze mialam klapki japonki i pomalowane paznokcie na czerwono. To przyciaga facetów jestem tego pewna :) PS: The Police - uwielbiam Stinga :*:*:*

Gość koloboss
Fujjjj, wogole to smam nazwa STOPA jest przykra jak kupa, takie coś to zboczenie choć jak kopieta masuje nogą jajca to jest przyjemnie, no i musowo muszą być małe, takie wielkie płetwy są obrzydliwe

Gość HiWay
Opowiem Wam coś. Kilka lat temu.. młody jeszcze byłem ;) miałem bardzo ciekawą przygodę w... pociągu. Mógłbym tu pisać i lać wam wodę ale powiem pokrótce: Nie miałem jeszcze auta, jeździłem relacją Szczecin-Katowice w nocy. Ciemny przedział, prawie zero światła z korytarza. Wszyscy śpią. Matki, dzieci, staruszkowie. Przede mną siedziała kobieta, na oko 25-27 lat. Ciemne kręcone, dłuższe włosy, ładna twarz, długie nogi (zapamiętane przy wsiadaniu ;) ) a ponieważ ja byłem jeszcze szczyl - od razu burza hormonów we mnie. Tak więc wszyscy śpią, pierwsza w nocy. Siedziałem jak na minach, gapiłem się na jej stopy podsunięte na kanapie. Miała ciemne ponczochy i dżinsową spódnicę do kolan. Myślałem że śpi. Przymknąłem oczy i postawiłem stopę naprzeciwko.. tuż przy niej. Zacząłem niby przypadkowo wsuwać ją głebiej, dotykając już jej nogi, po wewnętrznej stronie.. uda. Miałem może 24 lata, możecie sobie wyobrazić moje podniecenie gdy Ona położyła swoją stopę tak samo jak ja.. tuż przy moim kroczu ;) Jak powiedziałem było ciemno, praktycznie nie widzieliśmy siebie, scisk był niesamowity bo przedział zapakowany na full. Nie miałem jednak odwagi dotknąć głebiej. Ona miała.. Pocieralismy się stopami praktycznie przez całą noc jazdy pociągiem do Katowic. Ona chyba wysiadła wcześniej o ile pamiętam. Nie spojrzeliśmy sobie w oczy ani razu. Ale to było tak erotyczne przezycie dla mnie że zapamietałem to do dziś. Piękne, anonimowe, subtelne. Nie, nie miałem orgazmu ale niewiele brakło ;) Kobiety nie mają pojęcia ile seksu jest w ich stopach, ile erotyzmu i jak bardzo mogą nimi uszczęśliwić męskie hormony ;) pozdrawiam ps. Przygoda jest prawdziwa, choć oczywiście każdy może sobie pomyśleć co chce. Jeśli czytasz to.. i przeżyłaś coś takiego.. napisz do mnie :) Może to Ty... Nie będę już musiał szukać więcej. GG 12101915

Gość mialem podobną
sytuację w pociągu, tylko, że trwała dużo krócej. Wracałem z Konina. Naprzeciwko mnie usiadła zajefajna foczka. Siedzielismy przy oknie, był komplet ludzi. Po kilku stacjach zapytała, czy nie bedzie nam przeszkadzać, jak połozy nogi miedzy mną, a gościem, który siedział obok mnie. Odpowiedzielismy zgodnie, ze nie bedzie nam przeszkadzac. Roznica polegala na tym ze gosciu nic sobie z tego nie robil, a ja w sekunde poczulem ogromne podniecenie. Piekne zadbane stopy, a na nich rajstopki, koloru cielistego. Fantazjowalem w myslach, tak sie cholernie podniecilem, ze musialem wyjsc do kibelka...Nie wróciłem juz do tego przedziału...