niunia69 0 Napisano Lipiec 20, 2008 czy to normalne ze przytylam juz w czasie pierwszego opakowania ?dodam ze kiedys juz bralam nie tylko rigevidon ale tez yasmine, cilest i nie bylo zmian. zrobilam ponad pol roczna przerwe i teraz widze ze przytylam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooooooooolllllllaa Napisano Lipiec 20, 2008 Nie przytyłas tylko zatrzymuje ci się woda w organizmie tak się zdarza szczególnie w pierwszych 3 op. Rigevidon to tabletki po których waga raczej stoi w miejscu , ja biorę je 2 lata i jestem bardzo zadowolona .Przeczekaj 3 miesiące , wszystko powinno się unormolwac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunia69 0 Napisano Lipiec 20, 2008 dzieki bardzo bo juz zaczynalam sie martwic..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ONA208899789789799878978787897 Napisano Kwiecień 19, 2009 jak sie opychasz jedzeniem no to cuz normalne ze przytylas,,, ja tez tak mialam ,,,, tabletki zwiekszaja apetyt i sie wiecej je ,,,, i taka filozofia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach